Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdr_

Babam borsa çalışanı ondan gördüklerime göre bu işler yaş iş bir anda yada 5-10 senede kazandığın gibi 2-3 dk içinde sıfırlanan bir çok insan gördüm.Adamın boğazda yalısı varken borsaya geldiğinde cebinde 1 kuruş kalmamıştı sakat işler sürekli takip etmeniz ve akıllı oynamanız gerekiyor.Ben şahsen tavsiye etmiyorum . .

KADİR BEN DAHA İLERİ GİDEYİM BORSA YÜZÜNDEN İNTİHAR EDENLER BİLE OLDU.................

ama bu borsadan uzak durmamızı gerektirmez nasıl ki hergün tarfikte 10 larca insan ölüyor diye trafiğe çıkmamamız gerekmediği gibi yapmamız gerekn bilinçli ve dikkatli olmaktır..'!
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Babam borsa çalışanı ondan gördüklerime göre bu işler yaş iş bir anda yada 5-10 senede kazandığın gibi 2-3 dk içinde sıfırlanan bir çok insan gördüm.Adamın boğazda yalısı varken borsaya geldiğinde cebinde 1 kuruş kalmamıştı sakat işler sürekli takip etmeniz ve akıllı oynamanız gerekiyor.Ben şahsen tavsiye etmiyorum . .

KADİR BEN DAHA İLERİ GİDEYİM BORSA YÜZÜNDEN İNTİHAR EDENLER BİLE OLDU.................

ama bu borsadan uzak durmamızı gerektirmez nasıl ki hergün tarfikte 10 larca insan ölüyor diye trafiğe çıkmamamız gerekmediği gibi yapmamız gerekn bilinçli ve dikkatli olmaktır..'!

Sana bu konuda hak veremicem bir çok insanın ruhsal sorunları oluyor bir anda o kadar para kaybetmek hiç te iyi olmuyor .Birde bir anda kazanınca bi hırs oluyor bunun etkisiyle anında sıfırlananlarda çok var en güzel ufak ufak farklı kağıtlardan satın almak yoksa tek kağada bindirirsen silinirsin,silerler. .

Yaklaşık 10 seneden fazladır gidip gelirim borsaya bir sürü olaylar duydum neler neler . . Ben gene tavsiye etmiyorum güvenli değil elindeki 3-5 kuruşta gidince insan çıldırma derecesine geliyor. .

• quote:

quote:

quote:

Sana bu konuda hak veremicem bir çok insanın ruhsal sorunları oluyor bir anda o kadar para kaybetmek hiç te iyi olmuyor .Birde bir anda kazanınca bi hırs oluyor bunun etkisiyle anında sıfırlananlarda çok var en güzel ufak ufak farklı kağıtlardan satın almak yoksa tek kağada bindirirsen silinirsin,silerler. .

Yaklaşık 10 seneden fazladır gidip gelirim borsaya bir sürü olaylar duydum neler neler . . Ben gene tavsiye etmiyorum güvenli değil elindeki 3-5 kuruşta gidince insan çıldırma derecesine geliyor. .

kadir babanda herşeyini kaybetmedi değilmi.................demekki herkes herşeyini kaybetmez...
    ayrıca 2-3 saniyede herşeyini kaybetme diye bişey yoktur tamamen palavradır..........
    zerre kadar aklı olan öle bişeyin olmayacağını olamayacağını bilir dediğin gibi sen duyum söylenti üzerine yorum yapıyon...
    AMA GENEL OLARAK dikaktli olunmalıdır ve risklidir sözlerine katılırım teşkkür ederiz katkın için...... gereksiz tartışmayalım lütfen bol şans..iyi günler

• Anlatamıyorum heralde babam yaklaşık 20 senedir borsa çalışanı onlara oynamak zaten yasak atıp tutmuyorum burda merak etme. . .

Sizlere bol şans. .
  • quote:

Anlatamıyorum heralde babam yaklaşık 20 senedir borsa çalışanı onlara oynamak zaten yasak atıp tutmuyorum burda merak etme. . .

Sizlere bol şans. .

KADİR UYARIN İÇİN TEŞK ETTİK YA...........SORUN YOK. umarım hepimiz için hayılrısı olur

özelden hisse önerdiğim dostum...........alım satımda sorn olursa burdan sorabilirsin hisse ismi vermeden ok.bol şans.
  • ALPHAN .....................91-92 de gidip geliyor senet...................sen 320 lot alış yazabilirsin............eski diceksin.....limit 91 dersen 1 günlük de limit 92 dersen 1 seans dersin ..ok kolay gelsin 91 ve 92 den alman sadece 3 tl farkeder ok
  • hafta içi hergün.........sabah...09--12 akşam 19-24 arasında online.tüm sorularınıza cevap veriyorum.herkese iyi günler
  • uzun vadeli düşünenler için gerçek ve profesyonel borsa yorumu:

borsa forumlarda bile ilgi görücek kadar popüler olduysa, en cafcaflı ve parlak dönemlerini yaşıyor demektir. bir süre daha bu tepe dönemini yaşar (muhtemelen en çok şubat sonuna hadi bilemedin belki marta kadar ya da belki daha önce de olabilir) ve sonrası çöküş dönemidir. çokk uzuun ve bunalımlı bir dönemdir. (belki yıllarca) herkesin parası unufak olur, kuşa döner, yaprak kımıldamaz. aman girmeyin ve fırsat varken kaçın. borsada bayram ve bolluk zamanı kaçış için enn uygun dönemdir. herkes almaya başladığında kaçıcaksın. olay budur.

