Efendim ben 2022 yılından beri kullanıyorum. Gayet memnunum. Personel ilgili konusunda uzman |
BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (10. sayfa)
-
-
İşlemleri hızlı.Güzel aracı kurum
-
Merhaba, acar menkulde suan ne kadar komisyon oranı var? Atmış olduğunu link hata veriyor da. Tekrar sormak istedim size.
-
Önceki cevaplarınızda sabit olarak onbinde 2 demişsiniz komisyona. Hacimden bağımsız olarak herkese onbinde 2 demişsiniz. Şuan hala öyle midir? Bir bilginiz var mı? Hesap işletim ücreti hiç sıkıntı değil çok cuzi bir miktar benim için. Günlük en az 400-500 bin hacim yapmaktayım.
-
Öncelikle ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Gece geç saatte rahatsızlık verdiğim için de kusura bakmayın. Anında cevap vermezsiniz diye düşünmüştüm Özelden mesaj kabul etmediğiniz için burdan teşekkür etmek istedim. Pazartesi ilk işim acar menkul ile iletişime geçmek olacak. Tekrar çok teşekkür ederim.
-
Piapiri:
-
onbinde 2 viop için cok fazla hocam. onbinde 1 olanlara geçin derim.
-
Midas kullanan arkadaşlar,
uygulama nasıl, geliştirebildiler mi?
hala çökme oluyor mu?
-
Burganbank , burgan yatırım pişmanlıktık arkadaşlar... eylül ayına kadar komisyon yok diye kampanya yapılıyor ama 2 gündür komisyon kesiliyor, bir güne yapacaz, yarın yapılacak, akşam yapıyoruz kurum mu merdiven altı işletme mi anlamadım...
Burgan trade uygulamasıda doğru dürüst net teknik bilgi paylaşılmıyor, bir çok bilgiyi uygulama içinde lisans almanız gerekiyor iletişime geçin diye uyarı çıkıyor.
İletişime geçiliyor 1 kişi koymuşlar telefonada maillerede aynı kişi bakıyor , oda işleri yetiştiremiyor galiba...
Uygulama içindeki derinlik bilgisi vs içinde yüksek hacimli işlemler yapılması gerekiyor diyor 250k işlem yapılıyor o yetmiyormuş :) ama nasıl yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgileri de yok ama aracı bir yazılımcı kullanıyorlar o kuruma biz söyleriz onlar tanımlarda tanımlar diyor ŞAKA gibi ...
Canlı veriyi biz sadece ücretsiz sunarız diyor, yahu canlı veriye parasız hiç işlem yapmadan kayıt olduğunda her yatırım kurumu zaten sunuyor, ben aktif işlem yapıp 250k ile başlamışım, uygulamalar kendilerine ait olmadığı için maalesef başka yazılımcı şirketin ağzına kalmışlar..
Burgan bank/ON => Burgan yatırım => Uygulama yazılımcılar....
-
Bana dm atabilirmisiniz -
rica etsem bana da dm atarmısınız
-
slmlar dm den banada yazarsanız sevinirim Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X