Şimdi Ara

Borderlands Hakkında Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda STEAMde satılan Borderlands: Game of the Year Edition ile Borderlands 1 aynı oyun mu farklı oyun mu?
    1'
    EDIT: Yada aynı ama game of the year edition daha mı iyi? Yani gelişmiş versiyonu mu borderlands 1'in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 31 Temmuz 2015; 12:10:04 >

• Goty bütün paketleri içeren sürüme verilen addır. Daha avantajlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Goty bütün paketleri içeren sürüme verilen addır. Daha avantajlı olur.

Daha avantajlı olduğunu biliyorum da mesela şuanda GOTY + Borderlands 2 15 TL diyor şimdi bu paketi alırsam tüm Borderlands'in çıkan oyun ve dlc'lerine sahip mi olacağım?
  • Borderlands 2 goty sürümde bütün dlcler yok. Mobilim şuanda neler yoktu hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunun kendisi ve tüm dlc leri vs. sahip olacaksınız 2. oyun için sadece ana oyunu almış olacaksınız. bende daha önce aynı paketi almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

ilk oyunun kendisi ve tüm dlc leri vs. sahip olacaksınız 2. oyun için sadece ana oyunu almış olacaksınız. bende daha önce aynı paketi almıştım.

Yani mesela Bioshock Triple Packdeki gibi değil mi?

Onda tüm seriyi almıştık bu Borderlandde de aynısı olsun istiyorum

Oyuna en baştan başlamak istiyorum.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Borderlands GOTY + Borderlands 2 Satın Alın
    2 ürün içerir: Borderlands 2, Borderlands: Game of the Year

bu pakette Borderlands + Tüm DLC leri mevcut yani ilk oyun komple var. ama Borderlands 2 yani 2. oyun sadece ana oyun hiç bir DLC yok yani oyuna 1. oyundna başlarsan tabii baştan başlamış olacaksın. fakat 2. oyunun ekleri olmayacak bu paketi alınca. ve tabiii 3. oyunda yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 31 Temmuz 2015; 13:51:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Facebook oyunları hakkında soru.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Borderlands GOTY + Borderlands 2 Satın Alın
    2 ürün içerir: Borderlands 2, Borderlands: Game of the Year

bu pakette Borderlands + Tüm DLC leri mevcut yani ilk oyun komple var. ama Borderlands 2 yani 2. oyun sadece ana oyun hiç bir DLC yok yani oyuna 1. oyundna başlarsan tabii baştan başlamış olacaksın. fakat 2. oyunun ekleri olmayacak bu paketi alınca. ve tabiii 3. oyunda yok. :)

Borderlands GOTY = Borderlands 1 diyorsun yani

Şuanda Borderlands 1 (31 TL) den satılıyor

Ama tabi GOTY sürümü varken kimse Borderlands 1'in yüzüne bakmaz diyorsun değil mi?
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    evet öyle...
  • quote:

evet öyle...

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.