Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kutunun ustunde karton bir kilif var ustunde "İNCLUDES THE PREMİERE CLUB ADDİTİONAL CONTENT" yaziyor sizdede boyle mi ?

İcindeki kod yazan kagitta "GOLDE KEY,VAULT HUNTER'S RELİC,GEARSBOX GUNPACK,NEW CHARACTER CLASS" yaziyor herkesde boyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu psn üzerinden alırsam yine golden key alabiliyor muyum ?
  • Ben kardeşlikle aldım ama oyunu satın alan ben değildim yine de oyunda Extras kısmında Gearbox Shift e üye oldum ve Golden Key aldım.
  • Kuzenle başladık oynamaya oyun guzel gercekten aynı ps3 de oynuyoruz ama online baska arkadaşlarla da oynayabilirim arada eklerseniz Psn:sametbaggio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun aksam bir gruba denk geldim , tiny tina gorevlerinde birisini peşinizden yanına getirme gorevi var, işte orda yakalamanız gereken adamı olduruseniz 4k exp veriyor (4 kişi ile oynarken), ve gorevi tekrar alabiliyorsun ki gorev yeri cok yakın, gorevi alıp adamı oldurerek 10 dakikada 1 lvl aldım :) 37 oldum
  • Dostum masallahin var lvl 50 olmussun helal.

Ben 20 lvl deyim daha bayadir oynamiyorum. Tum gorevleri yaptikmi lvl 50 olabiliyormuyuz ?

Birde lvl 50 oldu platinum trophy e daha cok varmi senin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 50 lvl biri ile terra kesmeye gittim , yaklaşık 1 dakikada tek başına indirdi:) indirdik diyemiyorum çünkü sadece o saldırdı. adamın elindeki silahları merak ettim ama 3 defa kestikten sonra cıktı oyundan :( ama 1m luk vuruşları vardı , acaba bu oyundanda borderlnads gibi fake silahlar mı var ?
  • Konsollar'da modlu silah olmaması lazım 2'de,Pc'de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Ekim 2012; 11:25:45 >
  • "would i lie to you ?" ibaresi bulunan silahlardan sakının. hatta silahlarınızı kontrol etmek için bizim eski elemanların olduğu yerde gun store'u olan top sakallı bi abi var, onun müessesenin alt katında canlı hedef var silahlarınızı onun üzerinde deneyebilirsiniz. herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roy mustang -- 5 Ekim 2012; 17:31:48 >
  • Sizce %50 tamamlanmış ve oynanmaya devam edilen RDR bırakılıp bu oyuna dalınır mı, yoksa onu bitirip sonra mı başlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Sizce %50 tamamlanmış ve oynanmaya devam edilen RDR bırakılıp bu oyuna dalınır mı, yoksa onu bitirip sonra mı başlayayım

eğer ki co op oynayacaksanız oyunu dalınır.
  • PS3'e alanlar oyunu,ONLİNE KOD olayı var mıdır?

Birde PS3'de ki BL2,BL1'den daha mı iyi grafiğe sahip gözle görülür şekilde?
  • Oyunu psn üzerinden almış olupta kardeş arayan yok mudur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy mustang

quote:

Sizce %50 tamamlanmış ve oynanmaya devam edilen RDR bırakılıp bu oyuna dalınır mı, yoksa onu bitirip sonra mı başlayayım

Sadece single baştan sona oynanmıyor mu?
  • böyle güzel bir oyunun ps3 de fazla ilgi görmemesi kötü oldu. PC de bakıyorum çok fazla oynayan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

PS3 için online kod durumu var mı oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

quote:

Tabii ki baştan sona oynanıyor fakat co-op ile karşılaştırıldığı zaman pöff

• quote:

Orijinalden alıntı: FruitFly

quote:

quote:

quote:

O zaman ben almayayım bu oyunu çünkü oyunları single oynamayı seviyorum. Oyunun genel yapısı da insanlar co op oynasın diye tasarlanmış zaten.

• ingiltereden akrabam getiriyor inşallah salı günü elimde olur <3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FruitFly

quote:

quote:

quote:

O zaman ben almayayım bu oyunu çünkü oyunları single oynamayı seviyorum. Oyunun genel yapısı da insanlar co op oynasın diye tasarlanmış zaten.

Ben ilk oyunu single oynadım ve çok sevdim, oyun çıktıktan çok sonra oynadığım için de online co-op olayına giremedim. Yine de 2. yi aldım, bence siz de 1. oyunu en azından birkaç saat deneyip öyle karar verin...

Bu arada ingiltereden alacak arkadaşlar Amazon'dan alırsa oyunun önsipariş Premiere Club üyeliği şifresi de geliyor hala

RDR'de haftasonu %60'a geldim, hala kararsızım onu bırakıp buna başlama konusunda

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.