Şimdi Ara

Borderlands zor mu bana mı öyle geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level 13 filan oldum patır patır ölmeye başladım. Normal zorluk yazıyor. Oyun çok zorladı beni. Zorluk ayarı var mıdır? Taktik tavsiyelerine de açığım.

• kendi seviyenden fazla yuksekteki gorevleri yapmaya calısısmısan bir de kotu zırh kulanıyorsan zor gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Level 13 filan oldum patır patır ölmeye başladım. Normal zorluk yazıyor. Oyun çok zorladı beni. Zorluk ayarı var mıdır? Taktik tavsiyelerine de açığım.

İlk başta banada çok zor gelmişti.Adamlara tüm şarjörü boşaltıyorum bana mısın demiyorlar.Ama bana bir fiske vursunlar tüm canım zırhım gidiyordu.Sonra farkettim görevlerin ve savaştığın adamların yaratıkların vs.. da leveli var.Görevi seçmeden önce bak senin levelden yüksekse seçme.Senin levelinin altındaki veya eşitindekileri yap.Eğer görevde kalmadıysa çevredeki itleri köperkleri öldür levelin artsın.Görevleri yaparken adam öldürmeyip direk görevi bitirmeye çalışma.Kaçarak oynama.Yoksa levelin artmaz.Ben başlarda öyle yapıyordum oradan biliyorum.

• evet levellara dikkat daha çok dikkat edeyim. Obliviondaki gibi scaling yok nasılsa.
  • evet yer yer zorlandığın oluyor ama ben bitirdim, çok zevk aldım oyundan,
  • Levelin dusukse tabiki indiriler seni assagi !!!

Gorev alirken levele dikkat et dusmanlarin leveli senden yuksek olmasin !!
  • Bitirdiğinizde level kaç oluyorsunuz yaklaşık?
  • Evet levele dikkat et görev alırken sag alt köşede yazar leveli ve normal,hard bide impossible diye ona göre seç görevleri.
  • Nasıl bir oyun ki bu.?
  • peki arkadaşlar zırt pırt çıkan köpekleri ne yapacağız. onlar yüzünden mermim kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

peki arkadaşlar zırt pırt çıkan köpekleri ne yapacağız. onlar yüzünden mermim kalmıyor.

ben hep bıcakla kesiyom hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

peki arkadaşlar zırt pırt çıkan köpekleri ne yapacağız. onlar yüzünden mermim kalmıyor.

arabayla ez
  • eğer köpekler senin lvl den çok düşükse melee attack yapıp kolayca öldürebilirsin.
    yok eğerki lvl eşite yakınsa ağzlarına açtıklarında ağızlarına ateş etmeye çalış,
    senden yüksek lvl varsa zorlanmamam mümkün değil , dişin kesmiyorsa yaklaşma ( 1-2 lvl yukarı ise öldü/ölecek derken heyacanlanmak hoş )
    eğer arabayı kullanabilir durumdaysan üstünden geçerek öldürebilirsin, yada aracın mermi/roket sorunu yok ateş sebest

• quote:

Bitirdiğinizde level kaç oluyorsunuz yaklaşık?

Sanırım lvl 35-36 oluyorsun ve o levelden tekrar oyuna başlıyorsunn. İstersen tekrar leveline uygun düşmanlarla tüm görevleri baştan yapabilirsin ama ben oyunu ilk bitişte sonlandırdım...
  • quote:

Bitirdiğinizde level kaç oluyorsunuz yaklaşık?

Ne kadar adam öldürdüğüne ve ne kadar yan görev yaptığına göre değişir.Aykırı bir durum olmadığı müddetçe 35 ila 40 arasında bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 14 Aralık 2009; 21:57:04 >
  • baya uzun sürüyormuş, yan görevleri yapıp karakter geliştiriyorum. Skilleri sıfırlayıp vuruş gücü ve pompalıya verdim. En az rakiple aynı level olmak lazım sanırım. Cephane bitmez bu arada sık kafasına.
  • unique bi silah bul 40 lvlim hala 21 lvl unique silahı kullanıyom zırh kalitesi de onemli
  • @barisdragon
    zaten dikkat edersen yan görevlerin zorluğu her zaman ana görevlerinkinden daha düşük.
    önce yan görevlere yğklen, tecrübe, para ve mühimat elde et.
    ondan sonra zaten ana görevleri rahatlıkla yapabilecek seviyeye geliyorsun...
  • bitirip silerim tekrar oynanabilirlik yok gibi.
    1.01 patch yapabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdragon -- 15 Aralık 2009; 22:02:25 >
  • Bana da tam tersi oyun kolay geliyor...Bunun en önemli sebebi de zibil gibi sağda solda mermi bulmam...Ve bu mermilerin,paraların oyunun her acılışında yine orada bulunmaları...Tabi diğer arkadaşların dediği gibi senden üst seviye görevleri yapmaya calışırsanız epey zorluyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.