Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OLLİ..teşeküürler...........o site ve daha çok ayrıntılı farklı sitelerde günlük 2-3 saatimi geçiriyorum..........belki arkadaşalr için faudalı olur gözatmakta fayda vardır............ama o tip sitelrde günde 100-150 hisseye al önerisi olur..ama bizler daha seçici olup günlük değilde 3 ay 6 ay gibi daha uzun ve orta vade düşünürüz aslolanda olası düşülerde en kayıpla kurtulmaktır..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 22 Temmuz 2018; 14:12:28 >
  • 1-nasıl hesap açılır..
    2-nasıl alınıp satılır
    3-hangi banka en iyisidr

?
  • krdmd harekete başladı bugün..
    haftasonu beni dinleyip sabah tahtaya giren olduysa afyetle yesin..
    Ufak bir kar realizasyonu gelir. Şu an +%7,5 yaptı. Daha hala yolu çok ama orta vadede.. kısa vade düşünen bugün karını realize etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: Oranos

Konuyla ilgili olarak bir - iki sorum da benim var.
    - Konuyu okudum ancak "primli" den kasıt nedir onu anlayamadım. Primli olmadığı için onu tercih ediyorum gibi bir ifade kullanmışsınız meselâ.
    - Öylesine deneme olsun diye Mynet'in borsa oyununa üye oldum ama şu an ( 01:49 ) herhangi bir alım yapılamıyor.Alım - satım işlemlerini istediğim zaman yapabiliyor muyum yoksa belli saatleri var mı ? ( Hem oyun için hem de gerçek için soruyorum )
    - Diyelim şu an elimde A şirketine ait 1000 lot var. Satış fiyatını uygun buldum satmak istedim. Anında satılabiliyor mu yoksa benim satmam için mutlaka birilerinin alması mı gerekli ?

primli derken..............şu yani mesela SAGYO tarihinde yani 4 yılda endüşük 40 kurş enyüksek 1.60 kruşu görmüşse ş anda 80 kruşsa...........çok pahalı sayılmaz endeks tarihi zirvesinde sagyoda zirvedinde olmalıydı ama.........ucuz eğer sagyoda 1.60 lsa alınmazdı............bu herzaman %100 doğr olacak değildir..çünkü kağıt yeni zirvelerde yapabilir özel bi durum varsa...
    Mynette ki oyuna ilgili bilgim yk ama.seans saatlerindedir..yani 09.50---12.30 ve 14.15 ---17.30 arasında alım satım yapılabilir....................

GERÇEK BORSADA ise ykarıda belirtttiğims eanslarda anlık alış satış yapıldığı gibi...............geceleri haftasonu ve tatilerdede lotaltı alış satış yapılır.........ama işlem yaptığın bakanın belirleidği 3-4 kademe farklı aleyhe olur yani...

yapmayın şimdi borsa böyle mi işliyor sagyo sittin sene 1.60 olmaz şimdi sen ucuz gördün aldın elin aslanı pahalı dediğin 200 lerden 750yi gördü kaldın mı öyle kaldın

benim aldığım lanet senet gibi 6 ay oldu daha aldığım değere geri gelmedi bırak karı borsa 10-15bin puan arttı bu dönemde vs vs..

• quote:

OLLİ..teşeküürler...........o site ve daha çok ayrıntılı farklı sitelerde günlük 2-3 saatimi geçiriyorum..........belki arkadaşalr için faudalı olur gözatmakta fayda vardır............ama o tip sitelrde günde 100-150 hisseye al önerisi olur..ama bizler daha seçici olup günlük değilde 3 ay 6 ay gibi daha uzun ve orta vade düşünürüz aslolanda olası düşülerde en kayıpla kurtulmaktır..

Elbette her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Söylediğiniz doğrudur internette binlerce forumda binlerce kişi kendi menfaatleri doğrultusunda tavsiyelerde bulunuyorlar. Ancak belirttiğim sitede en azından belirli bir sisteme uygun olarak üretilen sinyaller paylaşılıyor o yüzden bu sitedeki verileri payaştım . Sitede üyeliğim dahi yoktur yanlış anlaşılma olmasın.

• Daha önce geçti mi emin değilim ama sorayım bunu da.
    Lotaltı alış nedir ? Ve şu an İşbank'ın yatırım kısmından bakıyorum bu Hisse Senedi Alış altında "Senet Tipi" geçiyor. Eski-Yeni-Byf var. Bunlar nedir ?
    Ve 1 seans veya 1 gün diyor. Bu 1 seans veya 1 gün sonunda otomatik olarak satacak mı demek ? Daimi yatırım yapamaz mıyım yani bugün alsam 1 ay dursa bende o senet gibisinden.

