Ben borsa işine giricem kararlıyım.Şimdi borsa için vadeli mi-vadesiz mi ne çeşit hesap açtıracağım.Kusuruma bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Ben borsa işine giricem kararlıyım.Şimdi borsa için vadeli mi-vadesiz mi ne çeşit hesap açtıracağım.Kusuruma bakmayın.
normal yani vadesiz hesap açtırıp hisse alıp satmak istiyorumdersin onlarda yatırım hesabı açarlar....eğer nettende işlem yapamk isityorsan interaktif işlmeler için şifrelerinide alırsın..........HESAP AÇMA İŞİ bitmiş olur.. sonrasında yatırım hesabıda aynı hesap içinde olduğu için ücretsiz kolayca hesaplar arasında para aktarımı yapabilirsin...
en son hisse alım satımı oda net başında 5 dakkada öğrenirsin............hele sen hesabı falan aç..hemen hisse alamsan bile oalyı kavra ok............ben yardımcı olurum..ok
bu seviyelerden asla borsaya girilmez. tecrübe konuşuyor. ben yazayım da kayda geçsin. tabi her koyun kendi bacağından asılır.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
bu seviyelerden asla borsaya girilmez. tecrübe konuşuyor. ben yazayım da kayda geçsin. tabi her koyun kendi bacağından asılır.
haklısın ama.....ne önceki sayfaları okudun nede altaki imzamı gördün..........ama yinede uyarı uyarıdır............borsa çok ama çok şişti açık sölim endeks olarak benim için borsaya giri seviyesi 50.binin bile altıdır.................. bunları defalarca yazdım zaten................ KONUYU AÇMA SEBEBİMİZ ÇOK DAHA FARKLI..............
Çalışmalar nasıl gidiyor beyler
konunu takipteyim @Huntelarr
quote:
Orijinalden alıntı: spiegel
pm de isamb ve zoren sormuşsun çok yakın bi arkadaşım aylardır isamb..biriktiriyor ve çok inanıyor eğer cidden ilgili ve yakın zamanda almayı düşünüyosan onunlada görüşüp daha ayrıntılı bilgiler veririm hafta içinde.........zoren de çok pahalı sayılmaz.. Bak her ikisi içinde 2-3 hafta içinde 9 aylık bilançoları gelecek bunlarla ilgili bilanço tahminleri yapmak lazım.........dediğim dip-zirve analizi bu dönemde çok gerekli,,
quote:
Orijinalden alıntı: huntelarr
quote:
haklısın ama.....ne önceki sayfaları okudun nede altaki imzamı gördün..........ama yinede uyarı uyarıdır............borsa çok ama çok şişti açık sölim endeks olarak benim için borsaya giri seviyesi 50.binin bile altıdır.................. bunları defalarca yazdım zaten................ KONUYU AÇMA SEBEBİMİZ ÇOK DAHA FARKLI..............
Ben size yönelik herhangi bir şey yazmadım. Mesaj yazmadan önce üyelerin imzalarını da okumam. Bu kadar sayfayı okumam da imkansız. (belki benim düşünceme paralel şeyler yazılıyordur, bilemem) Rahatsız olan varsa mesajımı şikayet edip sildirebilir.
quote:
quote:
quote:
Ben size yönelik herhangi bir şey yazmadım. Mesaj yazmadan önce üyelerin imzalarını da okumam. Bu kadar sayfayı okumam da imkansız. (belki benim düşünceme paralel şeyler yazılıyordur, bilemem) Rahatsız olan varsa mesajımı şikayet edip sildirebilir.
chakra sorun yok sıkıntı yok...ikaz etmişsin tecrübe konuşuyor demişsin ya.burda insanlara zaten endeksin riskini anlatıyoruz..........AYRICA BORSA ÇOKKK ŞİŞTİ RİSKLİ OK...BAŞLIĞIN AÇILMA GAYESİ farklı zaten.. saygılar ..bol şans....sorun yok ok..ii geceler
IHEVA VE KOZA'yı takip eden,bilgi verebilicek olan varmı acaba?Teşekkürler..
quote:
quote:
pm de isamb ve zoren sormuşsun çok yakın bi arkadaşım aylardır isamb..biriktiriyor ve çok inanıyor eğer cidden ilgili ve yakın zamanda almayı düşünüyosan onunlada görüşüp daha ayrıntılı bilgiler veririm hafta içinde.........zoren de çok pahalı sayılmaz.. Bak her ikisi içinde 2-3 hafta içinde 9 aylık bilançoları gelecek bunlarla ilgili bilanço tahminleri yapmak lazım.........dediğim dip-zirve analizi bu dönemde çok gerekli,,
Memnun olurum
quote:
Orijinalden alıntı: farukaan
IHEVA VE KOZA'yı takip eden,bilgi verebilicek olan varmı acaba?Teşekkürler..
iheva zaten endeksle ters korelasyon içinde ve benim listemdede vardı gecen hafta gördünmü bilmem...hatta ben listeyi yayınladıktan sonra 0.99 kuruşu gördü sanırım sonra 1.11 değdi....daha fazlasını söylemeye gerek yok.. Koza çok primli altına paralel üst üste rekorlar kırdı 0.80 kuruştan nerelere gittim malum..Ayrıca yeni şirketi KOZAL ı halka arz ettikten sonra kozaa biraz yavaşladı..açıkçası ben pek önermem..ama hepsi için dediğim gibi dip-zirve analizi yap ve bilançolarla ilgili rapor ve tahminleri değerlendir....
quote:
Orijinalden alıntı: adel1147
mesajım bulunsun cok guzel konu
teşekkürler..buyur...olaya dahil ol,,
PRTAS .. 0.30 lira.. Bu hafta için favori kısa vade kağıdımdır.
