quote:Orijinalden alıntı: seizurePRKAB 6,50'ye kadar omuz atmazsa ..Alıntıları Göster konu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..
quote:Orijinalden alıntı: Deitelkonu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..Alıntıları Göster var
quote:Orijinalden alıntı: Dr_NietzchevarAlıntıları Göster var en son vestel beyazın halka arzına katıldım.. kesin talebimin 6da 1 i karşılandı gerisi iade buna da şükür bunu bulamayan da var..
quote:Orijinalden alıntı: trader85var en son vestel beyazın halka arzına katıldım.. kesin talebimin 6da 1 i karşılandı gerisi iade buna da şükür bunu bulamayan da var.. Alıntıları Göster ben de varım
quote:Orijinalden alıntı: Deitelkonu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..Alıntıları Göster 2x quote:Orjinalden alıntı: marsxq konu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..
quote:Orijinalden alıntı: Deitelkonu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: marsxq konu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum.. +1
quote:Orijinalden alıntı: Deitelkonu dışında ekonomi bölümü açılmalı diye düşünüyorum..Alıntıları Göster +1
quote:Orijinalden alıntı: Jokerbir zamanlar paradan para kazanılıyorken Alıntıları Göster Bir zamanlar
quote:Orijinalden alıntı: zaaBir zamanlarAlıntıları Göster var, pkart inanılmaz düşüşünü bitirdi, uzun süredir paralel ama artık çıkış başlıyor, nereden biliyorsun dersen onu söyleyemem...
quote:Orijinalden alıntı: chakravar, pkart inanılmaz düşüşünü bitirdi, uzun süredir paralel ama artık çıkış başlıyor, nereden biliyorsun dersen onu söyleyemem...Alıntıları Göster Var var olmaz mi... Bi ara okulda labdan cikmazdik takip edicez diye... Allahtan yaz geldi de durulduk biraz...
quote:Orijinalden alıntı: GS_1905Var var olmaz mi... Bi ara okulda labdan cikmazdik takip edicez diye... Allahtan yaz geldi de durulduk biraz...Alıntıları Göster Borsa ve Ekonomi Forumu açılmalı!!! dH forum altında
quote:Orijinalden alıntı: lervolertoBorsa ve Ekonomi Forumu açılmalı!!! dH forum altındaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: lervolerto Borsa ve Ekonomi Forumu açılmalı!!! dH forum altında +1
quote:Orijinalden alıntı: Somethingquote:Orjinalden alıntı: lervolerto Borsa ve Ekonomi Forumu açılmalı!!! dH forum altında +1Alıntıları Göster peki bu isteğimizi yöneticilere nasıl bildireceğiz ben imzamı değiştirerek başlıyorum
quote:Orijinalden alıntı: yinbermerak ettimde tüyosu olan varmı acil para kazanmak lazımdaseçimler geliyo... piyasa ile oynayacaklar uç kuru paranız varsa onuda borsada kullanıp kaybetmeyin... quote:Orjinalden alıntı: yinber merak ettimde tüyosu olan varmı acil para kazanmak lazımda