Şimdi Ara

borsa için banka tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
94.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Venture

İş bankasında felaket bir bindirmece var saklama ücreti altında. Garanti nasıl fon alım satımında?

edit: Garanti kadar dangalak bir kurum görmedim. Beyinsizler kızlık soyadını yanlış kaydetmiş müşteri temsilcisine bağlatmıyor şubeye gidip düzelttirmemi istiyor. Fon alımı yapıcaz bir sürü form doldurtup görüntülü olarak kimlik ile yüzümü tespit etmek istiyor. Hesaba terörist girdi muamelesi çekiyor her işlemde. İş bankasında böyle saçmalıklar yoktu.
    Hocam bankalar zaten genel olarak çok ücret kesiyor. Bir işlem yapıyorsun atıyorum 200 TL kar ettin yarısı bankaya gidiyor.

Aracı kurumları araştırmak lazım. Bana Osmanlı tavsiye edildi ama başka bir üye çok şikayet olduğunu yazdı aslında ben geçecektim ama

• Ben Vakıfbank'ı kullanıyorum, aslında bu bankadan hiç hoşlanmıyorum;ama özellikle ekstrenin detaylı olmasından dolayı tercih ediyorum. Makbuzları çok okunaklı ve düzenli.
  • Arkadaşlar merhaba

Ben teb maaş müşterisiyim. Ben ordan oynuyorum hiç bir sıkıntım yok. Osmanlı yatırım hesabımda var ordanda oynadım 2-3 tane uygulamaları var demo olarak indirip bakabilirsiniz sırasıyla yazıyorum
    -osmanlı mobil
    -aktif trader
    İkiside yeşil renklte kullandım bilgisayar başında trader cok iyi matrixde var 10.000/4 kesiyor. Bunun yanında güven meseleniz olabilir sonuçta osmanlı bnkası ankarada mevcut ama havale yatma ve cekmede sıkıntı yaşamadım bir cok işlem yaptım kar zarar herşeyi gösteriyor. 25.000 tl üzeri para koyarsanız yardımcı yatırım koçuda veriliyor bir çok avantajı var. Banka oşarak teb devam ediyorkm ama birkaç arkadaşım ing bank bahsetti bay iyimiş oda binde 1 kesiyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuveytürk nasıl acaaba?
  • ben ziraat birsa kullanıyorum gedik yatırımın gibi kurumların komisyon düşük ama etf ücretleri gibi yan ücretler fazla gedik de 1 sene canli borsa ücretsiz

• Bende gedik yatırıma geçmeyi düşünüyorum.Aramızda gedik yatırım kullanan var mı?En küçük şeylere ücret almaları düşündürdü beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laistragon_

Bende gedik yatırıma geçmeyi düşünüyorum.Aramızda gedik yatırım kullanan var mı?En küçük şeylere ücret almaları düşündürdü beni
    Geçiş süresi falan ne kadar sürüyor? tamamen nakite mi geçmek gerekiyor geçmek için
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Bankaya dilekçe verip virman yapabileceğimi söylediler.Tahmini 3 gün sürer geçiş işlemi maille form gönderiyorlar onu doldurup kargoya teslim etmek gerekiyor

• quote:

Bankaya dilekçe verip virman yapabileceğimi söylediler.Tahmini 3 gün sürer geçiş işlemi maille form gönderiyorlar onu doldurup kargoya teslim etmek gerekiyor
    Çok uzun iş ya
  • İng yi tek geçerim tamam bir alex değil ama birçok bankadan da iyi

• Kuveytturk kullanan var mı? uygun mu borsa için
  • Kuveyt kuullanan var mı arkadaşlar?
  • iş bankası nasıl?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Kullanımı kolay sade arayüzü var ama komisyonu fazla

• quote:

Kullanımı kolay sade arayüzü var ama komisyonu fazla
    Hangi banka daha avantajlı?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Bankalar avantajlı değil banka harici aracı kurumları araştırabilirsiniz

• Yurt dışı hisse senetlerinden alım satım yapmak için ne yapmamız lazım ben sırf onu yapabilmek için yapıkredi den hesap açtım borsa yetkisi de verdim ama nasıl yapacağımı bulamadım.
  • vakıfbank ve kuveyttürk karşılaştırdım. vakıfbank kurları daha iyi. tradeonline üzerinden halka arz olan hisseleri de alabiliyormuşuz. ytd.
  • Is bankası, ziraat, burgan ve osmanli kullandım,
    Mobil uygulamada en basarilisi acik ara ziraat. Uygulama cok sade ama her sey yerli yerinde ve kullanışlı.
    Komisyon yüzünden burgan a geçtim ama piyasa takibini halen ziraatten yapıyorum sadece alim icin burgan a geçiyorum.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Hocam size özelden birkaç soru sormak isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.