|
BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (9. sayfa)
-
-
Şu an için sorun yok hocam memnunum. Kendim için araştırmıyorum şu an. Tabii hiçbir kurum babamın olmadığı için daha fazla avantajı varsa Piapiri'yi düşünebilirim. -
Bu online görüşme ile açılan hesaplar ne zaman aktif oluyor bilgisi olan var mı ? Sabah trive ile görüştüm gerekli kontroller yapılınca dönüş olacak vs dendi.
-
Mkk e yatırımcıdan borsa hesaplarınızı kontrol edin belki de açılmıştır. Normalde 2 3 saate açılması lazımdı. -
Burgan 10 binde 10 tl komisyon alıyor. Yatırım danışmanımı aradım, az al sat yaptığımdan yardım edemiyorlarmış.
GCM yatırıma geçtim 10 binde 5 komisyon ve inanılmaz iyi yatırım danışmanları var. -
Robinhood ile islem yapiyorum, komisyon sifir. Herhangi bir kesinti yok. Sadece aylik $5 dolar Gold uyelik ucreti var, ama onun karsiliginda da yillik 5% dolar faizi veriyor bosta bekleyen portfoyune.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 7 Şubat 2024; 23:32:43 > -
Yok hocam açılmamış. Zaten açılsa sms falan gelirdi diye düşünüyorum. Mkk da 4 tane hesabım var acaba sınır falan mı var ?
-
Burgan Bank On'un hisse senedi hizmetini kullanan var mı?
Havale/EFT/Fast ücretsiz bankacılık yanında borsa hizmeti de varmış. Komisyon oranı ne kadar peki?
-
vakifta ucretsiz yatirim diye kampanya cikti, yatirim icin ayri hesabim olmasini istedigim icin kampanya sayfasindan ciktim, artik kampanya sayfasi da gorunmuyor. bilen var mi oraya geri nasil geliriz
-
nerden girilir bilmiyorumda 100 günlüğüne sadece 0 komisyon sonra binde 2 komisyon var
-
binde 1 komisyon
-
Burgan on binde 10 tl komisyon alıyordu. Telefonla aradım rica ettim indirmediler. Biraz fazla alış satış yapınca otomatik onbinde 5’e düşürmüş çakallar. -
Web arayüzü yok.Şu anlık yok.Bunun için çalıştıklarını söylemişlerdi.Mutlaka getirmeliler çünkü arayüzü biraz karışık ve Unlu menkul sayfası çok kısıtlı vasat.Eski moda yani.
Virman yine kolaydır muhtemelen.Ve ücretsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 14 Mart 2024; 12:42:20 > -
Abd borsasından hisse almak için uygun banka veya aracı kurum var mı? -
Şu an hesap işletim, EFT masrafı almayan bir kurum var mı yada en az alan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mart 2024; 10:28:11 > -
Bulabildiniz mi hocam
-
Maalesef -
Trive kullanan var mı komisyon yokmuş üye oldum da henüz işlem yapmadım. Tavsiye edecek var mı ?
-
burgan onbinde 5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X