emri yanlış vermişsindir. piyasadan limite olarak girmen gerekiyor. zyatırm kullandım. anlık al sat pratik ama komisyon yüksek diye bıraktım. |
BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (1679. sayfa)
-
-
Yıldız pazar veya ana pazarda olan bir şirket kolay kolay tahta kapatmaz. Kapatılacağı var ise zaten önde pazardan düşer KAP haberi ile ardından kottan düşer. Mümkün olduğunca XU30 ve XU100 hisselerine yatırım yapmanızı öneririm. -
lot altı hisselerden kurtulma yöntemleri nelerdir.?
-
Nio denen balonu açığa satacaktım. Yurtdışı işlemlerde açığa satış yokmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammet atışlot altı hisselerden kurtulma yöntemleri nelerdir.?
bana da çok lazım portföy de boş boş duruyorlar
-
seher suaydından büyük uyarı geldi. temkinli olun dedi.
-
O bayan kim? İlk defa duydum ismini camiada. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerakinnn
O bayan kim? İlk defa duydum ismini camiada.Taçsız kraliçe :) twitter da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direkt link var mı hocam? İsmen yazınca Meclis üyesi çıkıyor, nick olarak yazınca Yeşilçam filmi çıkıyor. :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerakinnn
Direkt link var mı hocam? İsmen yazınca Meclis üyesi çıkıyor, nick olarak yazınca Yeşilçam filmi çıkıyor. :))doğru kişiyi buldunuz büyük ihtimalle hocam
twitter biosu şu şekilde - 1995 ten beri piyasada. Masanın her iki tarafında çalışmış trader. 2009-2014 İBB ve Sarıyer meclis üyesi. -
ben de istek yolladım merak ettim kendisini
-
Takip isteği attım. Bakalım nasıl bir abla çıkacak. -
beyler şu an sizce ucuz olan kağıtlar hangileri ytd
-
hocam ucuzu geçtim de direnenlere bakıorum bnde
-
SARKY. ben portfoye ekledim. asuzu da eklenebilir. bana mantıklı geldiler.
-
foreks aracı kurum tavsiyeniz nedir? araştırıyorum şu an amarkets yorumları iyi gözüküyor
-
Takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıldız pazardaki hissenin tahtasının kapanması yatırımcıyı mağdur edecek şekilde olmaz. Zaten şirketin gidişatından bunu anlarsınız.
-
Up.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, emtia için hangi bankayı önerirsiniz makas aralığı fazla açık olmayan ? Şuan aklımda albafx ve nkolay fx var.
Foreks nedir ne değildir bilmiyorum, kaldıraçlı sisteme girmek istemiyorum. Kaldıraçsız, makas farkı az bir platform var mı. Bankalardan makası daha azdır en azından.
Yardımcı olur musunuz
-
Tezol u tek geçerim hocam araştırın isterseniz egepo ile benzer hareketi yapıyor.Tezol,teknosa,bantaş,yataş,baskent gaz,genil bunlar uçabilir yakında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X