özet geç diyenler için: SAT VE KAÇ!
  • quote:

ALPHAN .....................91-92 de gidip geliyor senet...................sen 320 lot alış yazabilirsin............eski diceksin.....limit 91 dersen 1 günlük de limit 92 dersen 1 seans dersin ..ok kolay gelsin 91 ve 92 den alman sadece 3 tl farkeder ok

teşkkürlerr uyguluyorum :)
  • Az önce rastladım paylaşayım dedim.

"Ama temelde borsaların tarihinden bu yana iz bırakan ustalarının yazdığı ve kulaktan kulağa dolaşan tartışılmaz kuralları çok açık ve anlaşılırdır:
    Kimse rakibine tüyo vermez… Herkes satıyorken al, herkes alırken sat… Birileri sana bir hisse senedi konusunda tüyo veriyorsa, bil ki o kişi senden çok daha önce ve çok daha ucuza o hisse senedini almıştır…
    Borsada beklentiler satın alınır, beklenti gerçekleştiğinde ise satılır… Trene en son binen en son duyandır… Hiçbir hisse senedinin düşük kalması sebepsiz değildir. Sadece siz şimdilik o sebebi bilmiyorsunuzdur ama birileri biliyor ve bilmenizi istemiyordur… Say say bitmez…"

yazının devamı ve kaynak:
    Habertürkwww.haberturk.com
    Mobius “al” diyorsa ne anlamak lazım?
    http://ekonomi.haberturk.com/yazarlar/baris-erkaya/556908-mobius-al-diyorsa-ne-anlamak-lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

Az önce rastladım paylaşayım dedim.

"Ama temelde borsaların tarihinden bu yana iz bırakan ustalarının yazdığı ve kulaktan kulağa dolaşan tartışılmaz kuralları çok açık ve anlaşılırdır:
    Kimse rakibine tüyo vermez… Herkes satıyorken al, herkes alırken sat… Birileri sana bir hisse senedi konusunda tüyo veriyorsa, bil ki o kişi senden çok daha önce ve çok daha ucuza o hisse senedini almıştır…
    Borsada beklentiler satın alınır, beklenti gerçekleştiğinde ise satılır… Trene en son binen en son duyandır… Hiçbir hisse senedinin düşük kalması sebepsiz değildir. Sadece siz şimdilik o sebebi bilmiyorsunuzdur ama birileri biliyor ve bilmenizi istemiyordur… Say say bitmez…"

yazının devamı ve kaynak:
    Habertürkwww.haberturk.com
    Mobius “al” diyorsa ne anlamak lazım?
    http://ekonomi.haberturk.com/yazarlar/baris-erkaya/556908-mobius-al-diyorsa-ne-anlamak-lazim

evet b sözlerin hepsini biliyorum........ve katılıyorum.....bence çok güzel atasözü gibi sözler...............ZATEN BURADA TEK 1 TNAE TÜYO VERMEDİKKİ,,,,,,konuyu açma sebebimi defalarca yazdım...........demekki sürekli copy yapmam gerekecek........

• quote:

DİKKAT: DİKKAT..
    3 yıl önce tekborsa dergisindE çıkan haberdir...
    krdnz ereğlide oturan 60 lı yaşlarda emekli bir sınıf öğretmeni 20 yıldır maaşından artırdığ para ile sürekli ereğli demirçelik hissesi aldı ve şu anda 2.6 trilyonluk hissenin sahibidir....
    aynı zamanda tek maaşla 3 çocuk okutup memur etmiştir....
    BUNUN GİBİ 100 LERCE ÖRNEK VAR SAMİMİ OLUP SABIRLI OLABİLENLER İÇİN BORSA SONSUZ FIRSAT KAPISIDIR..
  • quote:

özelden hisse önerisi soranla arkadaşalr oluyor ama benim bu konuyu açmaktaki amacım......
    şu ki sigara-içki--iddaa v.s gibi boş ve zararlı işlere para yatıran ama bırakmak isteyip bırakamayan arkadaşalr ile borsaya ilgisi olupta bir türlü başlyamıyna arkadaşlara..
    yardımcı olmak boş şeylere para yatıran arkadaşların kötü alışkanlıklarından kurutlması için farklı bir motivasyon olabilir..
    2 yıl önbce sigarayı bırakan bi arkadaşım 2 yıldır bi senede parasını yatırıyor ..5tl lik sişgara içiyordu ayda 150tl ediyorrr
    150 çarpı 24 3.600 tl aldığı sentte primlendi yaklaşık 6.500 tl si oldu düşünün sadece sişgaradan tasarruf bu SAĞLIĞIDA CABASI...

