Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
1
Favori
16.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Orijinalden alıntı: radgolan10

Beyler 52 LvL siren karakterim var. En iyi nerede level kasabilirim?

ben yeni indirdim oyunu. kulaklıkta var arada oynayabilirim eklemek istersen psn id imzamda.

İmzada göremedim PSN, beni ekle istersen : QardeLs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Beyler 52 LvL siren karakterim var. En iyi nerede level kasabilirim?

ben yeni indirdim oyunu. kulaklıkta var arada oynayabilirim eklemek istersen psn id imzamda.

İmzada göremedim PSN, beni ekle istersen : QardeLs

pardon profilimde yaziyo olacaktı :) neyse ben ekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax Dlc

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)

• %40 iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki bullymong hair görevinde takıldım bullymongları öldürdüm haritadaki imlece gittim ama bir şey olmuyor
    Orada ne yapmam gerekiyor
    (ilk olarak haritanın solundaki yere gittim)

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax Dlc

Dlc ciktimi ya hemen indiriyim.

• Beyler 35 lvl Siren karakterim var,oyunu bitirdim yalnız 33 mü 34 lvl'lık mı şimdi hatırlayamadım şu Hyperion Slaughter Round 5'te takıldım.Co-op da oynadıklarımla da bir türlü geçemedik.Biri bi el atabilir mi acaba?

PSN:peaceworker24
  • Arkadaşlar PS ye Captain Scarlett DLC sini indirdim.Yalnız true vault hunter modunda devam ettiğim karakterimle oynamak istiyorum da bu DLC görevlerine nereden ulaşacağız?Oyun ana menüsünde yok,belki oyun içi haritasında olur dedim orda da yok.Nerede bu DLC arkadaşlar?Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Addict_82

Arkadaşlar PS ye Captain Scarlett DLC sini indirdim.Yalnız true vault hunter modunda devam ettiğim karakterimle oynamak istiyorum da bu DLC görevlerine nereden ulaşacağız?Oyun ana menüsünde yok,belki oyun içi haritasında olur dedim orda da yok.Nerede bu DLC arkadaşlar?Yardımcı olur musunuz?

Fast Travel noktalarından birine ulaş Oasis haritasını seç.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Akşam forumdan sağolsun @erkutv, bana bu konuda çok yardımcı oldu.Vault hunter mode da daha oyunun başlarındaydım.Sayesinde hızlıca oyunun başını geçip fast travel noktasına geldim.Oradan devam edeceğim.Ama keşke Terramorphous u öldürmeden vault hunter mode yapmasaymışım.Sanırım oyunu vault hunter mode da tekrardan bitirmem gerekecek.O zaman da sanırım Terramorphous'un lvl'ı 52 de kalmaz sanırım,artacak gibi. @KAKÁ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Addict_82 -- 16 Mayıs 2014; 10:10:57 >
  • quote:

Cevap için teşekkür ederim.Akşam forumdan sağolsun erkutv, bana bu konuda çok yardımcı oldu.Vault hunter mode da daha oyunun başlarındaydım.Sayesinde hızlıca oyunun başını geçip fast travel noktasına geldim.Oradan devam edeceğim.Ama keşke Terramorphous u öldürmeden vault hunter mode yapmasaymışım.Sanırım oyunu vault hunter mode da tekrardan bitirmem gerekecek.O zaman da sanırım Terramorphous'un lvl'ı 52 de kalmaz sanırım,artacak gibi. @KAKÁ

Terramorphous'u yabancıların oyununa girerek rahatca öldürebilirsin ya da onlara mesaj at, oyun tarihinin en zor bosslarından biri olan crawmerax'ı (1'deki boss) yabancılar sayesinde 500 kere öldürmüştük modlu silah bile vermişlerdi bana tek atıyorsun bosslara

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Dün akşam farkettim.Oyunu açtığımda tekrardan normal?vault hunter? seçeneği çıktı.@erkutv ile vault hunter modda bi önceki oynayışımda DLC ye başlamıştım.Neyse o seçenekten bu sefer normal modu seçtim ve bu sefer oyun normal modda bitirdiğim yerden başladı :))) Yani tüm görevler bitmiş sadece 50 lvl'lıkTerramorphous duruyordu.Ama DLC baştan başlıyor oraya hiç gitmemişim gibi.
    Yani demem şu ki True Vault Hunter modda DLC leri oynayıp lvl'ı 60-70 e çıkarıp sonra da oyunu normal moda alıp 50 lvl'lık Terra'yı öldürebilir miyiz ki? :D @KAKÁ
  • quote:

Dün akşam farkettim.Oyunu açtığımda tekrardan normal?vault hunter? seçeneği çıktı.@erkutv ile vault hunter modda bi önceki oynayışımda DLC ye başlamıştım.Neyse o seçenekten bu sefer normal modu seçtim ve bu sefer oyun normal modda bitirdiğim yerden başladı :))) Yani tüm görevler bitmiş sadece 50 lvl'lıkTerramorphous duruyordu.Ama DLC baştan başlıyor oraya hiç gitmemişim gibi.
    Yani demem şu ki True Vault Hunter modda DLC leri oynayıp lvl'ı 60-70 e çıkarıp sonra da oyunu normal moda alıp 50 lvl'lık Terra'yı öldürebilir miyiz ki? :D @KAKÁ

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Cevap için teşekkür ederim.Akşam forumdan sağolsun erkutv, bana bu konuda çok yardımcı oldu.Vault hunter mode da daha oyunun başlarındaydım.Sayesinde hızlıca oyunun başını geçip fast travel noktasına geldim.Oradan devam edeceğim.Ama keşke Terramorphous u öldürmeden vault hunter mode yapmasaymışım.Sanırım oyunu vault hunter mode da tekrardan bitirmem gerekecek.O zaman da sanırım Terramorphous'un lvl'ı 52 de kalmaz sanırım,artacak gibi. @KAKÁ

Terramorphous'u yabancıların oyununa girerek rahatca öldürebilirsin ya da onlara mesaj at, oyun tarihinin en zor bosslarından biri olan crawmerax'ı (1'deki boss) yabancılar sayesinde 500 kere öldürmüştük modlu silah bile vermişlerdi bana tek atıyorsun bosslara

Ban yerim korkusuyla silahı sattım, her şeye tep atıyordu.

• Season pass alabilirz almak isteyen biriyle

• 72 LVL Gunzerker ve Komando'yum oynamak isteyenler " LockNShoot " ekleyebilirsiniz, kulaklığım da var.
  • Borderlands 2 Game of the year tek hak yada borderlands 2 season pass ariyorum, tum tekliflere acigim

• bu oyunun türkçe yaması nedense steam ile uyumlu değil. hiçbir şekilde kurulum yapamıyorsun.
  • 50 levelden sonra xp barı ilerlemiyor acaba dlc mi almak gerekiyor ? Bilgisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Oyundaki bullymong hair görevinde takıldım bullymongları öldürdüm haritadaki imlece gittim ama bir şey olmuyor
    Orada ne yapmam gerekiyor
    (ilk olarak haritanın solundaki yere gittim)

bullymongların canını çizip melee attack yapıp öldür o zaman saçları düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.