Şimdi Ara

Borderlands: The Handsome Collection 12.43₺ (Steam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Borderlands: The Handsome Collection Steam üzerinde %97 indirime girmiş. Paket

Borderlands 2
    Borderlands: The Pre-Sequel
    Bu iki oyun için tüm DLC içeriyor.

Paketin içeriğinin bir kısmına sahipseniz onların fiyatını da düşüyor. Oyunlar güzel bu fiyata alınır, hele ki beraber co-op oynayacak arkadaşınız varsa kesin kaçırmayın.

https://store.steampowered.com/bundle/8133/Borderlands_The_Handsome_Collection/

https://store.steampowered.com/bundle/8133/Borderlands_The_Handsome_Collection/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 5 Haziran 2019; 11:14:38 >

• Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Oynamam ama alayım dursun:)

• Birkaç ay önce sadece bord 2 ve tüm dlc paketlerini 40 küsur liraya almıştım. Vakitsizlikten çok oynayamadım. Ama pre sequel kesinlikle tavsiye ederim. Onu geçen yıl 2 kere bitirdim. Harika oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki çok güzeldi aldım teşekkürler.
  • Çok teşekkürler, nicedir almayı düşünüyordum. Uzun zamandır en düşük fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 3: GOTY Secondary
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel fiyat, muazzam oyun, aldım, teşekkürler...

• Direk balıklama atlayınız. Geçen sene almıştım bu bundle'ı.Ama fiyatı o kadar iyiki alabilsem bir kez daha alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negatee -- 5 Haziran 2019; 19:0:33 >
  • Bende aldim. Bu fiyata kacmaz bu oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 yıldır hesabımda sakladığım 8,45 TL var. 4,02 TL ödeyip alsam mı acaba? Şu an bilgisayarım yok vaktimde yok muhtemelen 5-10 yıl sonra oynayabilirim. [Şaka değil] Sizce alayım mı? Fps çok sevmem aslında. Sıkılırım diye düşünüyorum. Başka oyun için mi bekletsem parayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 5 Haziran 2019; 23:25:35 >
  • aldık bakalım yeni masaüstü sistem toplayınca bir ara oynama şansı bulurum diye düşünüyorum.
  • internette biraz araştırdım, bu The Handsome Collection paketi çok önerilmiş, fiyat da uygun ekledik kütüphaneye oynarız bi ara

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımda Borderlands 2 ve bir kaç DLC'si mevcuttu sadece, bu paket çok güzel oldu. 7.99'a alamadığım eklentileri ve 3. oyunu da almış oldum.
    Çok teşekkür ederim.
  • Bu ay PS Plus da bu oyunu beleşe verdi. İlginç 🤔

• Bende aldım ama çokda beğenmedim ilginç bir oyun apex legends tarzında sanırım
  • aldim. oynar miyim? bilemiyorum
  • Ripper Roo kullanıcısına yanıt
    Eylülde yeni oyunu çıkacak o yüzden.
  • Bende aldım 12.43' e yalnız kütüphanede borderlands 2 diye gözüküyor altındada bir sürü liste var, sizde de aynı şekilde mi acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.