Şimdi Ara

Borusan, Kosifler, Mengerler'i dolaştım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet şaşırdı bu krizde. Ne yapacağını bilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 t chevy aracım yakıtından memnunum ,dizel için 100.000 tl fark vermektense ,buna devam ediyorum ,sizinki ne yakıyor
  • Bu fiyatlara C segmenti araç almak çok saçma.Ama piyasa bu kardeşim demeyin boşuna.Piyasanin oyuncağı olmak zorunda değilsiniz.200+ bin TL lere neler var tertemiz D-E segmenti.

C segmenti satılıp üzerine 100bin + koyup tekrar C segmenti almak saçmalığın daniskasi kimse kusura bakmasın.C premium olunca sınıf atlamış olmuyorsunuz zira aracınız daha yeni nesil bir c segmenti.2005 Astradan geçiyorum deseniz bir nebze kabul edilebilirde, şu anki hareketinizi çok gereksiz buldum.

• ikinci elden araç bakılmalı bu kadar basit.fiyatlar uçmuş.o nakit faizde benzinini doldurur zaten.
  • Bu arabalari alabilen kisilere hayat hergun bayram olur zaten su piyasa kosullarinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar..
    siz geçen yine böyle bir konu açmışmıydınız banamı öyle geldi.
    gelelim konuya..
    geçen seneki oto fuarını 12 ve 17 yaşındaki çocuklarımla gezdik zaten doğru dürüst katılım yoktu.
    katılıpta kapısını kitleyip premiumculuk oynayanlarda buna dahil.(süslü fosfos audi)
    bir megane 4 ü birde 3008 i beğendik.fiyatlarına görene kadar herşey iyiydi..)
    diğer tarafta mercedes standı vardı ki adamlar bonkörlüğün ve premium algının üst noktasında idiler.
    en pahalı araçtan en ucuzuna kadar bakıp incelemeniz mümkündü.
    en basit serileri bile,ben ve çocuklarda diğer standlardakinden daha iyi bir algı ve kalite hissi bıraktı.
    opel nasıl bir arabadır tartışılır,nerede olduğu vs.ama bir mercedes veya bmw olamaz,en muhteşem ve en üst donanım ve en dolu hali ile bile.
    size o kalite algısı ve ve o premium hissiyatını veremez,onun ezikliği kullanıcıda hep olur.bizim coğrafyada kullandığınız ürünlere göre itibar görürsünüz,bu malesef böyle..
    konu sahibini çok iyi anlıyorum,premium bandında bir araç için gözünü karartmış durumda.haa
    hangi araç ederinin karşılığı hiçbiri bana sorarsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bence ne istediğinizin çok farkında değilsiniz.

Yakıt yoruyor deyip aracın üstüne bir araç parası verip yenisine bakıyorsunuz. Baktığınız araçların bir kısmı sizin astra'dan çok yakıyor.

Yani aslında sizin derdiniz yakıt değil, premium araca binmek. Fakat dikkat edin, yakıt hariç her şeyi x2 olacaktır. Benden söylemesi. Bu hevesle alınıp da kredisinin altından kalkamadıkları için 10-20 bin km olmadan sahibinden üzerinden satılan çok araba var.

Satsanız bile satarken edeceğiniz zarar yüzdesi, astra'nın zararının yanında çok fazla kalacaktır. Şimdi galeriler ölü fiyat veriyor diyorsunuz ya, alın bir sıfır bmw iki ay kullanın, galeriden fiyat isteyin bakalım kaç verecek arabaya ?

Alıntıları Göster
    En mantıklı yorum olmuş. Umarım konu sahibi aradığını bulur . Fakat illa premium bir model bakılacak ise ben de nacizane sıfır araç yerine , ayni modellerin temiz ikinci ellerini öneririm.

• Amaç en az parayla premium'a geçmekse ve HB bakıyorsanız bence en mantıklısı az kullanılmış sıfır ayarında V40/S60 T3 almak. Tutulmadığından aynı premium kalitesini daha ucuza alma şansınız var.
    Eğer amaç yakıt tüketimini düşürmekse en iyi seçenek LPG'li bir araca geçiş yapmak olur. Misal yeni civic.
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar.

2015-16 Astra 1.4 turbo bakıyorum son zamanlarda. Daha önce hiç kullanmadım ama şekli ve 1,4 140 beygir motoru beni cezbediyor. Suan 0,9 90 hp captur kullanıyorum. Aracın yakıtı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz deneyiminiz varsa?

İyi günler
  • Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Renault Captur hakkında bilgim yok, ama Astra 1.4 T ve Insignia 1.6 T kullanmış biri olarak Opel'den uzak durmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.