< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 7 Mayıs 2024; 23:58:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 7 Mayıs 2024; 23:58:10 > |
Adamlar duvardan geri sekti.
|
Güzel top oynatıyor.
|
Dostum sen o logo ve takım tercihi ile en fazla 5 dakika gülebilirsin |
yanlış anlamada bunlar içi bomboş fotoğraflar, 2. lig takımını bile böle çekip çizgi çeksen bi geometri çıkarırsın kaldı ki burda bek adamı kaçırmış hatta yetmemiş arkadan da sol bek bomboş kalmış. senin attığından bağımsız olarak bu tip fotoğraflara çok uyuz oluyorum(nadirende olsa iyi olanları çıkıyor)
|
Liverpool ile kardeş olmanın sonucu
|
Neden romantiklik yapıp Haller'e penaltı kullandırılıyor? Kanseri yendi, takımını şampiyon yaptı hikayesi için mi? Son maçta böyle acemilik yapılmaz. Bu tarz romantikliklere son maçta gerek yok.
Elinize üç kez şans geçti. Üçünde de bi acemilik, bi romantiklik yapıp çöp Tuchel'e şampiyonluğu altın tepside sundunuz. Bundan sonra Bayern'in çok kötü, leş bi sezonuna denk gelirseniz belki şampiyon olabilirsiniz. Onda da Leipzig falan izin verirse tabi.. |
Paraya kıysalar n'olur ? Bayern resmen kabus gibi çökmüş ligin üzerine, yarıştığı takımın bel kemiği futbolcularını anında kapıyor bir şekilde. ''Yılanın başını küçükken ezeceksin'' sözünün sahibi bu Bayern'i kuran adam olabilir
|
Ben 13 yasimda 38 kiloydum balik yagi yediriyodular bana bu beni balik diye yer
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 29 Mart 2012; 18:56:29 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 14 Nisan 2012; 10:24:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 31 Mart 2012; 10:24:17 > |