Bir şey daha, demin meselâ incelerken birisinin yorumunu gördüm defter fiyatlarıyla ilgili. Ucuz kalmış olan kağıtlarla ilgili. Şu yorumu bana açıklar mısınız ne demek istiyor ? Defter fiyatı nedir falan filan bilmiyorum.

quote:

UYANIKLAR! Defter değerinin 2-3 katı fiyattan işlem gören hisseleri öneriyorlar. Niye A, B, C, D, E gibi derfter değerinin nerdeyse yarısında işlem gören hisseleri önermiyorsunuz. HADİ BAŞKA KAPIYA. ( a,b,c,d,e şirket kodları )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 11 Ekim 2010; 13:57:35 >

• Bir emir verdiğim zaman emir gerçekleşmezse de 1lira ücret alınıyor mu yine acaba?

Ve bir haber hatırlıyorum bk tur mu ne geçmişti hissleri tavan yaptı diye haber çıkmıştı.fener gs bjk hisseleri ne gibi durumlarda değişiyor mesela şampiyonluk falan hisseyi arttırıyor mu?
  • kent hissesine orta vadede şimdi girmek mantıklımı yoksa daha düşmesini mi beklemeli(birde şöyle bir tezim var dogrumu bilmiyorum ama mesela ónümüz kurban byramı banvit gibi hisselerdn uzak durmak grek bunun yerine kent tercih edilmeli sizce dogru bir yorum mu bu?
  • denizbank ile çalışıyorum.
    şuan icin bir sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olli

Bahsi geçen hisselerle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara turkishbulls sitesinin tahminleridir.

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

ben bu tabloya göre 100 bin liramı örneğin kerevitaş hissesine yatırsam uzun vadede 2 yıl sonra 4-5 trilyon gibi bir param olabiliyormu gerçekten.

• konu çok güzel olmuş paylaşım yapan herkese teşekkürler. Ben de ufaktan araştırmaya başlasam iyi olacak bu işleri mynet e girdim bakalım
  • Bu turkish bulls ne derse onu yapsak kesin kazanır mıyız sağdaki 100 lira nolduya bkarsak öyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

Bu turkish bulls ne derse onu yapsak kesin kazanır mıyız sağdaki 100 lira nolduya bkarsak öyle gözüküyor

evet onların dediklerini yaparsak kazanç kesin gibi ama sürekli takip halinde olmak lazım ve 2 yılı göze almak sağlam kazanç için mesela kent hissesine bir bak 2 yıl da 100 e 6500 kazandırmışlar onların söleiklerini yapanlara yani 500 lira girmiş olsan 2 sene sonra 30.ooo lira paran olcak demektir bu
  • Bunu bi deneyeyim

Edit:Üyelik ücretli mi diye soracaktım şimdi girip baktım ücretliymiş az para da değil 6 ay 170 lira diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 11 Ekim 2010; 17:04:02 >
  • O Turkishbulls u ben pek anlamadım ama. Açıklamaları biraz terimsel. Al eğer, Al Teyitli falan filan yok mum yok ayı onları bilmek gerekiyor herhâlde. Bunları bilen birisi burada açıklasa hoş olur.
  • mesajim bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

1-nasıl hesap açılır..
    2-nasıl alınıp satılır
    3-hangi banka en iyisidr

?

bu sorulara 4-5 kez cevap verildi...ama tekrar edelim................
    iş-ak-garan-ykb v.s bakada bulunan hesbaımız içinde yatırım hesabı açtırıyoruzz ..ister bankamatikten istersekte interaktif şifrelerimizle internet üzerinden alım satım yaparız...alım satım seviyesine gelirseniz..seve seve yardımcı olurum basitt kolaydır......büyük banaklrın hepsi sağlam sayılır. şahsen işde hiç sorun yaşamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

quote:

