Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
531
Favori
1.169.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayyarex

abicim onu bunu bırakta ne olacak bu tuddf

şerefsiz yüzünden 180 den aldığım kenti çorba parasında bıraktıydım geçen ay ühüüüüü ühüüüüüü

paylaşım için teşekkürler

tudf türk demirdöküm 5 tl den 19.70 tl ye çıkmış bi kağıtt ı çok primliydi............inşallah senin için kötü olmaz nereden aldın bilmöiyorum........ama ekim ayı sonundaki bilançosuna ulaşmay çalış eğer bilançoda bi güzellik olmazsa.....iyi görünmüyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartalf

Takipteyim.konu icin tesekkurler..

BEN TEŞEKKÜR EDERİM ..İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN KAZANÇLARA VESİLE OLUR:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanc05

MNDRS VE ARSAN TEKStil not alın bunu :):) kısa süre sonra görüşürüz.Arkadaşlar ayrıaca burdan ha deyince borsaya dalmayın.Ayrıca aracı kurumunuz olsun ;) .Ben işlemlerimi aracı kurum tarafından gerçekleştiriyorum.Kağıtları kendim tespit ederim.tabi yüksek fiyatlarda kişiye özel aracı kurum atıyolar.

SEBEP ????
  • özelden hisse önerisi soranla arkadaşalr oluyor ama benim bu konuyu açmaktaki amacım......
    şu ki sigara-içki--iddaa v.s gibi boş ve zararlı işlere para yatıran ama bırakmak isteyip bırakamayan arkadaşalr ile borsaya ilgisi olupta bir türlü başlyamıyna arkadaşlara..
    yardımcı olmak boş şeylere para yatıran arkadaşların kötü alışkanlıklarından kurutlması için farklı bir motivasyon olabilir..
    2 yıl önbce sigarayı bırakan bi arkadaşım 2 yıldır bi senede parasını yatırıyor ..5tl lik sişgara içiyordu ayda 150tl ediyorrr
    150 çarpı 24 3.600 tl aldığı sentte primlendi yaklaşık 6.500 tl si oldu düşünün sadece sişgaradan tasarruf bu SAĞLIĞIDA CABASI...
  • izmirin dağlarında çiçekler açacak mı hocam:)hangi çiçekler:Dhala bulamadım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdh

izmirin dağlarında çiçekler açacak mı hocam:)hangi çiçekler:Dhala bulamadım:)

..
    başı bayındırla başlıyor ama.çok riskli 3 vakte kadar iflasta olabilir %200 primde labilir kalbi sağlma olanalr içinidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: burakdh

izmirin dağlarında çiçekler açacak mı hocam:)hangi çiçekler:Dhala bulamadım:)

..
    başı bayındırla başlıyor ama.çok riskli 3 vakte kadar iflasta olabilir %200 primde labilir kalbi sağlma olanalr içinidir..

ok saol thyo uçuşa geçti burada 5.25 maliyet vardı satmıştım geçen hafta küçük yatırımcı karı gördümü satıcak bizim gibiler için keşke yoktur..
  • Altın ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Altın ne olur?

yatırım amacıyla hayatımda hiç altın alamdım ama..
    altının onsu 1302 dolarla tarihinn en yüksek seviyesinde 2-3 rapor okumuştum hepsindede ağız birliği etmişçesine 1500 doları görecek diyolar..ama ben almayı hiç düşünmedim.........elinde yok ise bu fiyattan mantıklı değil gibi,,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

MNDRS VE ARSAN TEKStil not alın bunu :):) kısa süre sonra görüşürüz.Arkadaşlar ayrıaca burdan ha deyince borsaya dalmayın.Ayrıca aracı kurumunuz olsun ;) .Ben işlemlerimi aracı kurum tarafından gerçekleştiriyorum.Kağıtları kendim tespit ederim.tabi yüksek fiyatlarda kişiye özel aracı kurum atıyolar.

