işbank ve şişecam, sabancı ve akbank gibi iştiraklerin hisse bağlantıları nasıl oluyor? işbank hissesi alıp bir de şişecam hissesi almak anlamsız mı olur? |
📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 (40. sayfa)

-
-
SISE hissesinin %51,06’ı İş Banka’sına ait hocam. Benim fikrim anlamsız olmaz. Nedeni ise ikiside farklı sektör hisseleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şişecam kar payı dağıttığında dağıtılan temettünün %51 iş bankasına gidiyor.
-
selamlar arkadaslar yayla bakliyat yeni girrdi sayilir borsaya. Girdiginden beri surekli katliyor. mersinde fabrikasi. isleri cok iyi ihracat vs yapiyorlar. su an bile dusunebilirsiniz:) 2nci sasa olma yolunda ben aldim bi seyler bugun... sizinde varsa onerileriniz bu sirketle alakali yorumunuzu gormek isterim
ytd
-
Yok mu kağıt önerileriniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kısa vade alsat icin selva 11.61 prkab 33.06, uzun vade krdmd 13.11
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 TL hangi kağıda basılır şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000tl yi kağıda basmak istiyorsan alkim kağıt,konya kağıt,tezol kağıt var. seç birini.
-
bankacılık hisseleri yükselebilir.
dünya gazetesi
Türk bankacılık sektöründe muazzam bir potansiyel görüyoruzhttps://www.dunya.com/ekonomi/turk-bankacilik-sektorunde-muazzam-bir-potansiyel-goruyoruz-haberi-674601 -
şimdi ne kadar beklemek lazım piyasaları benim gibi 0 dan yatırımı düşünenler için tavsiye nedir 5-10 bin ile şuan ne almak mantıklı beyler.
-
-
Beyler iptal emri verince para hemen geri dönmüyor mu ? garanti üzerinden yapıyorum sabah iptal dedim hala para geçmedi.
-
(KTSKR)
Merhaba Arkadaşlar,
KTSKR hissesi hakkında düşüncesi olanlar varmıdır?
Teknik anlamda çalışmamı yaptım, hedefimi belirledim ve yatırımımı yaptım.
Duymadığım, görmediğim bir olayı bir yatırımı vardır belki diyerek yatırımcılarla sürekli tartışmayı severim. Ytd.
-
-
7-10 tl arası alınacak hisse yok mudur beyler takip ettiğiniz böle 3-5bin lik alalım
-
İzmir Demir Çelik takip edin.
Yeşiller gayrimenkul takip edin.
Şekerbank takıp edin.
Yatırım tavsiyesi değildir sadece gözünüz üzerlerinde olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 27 Kasım 2022; 16:51:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum lot fiyatının ucuz olması, değerinin ucuz olduğu anlamına gelmez.
bir şirket 3 tl fiyatlanıp pahalı olabilir, başka bir şirket 200 tl ucuzdur.
Zaten kazandığında oransal kazanacaksın... bu yüzden fiyat olarak 5-10 tl lik şirketlere yatırım almanın anlamı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X