Konuyla ilgili olarak bir - iki sorum da benim var.
    - Konuyu okudum ancak "primli" den kasıt nedir onu anlayamadım. Primli olmadığı için onu tercih ediyorum gibi bir ifade kullanmışsınız meselâ.
    - Öylesine deneme olsun diye Mynet'in borsa oyununa üye oldum ama şu an ( 01:49 ) herhangi bir alım yapılamıyor.Alım - satım işlemlerini istediğim zaman yapabiliyor muyum yoksa belli saatleri var mı ? ( Hem oyun için hem de gerçek için soruyorum )
    - Diyelim şu an elimde A şirketine ait 1000 lot var. Satış fiyatını uygun buldum satmak istedim. Anında satılabiliyor mu yoksa benim satmam için mutlaka birilerinin alması mı gerekli ?

primli derken..............şu yani mesela SAGYO tarihinde yani 4 yılda endüşük 40 kurş enyüksek 1.60 kruşu görmüşse ş anda 80 kruşsa...........çok pahalı sayılmaz endeks tarihi zirvesinde sagyoda zirvedinde olmalıydı ama.........ucuz eğer sagyoda 1.60 lsa alınmazdı............bu herzaman %100 doğr olacak değildir..çünkü kağıt yeni zirvelerde yapabilir özel bi durum varsa...
    Mynette ki oyuna ilgili bilgim yk ama.seans saatlerindedir..yani 09.50---12.30 ve 14.15 ---17.30 arasında alım satım yapılabilir....................

GERÇEK BORSADA ise ykarıda belirtttiğims eanslarda anlık alış satış yapıldığı gibi...............geceleri haftasonu ve tatilerdede lotaltı alış satış yapılır.........ama işlem yaptığın bakanın belirleidği 3-4 kademe farklı aleyhe olur yani...

yapmayın şimdi borsa böyle mi işliyor sagyo sittin sene 1.60 olmaz şimdi sen ucuz gördün aldın elin aslanı pahalı dediğin 200 lerden 750yi gördü kaldın mı öyle kaldın

benim aldığım lanet senet gibi 6 ay oldu daha aldığım değere geri gelmedi bırak karı borsa 10-15bin puan arttı bu dönemde vs vs..

yazımın neresinde sagyo 1.60 lacak kelimesi geçiyor???? ayrıca bilgin olsun sagyo 2.20 leri bile gördü ...............

• quote:

Daha önce geçti mi emin değilim ama sorayım bunu da.
    Lotaltı alış nedir ? Ve şu an İşbank'ın yatırım kısmından bakıyorum bu Hisse Senedi Alış altında "Senet Tipi" geçiyor. Eski-Yeni-Byf var. Bunlar nedir ?
    Ve 1 seans veya 1 gün diyor. Bu 1 seans veya 1 gün sonunda otomatik olarak satacak mı demek ? Daimi yatırım yapamaz mıyım yani bugün alsam 1 ay dursa bende o senet gibisinden.

Bir şey daha, demin meselâ incelerken birisinin yorumunu gördüm defter fiyatlarıyla ilgili. Ucuz kalmış olan kağıtlarla ilgili. Şu yorumu bana açıklar mısınız ne demek istiyor ? Defter fiyatı nedir falan filan bilmiyorum.

quote:

UYANIKLAR! Defter değerinin 2-3 katı fiyattan işlem gören hisseleri öneriyorlar. Niye A, B, C, D, E gibi derfter değerinin nerdeyse yarısında işlem gören hisseleri önermiyorsunuz. HADİ BAŞKA KAPIYA. ( a,b,c,d,e şirket kodları )

lot altı seans saatleri dışındaki alım satımdır......ve bizler için 3-4 kademe zararına alıms atım demektir..çokk acil nakit para lazım olursa kullanılır asla tavsiye etmem....
    senet tipindeki eski-yeni.....bazı hisseler yılda bir kez bazende 4-5 yılda bir kez yeni hisse ihraç eder...o durum varsa on soruyor ama deidğim gibi çok nadirdir...........bi o seçenekte ESKİ olanı seçeceğiz...
    --------seans gireceğimiz emrin 1 senasmı yoksa günlük yani 2 seansmı geçerli olamsını istiyoruzdur..........ben genelde günlük veririm........tam anlamdım ama senedi alınca istersek 1 gün istersek 1 yıl yada 3 yıl tutabiliriz...orası bize kalmış aynı gün satmak gibi bi zorunluluk yok....

defter değeri şirketin toplam değerinin borsadaki hisse sayısına bölünerke tahmin edilen değeridir olması gereken değeridir..........zaman zaman defter değerini çok üstüne veya altına gitse bile er geç o değere geleceği düşünülür......bu yüzde senedin pahalı yada ucuz 9lduğu hakkında fikir verebilir...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.