osmanlı yatırım 10 bınde 4 |
BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: @KlavYE@
A1 capital e bakBen A1 cap kullanıyorum. Anlık veriyi veriyorlar ama 10 kademe derinliği bedava vereceklerini zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trive sıfır komisyon hem hissede hem viopta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben trader olayına gireli 2 hafta oldu. 30000 TL´lik hacimle Nkolay´dan işlem yapıyordum. Yani amacım gün içerisinde hareketli hisselerden 300-500 TL arası kazanç sağlamak Bugün baya 400 TL portföyden puf oldu gitti. 1000´de 2 komisyon alsa yine böyle olmamalı. Neyse, sorum şu; Acar Menkul güvenilir mi? Ve istediğim zaman günlük veya haftalık kazancımı banka kartıma transfer edebilir miyim? Bir de, bunun mobil uygulaması "Acar Trader mıdır?
-
Çok teşekkür ederim, hocam. Gayet kapsamlı bir cevap oldu. Ben genelde tek hisseler üzerinden 30.000 TL´lik al-sat yaptığım için kazanç elde etmemin tek yolu komisyonsuz aracı kuruluşlardan geçiyor. Sanırım Trive´yi tercih etmek durumunda kalacağım. Aylık hesap işletim ücreti ne kadar bakamadım ancak diğerlerine kıyasla daha hesaplı olacak gibi.
-
İşlem ücreti komisyon almayan aracıya göre hiçbir şey. Ama IBAN hesabına para çıkartırken 12TL alması biraz düşündürdü. Gerçi günlük 300-500 TL hedefleyen benim gibi biri için o da pek sorun oluşturmaz sanırım. Ben 1-2 saatlik kısa vade al-sat yaptığım için komisyon büyük külfet.
-
Trive kullanıyorum, 20bin transfere 25 TL eft masrafı alıyor ama komisyon harbi sıfır. Ben viop hisse sık işlem yapıyorum, 50 TL eft ücreti de alsa çok kardayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her gün EFT yapmam hocam. Belki haftalık, belki iki haftalık yaparım. Zaten 30 binlik portföy olacağı için benim aylık EFT yapacağım miktar en fazla 5-8 bin arası olur. 16 TL ise hiçbir şey. :) Beni yamultan iş, anlık hisse al-satlardaki komisyon. Ve tek bir hisseye tüm portföyü hacme sokuyorum. Trive´e hemen başvuru yaptım. Dijital sözleşme imzalaması vesaire yapıldı da, bunun çıktısını alıp imzalayıp kargolayacak mıyım orası muamma olarak kaldı bende. Mail veya SMS ile bilgilendirirler umarım.
-
Sadece halka arzları takip etmek için düşük komisyon oranları olan ve halka arz olan hisselerin hepsinin alınabilir olduğu aracı kurum yada banka tavsiyesi verebilir misiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu meral ediyorum vakıfbank maaş müşterisiyim yatırım hesabı açtım halka arz aldım ilk kez komisyonu kaç bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burgan banktan hesap açtım.
Kamu bankaları binde 2 gibi komisyon kesiyor diye biliyorum .
Masraf-ucret-Komisyon-tarifeleri.pdfhttps://www.vakifyatirim.com.tr/assets/file/Masraf-ucret-Komisyon-tarifeleri.pdf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acar mantıklı bir seçim gibi görünüyor ama sanki hiç tercih edilmiyor gibi bir izlenim bıraktı. Ekşide 1 entry var o da iş olsun diye yazılmış. Şikayetvar'da hiç yazı yok (ki bu da iyi bir şey aslında)
H.işletim ücreti almaması, para çekiminin ücretsiz olması güzel özellikler. Tek sorum canlı veri ve işlem ücretleri. Bunları da yarın soracağım.
Mesela siz 10k'da 2 komisyon alıyor demişsiniz. Bu her hacimde mi geçerli?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X