< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ (383. sayfa)
-
-
Edin Terzic’in istifası kabul edildi. Nuri Şahin takımın başına geçmeye hazırlanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nuri orda, Gökhan İnler Udinese 'de, Avrupa 'da Türk futbolcudan sonra Türk teknik direktör fırtınası
Maatsen, Aston Villaya gitmiş. Nuri, Ferdiyi istiyormuş.
Maatsen, iyi savunma yapan, seri bir sol bekti. Ferdi, savunma yapamiyor.
Hummels yerine Anton sağlam transfer olsa da Maatseni pahali bulup almamak Dortmund açisindan felaket bir hata.
-
Son kale de yıkıldı..
-
Alman takimlarinda gereksiz bir vefa var. Reus kendi seviyesinde bir takima gitti. Bayern, Dortmund hepsi ayni. Bayernde bu hafta sonu Mülleri izledim, iyice bitmiş. Önceden ŞLde büyük maçlarda iş yapamiyordu ama ligde firtina gibiydi adam. Şimdi tamamen bitmiş. Reus ve Müller gibilere çok yüksek maaşta verdiler her zaman. Mesela Bayernin Goretzkayi gönderememesinin en büyük nedeni Müllerdir. Müllere o kadar iltimas var da bana neden yok dedi ve kaldi adam. Yatarim parami alirim dedi resmen.
Nuriyi Dortmund yakinda kovar. Olmayacaği anlaşildi bu gece bence. 2-0dan 5-2 maç verdi.
-
Nuri Şahin gelsin anadolu takımı çalıştırsın, son 5 maçta 1 galibiyet, beni de Dortmund a teknik direktör yapsalar ben de en fazla bu kadar kazanırım zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sergen gene haklı çıktı. Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Favre gibi adamı yediler.
-
Nuri'nin fişi çekildi diyebiliriz artık. Ten Hag, Schmidt, Hoeness, Kovac, Sandro Wagner isimleri geçiyor.
Hoeness'in 7-8 milyonluk çıkış maddesi var 1 saniye düşünmeden getiririm.
9'da 1 galibiyet aldığı doğruysa sabah 9'da mesai başlar başlamaz kovulduğu açıklanmalı.
Nuri kovulmuş. Ten Hag toplar takımı tam bu tarz takımların hocası.
-
Geç bile kaldılar kovmak için bu kadar beklenir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X