Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.652
Cevap
22
Favori
336.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • watzke halandin serbest kalma maddesi yok diyor. ayrica halandi sevmesem de gercekten inanilmaz bi bitirici. ceza sahasinda topla bulustugunda affetmiyor. ronaldodan sonra gunumuzun en iyi bitiricisi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haaland kariyeri açısından en doğru takıma geldi. Böyle müthiş bi potansiyelin gelişimini sürekli takip etmek hakikaten büyük şans. Bu yaşında CL de 15 gol gibi bi rakama ulaştı, kariyerini iyi yönetirse Messi ve Ronaldo kadar iyi istatistiklere ulaşabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Can, Hummels Akanji - Meunier, Witsel, Brandt, Passlack - Sancho, Reus - Haaland #BVBKOE

• dortmund hep zirve mücadelesinde basit maçlarda puan bırakıyo. sancho ve reus hayalet gibiydi resmen. son dk haaland bomboş kaleye kaçırdı. dortmund asla organize olamadı.

• Orta sahada yaratıcılık eksik kaldı. Dikine gidemeyince rakip gömülüp kanatlara yönlendirdi. Portekizli olmayınca kanatta işlemedi. Kısır bi Dortmund kaldı geriye. Beni paradan etti ama gelip sövmeyeceğim başkaları gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maça 3-4-3 başlayacağımızı düşünüp Witsel - Brandt izleriz diye heyecanlanmıştım, geçen sene çok iyi bir ikili olmuşlardı. Fakat 4-2-3-1 ile başladık, hem de 18 maçtır kazanamayan bir takıma karşı Witsel - Emre gibi bir merkez orta saha ile başladık Bu ikilinin yaratıcılığının oldukça düşük olması, soldan gelen Guerreiro desteğinin bu maç bizimle olmayışı, Brandt'ın yanlış pozisyonda oynaması, Meunier'den zaten katkı alamayışımız derken hiçbir şey üretemedik ve klasik saçma duran top gollerinden 2 tane yiyerek kritik bir 3 puanı kaybettik.

Bizden Köln'e giden Wolf ise nefis bir maç oynadı, Meunier'i alıp şu adamı yollamak da ayrı rezillik. İlk geldiği günden beri haksızlık yapıldı kendisine maalesef.

Son dakikada Haaland o golü atsa da farklı bir şey yazılmazdı, övülecek bir tarafı yoktu oyunun ne yazık ki.

• @KaiHavertz Moukoko nasildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

@KaiHavertz Moukoko nasildi?

hareketli bi genç arkadaş son vuruşlarını geliştirmesi lazım yaşına göre iyi kendini geliştirirse mbappe tarzı bi oyuncu olur.

• Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Piszczek, Hummels, Akanji - Morey, Delaney, Bellingham, Guerreiro - Hazard, Reyna - Reus #BVBLazio

Morey'i 11'de gördük nihayet. Haaland sakatlığı nedeniyle kadroda yok. Son antrenmanda falan sakatlanmış olmalı, sürpriz oldu.

• Haaland Ocak ayına kadar yok. Hummels de maçın son anlarında oyunda çıktı ve hiç iyi görünmüyordu.

Maça gelirsek, Guerreiro'nun bu takım için ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Morey çok iyiydi. Lazio 1-1'i yakalayınca Inzaghi Hoca 3 hamle birden yaptı ve maçı tümüyle kontrol etti. Bürki'nin gününde olduğu ender maçlardan biriydi neyse ki ve 1 puanı kurtardık.

Haaland ve Hummels olmadan, başımızda bu adam varken çok zor maçlar bizi bekliyor. Zaten önümüzdeki fikstür de hep ters deplasmanlar.

• Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Can, Hummels, Zagadou - Morey, Witsel, Dahoud, Schulz - Sancho, Brandt, Reyna #SGEBVB

Akanji ve Rapha da sakatlıktan nasibini aldı.

• Leş bir oyunla 1-1 kaldık, adam 2 değişiklik ile mutlaka kazanması gereken maçı bitirdi çok da söylenecek bir şey yok. Gelen geçen 4-5 atsın da kovul artık.

• Hitz, Piszczek, Hummels, Emre, Passlack, Witsel, Bellingham, Schulz, Brandt, Reus, Hazard.

Korkak herif, Moukoko'yu bir türlü 11'e koyamıyor.

• bugün çok korner kullanmayin benim canımı sıkmayın  

• Zenit'i 1-2 yenerek gruptan lider çıktık. Muhtemel rakipler: Barcelona, Atletico, Porto, Atalanta ve Sevilla.

Porto ve Sevilla'yı oyuncu kalitesi ile yenebiliriz belki ama Atletico ve Atalanta gelirse sıkıntı yaşarız. Barcelona konusunda emin olamadım bu sene gerçekten kötü gidiyorlar fakat Favre'ye güvenemiyorum.

• Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Can, Hummels, Akanji - Morey, Bellingham, Witsel, Guerreiro - Sancho, Reyna, Reus #BVBVFB

2020'nin son iç saha maçına çıkıyoruz. Galibiyet şart. Favre'nin durumu Ocak sonu değerlendirilecek.

• Stuttgart'ın ayağına sağlık, içinden geçtiler Favre rezilinin. 1.5 senedir Sancho, Hakimi, Haaland sırtlıyordu takımı, bir yerde patlayacaktı nihayet o gün geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Stuttgart'ın ayağına sağlık, içinden geçtiler Favre rezilinin. 1.5 senedir Sancho, Hakimi, Haaland sırtlıyordu takımı, bir yerde patlayacaktı nihayet o gün geldi.

Dortmund un kazanmak için haaland a bağlı olmaları üzücü

Sancho overrated gibi geliyor bana baya kazma herif gibi henüz çok genç olsa da, bu sene maçları izlemeye başladım haaland sayesinde.

Reus da türk takımları gibi, selçuk şahin misali uzun süre klüpte olduğu için ayıp olmasın diye kaptanlık pazubandını verip oynatıyolar.

Dortmund artık kariyer yapmak isteyen wonderkidlerin 'basamak' olarak görülen bir klüp olması üzücü

• Reus'u uzun süreli sakatlıktan dönüşte ben de formsuz bulsam da mevkisinde (AMC) oynatılmadığını da söylemek gerek. 3-4-3'ün en ucunda, Favre'nin sahte 9 sevdasında kaybolup gidiyor maalesef. Halbuki 4-2-3-1'de Haaland'ın arkasında izlesek daha farklı olabilirdi. Favre'nin ilk senesinde bu dediğim rolde oynadı ve Almanya'da Yılın Futbolcusu seçilmişti.

Bakalım, ayrılık yakın gözüküyor. Daha önce bahsi geçen Rose ve Nagelsmann, imkansız. Pochettino Almanca bilmiyor diye düşünülmeyecektir muhtemelen. RB Salzburg'un hocası Marsch'a yönelebiliriz.

• #SONDAKİKA

Borussia Dortmund'da teknik direktör Lucien Favre'ın görevine son verildi. (Berline Morgenpost)

Dortmund'da yıl sonuna kadar takımın başında Edin Terzic görev alacak.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.