ARKADAŞALR.KONUYU AÇMA SEBEBİM KESİNLİKLE TÜYO FALAN VERMEK DEĞİL...SADECE KUMBARA MİSALİ GENÇ ARKADAŞLARA FAYDALI Bİ YATIRIM KONUSUNDA MERAKE TTİKLERİNİ ÖĞRETEBİLMEK YARDIMCI OLABİLMEKTİR...
    YOKSA TÜYO VERİP ZARAR ETTİRİPTE KUL HAKKINA GİRMEYİ ASLA GÖZE ALMAZDIM...

• Sakın bu endeks değerine bakıp borsaya heveslenmesin kimse ilgilenenler zaten bu seviyelerden borsaya girmenin ne olduğunu biliyorlardır.

Birkaç güne büyük çaplı düzeltmeler yaşanacak 61-62 binli seviyelere geldiğinde alım yapmak için elinizde para bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Sakın bu endeks değerine bakıp borsaya heveslenmesin kimse ilgilenenler zaten bu seviyelerden borsaya girmenin ne olduğunu biliyorlardır.

Birkaç güne büyük çaplı düzeltmeler yaşanacak 61-62 binli seviyelere geldiğinde alım yapmak için elinizde para bulundurun.

sen yine iyimsersin bana göre son biatak yaparsa 66.500 leri görüp daha sonra düzeltme yapacak gibi ayrıca 61-62 lerdede durmayıp düzeltmenin %15 yani 57-58.000 lere kadar olabileceğini düşünüyorum..
    zaten mevcut 310 hisse içinde prim yammaış ucuz kalan ve olası düşülerden etkilenmiyecek senet sayıs en fazla 10 dur............
  • Mesajım bulunsun. takipteyim
  • ----------------AYBERK---------pm aine cevap yazdım hemde çok ayrıntılı yazmıştım...................ama mesaj almak istemiyor yada açamıyor dedi pm gitmedi........buradan yazsan daha iyi olur..aynı durumda olan çok arkadaşa vardır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

günaydın ,

konunun takipçisiyim.herkeze bol kazançlar.

umarım pişman olmayız
  • quote:

----------------AYBERK---------pm aine cevap yazdım hemde çok ayrıntılı yazmıştım...................ama mesaj almak istemiyor yada açamıyor dedi pm gitmedi........buradan yazsan daha iyi olur..aynı durumda olan çok arkadaşa vardır ..

Peki ;
    17 yaşındayım kenarda birikmiş 750 tl civarı bir param var. Acelem yok. Şu andan itibaren yaklaşık 8 ay gibi bir sürede yani uzun vadede bu parayı nasıl değerlendirebilirim? Eğer ki aklıma yatarsa bu işlemleri nasıl yağacağım konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
    Ve paylaştığın bilgiler için ayrıca teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBe®K™ -- 30 Eylül 2010; 20:30:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Sakın bu endeks değerine bakıp borsaya heveslenmesin kimse ilgilenenler zaten bu seviyelerden borsaya girmenin ne olduğunu biliyorlardır.

sen yine iyimsersin bana göre son biatak yaparsa 66.500 leri görüp daha sonra düzeltme yapacak gibi ayrıca 61-62 lerdede durmayıp düzeltmenin %15 yani 57-58.000 lere kadar olabileceğini düşünüyorum..
    zaten mevcut 310 hisse içinde prim yammaış ucuz kalan ve olası düşülerden etkilenmiyecek senet sayıs en fazla 10 dur............

Bugün 65.770 sanırım bu değerden kapattı. Gün içinde 66 bin seviyesine gitti ama tutunamadı. 15,30da gelen olumlu ABD verileri piyasaları bayağı yülsetti ama şu saatlerde abd piyasaları eksiye geçti yine avrupada yüzde 1 primliyken eksiye gecerek kapatmışlar. Yarın sabah abd futureler olumlu olursa bahsettiğin 66 seviyesi test edilir ama ben orda kapanış yapacağımıza inanmıyorum.
    Ciddi bir düzeltme hareketi bekleniyor oda bir kaç güne başlayacak gibi bence bu imkbdeki yeni uygulamalar buna bahane edilecek.

Ama senin bahsettiğin 58 bin seviyesine kadar gideceğimize inanmıyorum. Bence 60 61 bin üzerinde taban oluşturup yıl sonuna doğru yeniden 70 binlere gideceğini düşünüyorum. 60 bin ve altı çok ciddi piyasaların dengesini bozacak haberlere göre belki görülür ama o kadar kaygılandıracak bişey yok henüz. Bir tek irlanda ve ispanya biraz sıkıntı yaratıyor piyasalara.

Tekrardan belirteyim borsa daha önce borsaya hiç girmemiş yeni yatırımcılar için çok riskli. Tavan yapmış piyasadan mal alınmaz şuanda çıldırmışcasına 115 tlden ceyrek altın alan saf insanlar gibi yapmayın. Her yükselişin bir düzeltmesi her düşüsünde bir yükselişi vardır. Şuanda hem altın hemde borsa rekor seviyelere gitmişken çok çok dikkatli olup gelişmeleri izlemekten başka bişey yapılmamasını tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.