Şimdi Ara

Borusan, Kosifler, Mengerler'i dolaştım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200.000+ parayı C-HB bir arabaya vermeyi düşünen bir insana 1.4T motorlu Astra'nın yakıt masrafı çok gelmesi garip geldi bana.

Elindeki arabaya binmeye devam et bence. Elindeki parayı da mantıklı bir yatırımda kullansan daha akıllıca olur.
  • Vw mercedes in parasini gecti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sadece-19000km-2016-1.5-cdi-a-180-amg-full-plusfull-beyazboyasiz-603877596/detay
    Milletin dedigine bakma icinde bir premium istegi var anlasilan ama bence hocam sifira o kadar para baglayicagina boyle temiz az kullanilmis araclara bak misal bu arac iyi gibi hemde cebinde bir araba parasi daha kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

İlk premium marka Sahiplenecek sanirim, daha durun sterlin ve euro ile servis fiyatlandirmasini görünce kasko 10.000 civari olunca hepsi cok guzel oluyor.

Su istanbul'da hem bir insanin arabasini sevmesi hem de premium bir otomobile binmesi bu trafikte imkansiz

Otoparka park edersin kapıda gocukler ile bulursun. Dışarıda hirsiz vs

Neyse bu ulkeye vw ve hondadan fazlasi zarar.
    Dibine kadar doğru yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde liste fiyatlarina aldanmayin. Para Nakit veren kırmızı meşini götürüyor.

Hb civic full197 diyor 175 civarinda bayi veriyor ki iyi satan bir otomobil

• Dün bir konuda volkswagen'in ticari araçlarda %20'ye kadar indirim yaptıklarını okumuştum. Bayiler ciddi kazanıyor olmalı ki, bu kazançlarından yarı yarıya vazgeçerek güzel indirimler yapıyorlar. Ama maalesef her ne kadar kabul edilmese de kriz var ve insanlar parasını saklama peşinde.
  • Evet biliyorum liste fiyatinin dogru olmadigini ama demissiniz ya bu ulkeye vw honda fazla diye vw nin fiyatlarida hic assagi kalir yani yok golf tdi highline ile mercedes a 180 d amg ayni para ikinci elleride

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Onu söyleyen o bankalar yahudi bankalardan daha tehlikeli

• 1.4 T yakıt tüketiminden sonra ne alırsan al yakıtı az gelir.

Astra'dan BMW Mercedes çok ciddi kalite farkı yaşayacağınız kesin :)

Galeriden araba alınmaz, satılmaz, bu kuralı unutmayın.

Evliya bile olsa galerici ile alışveriş yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Şimdi şöyle açıklayayım; aracımı değiştirirsem öncelikli olarak sıfır araç bakıp sonra 2. ele yönelmek istiyorum. 2. elde de sıfır gibilerinden hasarlılara doğru filtreliyorum site listelerinde.

Hazır piyasa yüksekken araç almayanlar olacağını düşünerek, keza aynı 2019'a girince 2018 araçlara yönelenler gibi, kendi aracıma da yüksek teklif verileceğini varsaydım ve koyuldum galerilere.

Hem yakıtı beni yoruyor açıkçası gerçekten hem de biraz premium dediğimiz baldır destekli spor koltuklu, led farlı ne bileyim otomatik bagaj ve kaputlu bir araç istiyorum.

Gel gelelim yatırım diyorsunuz fakat 100.000 bandına artık güvenilir bir yatırım yapmak da zor. 5 ve ya daha öncesi yıllarda olsak belki.
    Bence ne istediğinizin çok farkında değilsiniz.

Yakıt yoruyor deyip aracın üstüne bir araç parası verip yenisine bakıyorsunuz. Baktığınız araçların bir kısmı sizin astra'dan çok yakıyor.

Yani aslında sizin derdiniz yakıt değil, premium araca binmek. Fakat dikkat edin, yakıt hariç her şeyi x2 olacaktır. Benden söylemesi. Bu hevesle alınıp da kredisinin altından kalkamadıkları için 10-20 bin km olmadan sahibinden üzerinden satılan çok araba var.

Satsanız bile satarken edeceğiniz zarar yüzdesi, astra'nın zararının yanında çok fazla kalacaktır. Şimdi galeriler ölü fiyat veriyor diyorsunuz ya, alın bir sıfır bmw iki ay kullanın, galeriden fiyat isteyin bakalım kaç verecek arabaya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 21 Eylül 2018; 12:42:3 >

• Araç değiştirme sebepleriniz bunlarsa ya hesap kitap bilmiyorsunuz yada babadan kalma deli bir servete sahipsiniz. Her ikisi içinde tebrikler. Özellikle 1.si için hesap bilmemenize rağmen bu meblaları kazanmış olmanıza gerçekten sevindim. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

• Astra K satıp 1 serisi bmw ye binmek alacağınız araçlarda km başına en fazla 10-15 kuruş fark olacaktır. Siz yakıt için değil premium kafasındasınız bence... 200K üzeri para verip daracık minicik arabaya binmem hele dizel araca hiç binmem... Sizin kafa pırıl pırıl...

Aslan besleyen yemini düşünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 21 Eylül 2018; 13:24:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnv_58

Onu söyleyen o bankalar yahudi bankalardan daha tehlikeli
    Yahudi bankası olsun devlet bankası olsun hepsi öpücü az önce normalde il merkezinde olan Euro hesabı için ilçede para çekmek istedim benden masraf istedi ziraat bankası neymiş başka şubeymiş adam başka şube diye para talep ediyor herşey dijital ortama girdiği şu dönemde bu bankalara bir çeki düzen vermeleri lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriler boşmuydu?

• Yanlış yerleri gezmişssiniz. Madem premium bir araç arıyorsunuz. Gideceğiniz yerin logosu fotoğrafta gözüküyor.

Borusan, Kosifler, Mengerler'i dolaştım

@Moueson Nasılım

• Keşke herşey arabayı alinca bitse , hayat bayram olsa

• 2011 de bmw 1.16 i joy edition otomatik sadece deri koltuk olmayan full araç 62.500 tl idi. Duygulandım yazıyı okurken nereye geldik böyle.
  • Ne haddimize Dolaşmak, Bu fiyatlarla araçlara Nette bakmaya korkuyoruz. 😐

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duygularınızı dinleyin, dünyaya bir kere geliyosunuz, tasarruf yapacaksınızda ne olacak, seneye o araçlar 500 bin tl olursa hiç kimse şaşırmaz.
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine iyimişsin, ben başka şubeden para yatıracaktım, onada masraf istediler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.