SEBEP ????

nasıl Sebepp .Borsaya girmek bu kadar kolay olsaydı :D:D nese.Borca ince teknik analiz aracı kurum blançoları ,derinleme analizleri,grafik çizimi,grafik yorumlama,şirket haberleri takip,spekilatore dikkat etmek,yabancı alımına dikkat etmek vs. Ayrıca her isteyen derinlik göremiyor.Ücretli sitelerde anında hangi aracı kurum almış görüyorsun yaklaşık 250tl civarı.Dediğim gibi borsaya girmek o kadr kolay değil.Yani ezbere yapılan şans oyunu değil.Ayrıca danışmandan bahsettim yukarıdaki gibi.Mesela ben dışarda olsamde aracı kurumum beni bilgilendirir.Onun için önemli arkadaşlara ilk hevesle hemen girmemelerini tavsiye ederim.Arkadaşlarımın çoğu bilinçsizce girdi ve sermayelerinin yarısını kaybettiler.Uyarı amaçlı yazıyorum yanlış anlamayın.

İYİ HOŞ SÖLEDİKLERİNİN ÇOĞU doğru ama..
    NEDEN DEMEMİN SEBEBİ ARSAN VE MENDERES neden not alalım..sende bilirsin sebbepsiz iş olmaz..?????

• bilgi için teşekkürler genel olarak tekstil dehareket var gibi zaten kapasite kullanımı zirve yapmış...........mendreste tekstil dışında organik tarım v.s alanlara el attı diye biliyorum..............iyi ararştırmak lazım
  • İş bankasından biraz baktım. Hisseyi seçtikten sonra eski yeni filan diye seçim yapmamızı istiyo. Bu konuda bilgin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

İş bankasından biraz baktım. Hisseyi seçtikten sonra eski yeni filan diye seçim yapmamızı istiyo. Bu konuda bilgin varmı?

dedim ya borsa ile ilgili her konuda cevap verebilirim..

eski yeni: hisseler işi şu zaman zaman yeni hisse ihracı yani halka arzı yaparlar ozaman 2 senet farklı bi fiyattan işlme görürüler ve belli süre sonra birleşirler...ama bu çok nadir olur...

SEN ESKİSİNİ SEÇECEKSİN....LİMT SORUSUNA SEN KARAR VERCEKSİN ALACAĞIN HİSSSENİN O ANKİ FİYATINA GÖRE LİMİT YAZABİLİRSİN...
    SEASN SORUSUNA 1.SEANS VEYA GÜNLÜK DİCEKSİN..
    SOMUT oLARAKTA YARTDIMCI OLABİLİRİM..
    almak istediğin hisseden emin isen açıkça yazarsan daha ayrntılı yardım edebilirim..bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 30 Eylül 2010; 9:04:54 >
  • günaydın ,

konunun takipçisiyim.herkeze bol kazançlar.
  • iyi günler pm attım borsaya girmek istiyorum durumumu belirttim cevap bekliyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

günaydın ,

konunun takipçisiyim.herkeze bol kazançlar.

günaydın emir bol kazançlar........teşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegoalkeeper

iyi günler pm attım borsaya girmek istiyorum durumumu belirttim cevap bekliyorum sizden

goolkeeper pm e ayrıntılı cevap verdim..............ona göre hareket edersin.iyi günler sana
  • 1 tane p.m gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pehlionemusti

1 tane p.m gönderdim

pm gelmedi mustafa ama genel bişi ise buradan cevaplsam..ayunı durumda olan diğer arkadaşlarada yardımımız olur belki, bol şans
  • yeni başlamayı düşünen arkadaşalr genel olarak şunları söyleyebilirim. eminim kaflarında bu sorular vardır..
    BORSANIN GENEL MANTIĞI HALKA AÇILMIŞ OLAN ŞİRKETLERİN HİSSELERİNDEN ALARAK ŞİRKETE ORTAK OLMAKTIR..

İŞ-GARAN-YKB V.S BANKALR İLE ARACI KURUMLAR .gedik-tacirler-meksa v.s kurumlardan işlme yapılır komisyonlar genellikle %002 binde 2 dir...
    hisse alıp satmak saniyelik iştir..
    istersek 5 saniyede alırız hisse hesabımızda görünür ve 5 saniyede satabiliriz...anında para hesaımıza geçer...
    hisseler lot olarak tabir edilir... 1000 hisse =1 lottur
    örnek sagyo 0.92 kuruştur 1 tnaesi 0.92 dir 100 lotu 92 tl dir 1000 lotu 920 tl dir
    ..yeni düşüne arkadaşalrın aklına gelen sorular varsa ..cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.