Şimdi Ara

BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
17
Favori
40.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PM atar mısınız hocam
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Midasta onlar yok. Komisyon da onbinde 3ten başlıyor, hacime göre 1e kadar düşüyor
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hacme göre mi oran hocam? Banada pm yollar mısın..
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam, mesaj alımını kapatmışsınız sanırım. aylık sabit ücret yoksa bana da detaylı bilgi verebilir misiniz
  • prowas P kullanıcısına yanıt

Komisyon ne kadar?

• A1 Capitale gelecek olursanız yardımcı olmaya çalışırım.

• Kasım 2023'te aşağıdaki paylaşımı yapmıştım. Onu tekrardan hatırlatıp bir ekleme yapıp bilgi veriyim. Kısa özet; yıl sonuna kadar Btcturk, yıl başından itibaren Midas en uygun. Eft-Havale ücreti yok ikisinde de.

Btcturk Hisse uygulamasında 31 Aralık 2024'e kadar komisyon oranı 0. Midas'ta 10binde 3 oran alabiliyorsunuz.

Komisyonun 0 olması sebebiyle Btcturk Hisse uygulamasını denedim, bu sırada Nema'dan çok kırpıyorlar mı diye baktım. Alım satım verileri aşağıdaki gibi.

MİDAS 100.477 TL'lik hisse aldım, 108 TL nema verdi ve 0.010 artış sağlamış oldu bakiyem. Hisseyi hem alırken hem satarken 31'er TL de komisyon ödedim. 108-62= 46 TL yapıyor.

BTCTURK 99994 TL'lik hisse aldım, 97 TL nema verdi ve 0.09 artış sağlamış oldu bakiyem. Hisseyi alırken veya satarken komisyon ödemedim kampanya sayesinde. Toplamda 97 TL yapıyor.

Her 200.000 TL'lik hacimde yaklaşık 50 TL kar ediyorsunuz.

Bu durumda yıl sonuna kadar komisyon ödemediğiniz sürece Btcturk Hisse, yıl başından itibaren Midas kullanmak en uygun çözüm

0 komisyonlu bir yer bulduğunuzda ilk bakmanız gereken nemadan ne kadar komisyon aldıkları. Trive'da 0 komisyon vardı ama nemanın büyük kısmına çöküyorlardı.

KASIM 2023 bilgileri

"Alıp yatacaksanız, hacim yapmayacaksanız;

midas eft havale ücretsiz, işletim ücreti yok, komisyon oranı onbinde 4, nema komisyonu %2-6 arası,

acar eft havale ücretsiz, işletim ücreti yok, komisyon oranı yazmıyor, nema komisyonu 100binde 9

gedik eft 15 TL, işletim ücreti 35 TL, komisyon onbinde 2, nema oranı* yıllık %12 (komisyon değil gecelik faiz oranı diyebilirsiniz, buradan çok büyük eksi yiyor bu)

osmanlı menkul eft 40 TL, işletim ücreti yok, komisyon onbinde 4,25, nemayı görmedim veya hiç vermiyor

info şikayetvarda çok şikayet var oranlarla ilgili. araştırınız

trive'da 0 komisyon var ama nema gelirinin %40ını alıyorlar, eft havale ücretli, işletim ücreti de var. bir esprisi yok bunun

hesaplamalarda viop, virman, canlı veri hariç tutulmuştur. ihtiyacınız olana kendiniz bakarsınız

hesaplama 250bin tl üstü bakiye ve transfer işlemleri için yapılmıştır.

piapiri alım satım komisyon oranlarını ve nema oranlarını yazmamış"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 18 Eylül 2024; 15:25:51 >

• Adalet kullanıcısına yanıt
    Nedir komisyon oranı? Bulls da onbinde 4 ödüyorum. Tuhaf tuhaf kesintilerde yok.
  • xweser X kullanıcısına yanıt

On binde 4. Aylık bakım olarak da 30 lira alınıyor 😅

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Piapiri’nin sitesinde150k’ye kadar hacimde Onbinde 5 yazıyor ama 1000 TL’lik işlem yapılsa komisyon dahil 1000,1 TL çıkıyor. Bu da binde 1 demek ya da onbinde 10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 14 Ekim 2024; 16:56:6 >
  • reguse kullanıcısına yanıt

hangisinden bahsediyorsunuz bilmiyorum

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam yazmamışım. Piapiri için sitelerinde bilgi yok demiştiniz ya, o cümlenize istinaden yazdım.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Midas girişte onbinde 4,normal seviyede bir hacimde onbinde 3 veriyor zaten basit şekilde hocam piapiri gereksizmiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.