Fibabank nasıl acaba kullanan var mı? Komisyonu nasıl? |
BORSA İŞLEMLERİ İÇİN EN DÜŞÜK KOMİSYON ORANINA SAHİP ARACI KURUMLAR (2. sayfa)
-
-
Nasıldır bilmem ama komisyon çok yüksek..Binde 2 diyor..Ayrıca aylık 6 TL hesap işletim ücreti var..Gereğinden fazla masraf çıkarıyor..
-
İnfo yatırım hesabı kullanana memnun mu?
-
Midas ve Halkyatırım kullanıyorum, komisyon oranından dolayı midas daha iyi ama canlı verisi uygulamada gösterdiği ise biraz cacık, hatta işlem yaparken bir kaç defa problem yaşadım. Anlık işlem için uygun değil.
-
-
Halkyatırım nasıl genel olarak ? Kesinti ,müşteri iletişimi?
-
Hocam müşteri hizmetleri ile çok görüşme ihtiyacı duymadım 10000/15 komisyon alıyordu. EFT saati 1 e kadar -
Up
Ziraat nasıldır? -
Ziraat binde 1.5 komisyon alıyor..Kamu Personeline binde 1 alıyor..Çağrı merkezi leş..Ulaşmak mümkün değil..Ama internet şubesinden yazınca hemen dönüyorlar..Uygulaması eskinden çok sorunluydu ama son zamanlarda çok iyileşti..Çok büyük portföyünüz yoksa işinizi görür..Yıllık hesap iiletim ücreti falan yok..
-
Z borsa ztrader hangisi daha iyi bunun -
Ben mobil uygulaması olan Z Borsa kullanıyorum..Z Trader hiç kullanmadığım için bilmiyorum..Açıkçası ben uzun vade biriktirdiğim için hiç ihtiyacımda olmadı..
-
-
Ücretsiz kademe ve anlık veri görebileceğimiz uygulama varmı arkadaşlar.
-
A1 capital e bak -
Yardımcı olabilirim arkadaslar aracı kurumda calısıyorum düzey ve türev lisanslarım var. Pm ile ulasabilirseniz fon,hisse,viop her konuda yardımcı olabilirim.
-
Hocam bir telegram grubu açıp bizi orada bilgilendirseniz çok iyi olur
-
Hocam calistigim kurumda hesap acan yatirimcilara whatsapp uzerinden yardimci oluyorum gunluk bulten teknik durum hakkinda vs.Dusuk komisyon oranlari ile Hesap acmak isterseniz veya akliniza takilan bir durum var ise pm ile ulasabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: AlleinMannHocam bir telegram grubu açıp bizi orada bilgilendirseniz çok iyi olur
-
Aylık hesap işletim ücreti varmıdır. Info da 25 lira -
Belirli bir portfoy uzerinde iseniz kesinti yok hocam 25 bin tl idi 100bine cikacak subat basinda ilgileniyorsaniz veya baska akliniza takilan soru varsa pm atabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: webumut
Aylık hesap işletim ücreti varmıdır. Info da 25 lira
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X