İyi akşamlar olsun herkese :)
Huntelarr hocam senden öneri bekliyoruz kısa vadede var mı ümit
İSAMB ve OKANT aldım hocam
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ
HEDEF ALIM F. HEDEF SATIM F.
SAGYO 85 80-81 96-98(endeks 45 binken aynı fiyattaydı çok ucuz.büyüme hedefi var yıldız holding 2 yıl içinde yeni projeler hedefliyor) --------------- OKANT 74 71-72 84-86 endeks 50 binken 85 ti çok ucuz ihlas madenle birlemşme beklentisi var 4 kasımda kritik mahkemsi var. ------------ AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24 buda çok ucuz en büyük beklentisi aralık ayında satış ve ortaklık için net adım atılacak. --------------- TSGYO 89 86-87 96-97 f/k olarak sektörün en ucuzlarından halka arzdan sonra sıfır primli.. -------------- MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37 üstteki ile aynı konumda. -------------- MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46 çok ama çok ucuz bedelli işi netleştikten sonra iyi olacak gibi. ------------ GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63 mali tabloları harika yatırımları bitirdi sıra kazanca geldi.. ----------------- LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85 sektöründe öncü kısa vadeli diplerde... -------------- İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23 güzel karlarına rağmen çok ama çok ucuz... ---------- ARKADAŞALR ŞU ARALAR BUNLARI TAKİP EDİYORUZ.............HEPSİ İÇİN ŞU MEVCUT FİYATALRIN 3-4 KADEME ALTINA ALIM YAZILABİLİR GİBİ..........AMA 3-4 KADEME ALTINDAN İLLAKİ ÇÜNKÜ ALIRKEN CİMRİ OLAMK LAZIM SATARKEN İSE BONKÖR :)
plantmax.........11.10.2010
en basiti aksgrt perşembe saat 11 gibi.2.20 yi gördü yanıltmadı.............:)takip edenlere ve takibe devam edenlere......iyi deneyim yaşatacaktır.
evet 5.35 den latek girdi portföye................
EVET GENTAŞTA YANILTMIYOR............
buyuR SESAR.........
quote:
quote:
TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ
HEDEF ALIM F. HEDEF SATIM F.
SAGYO 85 80-81 96-98(endeks 45 binken aynı fiyattaydı çok ucuz.büyüme hedefi var yıldız holding 2 yıl içinde yeni projeler hedefliyor) --------------- OKANT 74 71-72 84-86 endeks 50 binken 85 ti çok ucuz ihlas madenle birlemşme beklentisi var 4 kasımda kritik mahkemsi var. ------------ AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24 buda çok ucuz en büyük beklentisi aralık ayında satış ve ortaklık için net adım atılacak. --------------- TSGYO 89 86-87 96-97 f/k olarak sektörün en ucuzlarından halka arzdan sonra sıfır primli.. -------------- MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37 üstteki ile aynı konumda. -------------- MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46 çok ama çok ucuz bedelli işi netleştikten sonra iyi olacak gibi. ------------ GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63 mali tabloları harika yatırımları bitirdi sıra kazanca geldi.. ----------------- LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85 sektöründe öncü kısa vadeli diplerde... -------------- İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23 güzel karlarına rağmen çok ama çok ucuz... ---------- ARKADAŞALR ŞU ARALAR BUNLARI TAKİP EDİYORUZ.............HEPSİ İÇİN ŞU MEVCUT FİYATALRIN 3-4 KADEME ALTINA ALIM YAZILABİLİR GİBİ..........AMA 3-4 KADEME ALTINDAN İLLAKİ ÇÜNKÜ ALIRKEN CİMRİ OLAMK LAZIM SATARKEN İSE BONKÖR :)
SESAR buyur bunlardan faydalanabilirsin...............................ama ALIM fiyatından alabilirsen tabi....
quote:
İSAMB ve OKANT aldım hocam
inşallah pişman olmazsın............isamb..ile ilgili şu an için ayrıntılı malumatım yok..........ama okant dediğim fiyatlardan almışsındır.....önünde çok riskli yazıyodu..biliyosun.................yakında önemli mahkemler var...............4 hafta içinde 60 kuruşada 90 kuruşada hazır.....ol............az bi mebla olduğu için olumsuz durumda bile çok üzülmezsin inş.........ama ümidim iyi olacaktır..
Merhaba
Bende VKFRS aldım biraz... Bakalım yükseliş devam edecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: sebi_gokhan
Merhaba
Bende VKFRS aldım biraz... Bakalım yükseliş devam edecek mi?
OO DOSTUM SENİN TARZIN FARKLI...........SEN GÜNLÜK OYUNCUSUN SANIRIM BEN UZUN VADELİ 3 AY 1 YIL GİBİ UZUN VADELİ YATIRIMCIYIM.............AMA VAKFRK LAIRKEN 7.BİNDE 2 BİNDE OLABİLİR HAZIRSIND EĞİLMİ HERŞEYE...............UMARIM PİŞMAN OLMAZSIN