Uygun fiyata boş cd satanlar, 5,000-10,000 adet arası boş cd alacağım.Fiyatları gönderirseniz sevinirim.Princo,dms,rota veya hyundai markalarından birisi olursa iyi olur.....
Sevgili ez baw,
İyi güzel de, sence bu konun yeri Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri mi?
MİLYAR TANE BİLGİSAYAR SHOP U VAR BİR TELEFON ETSEN ADAMLAR AYAĞINA GETİRİR
5.000 10.000 DİYİNCE BEN BİLE GAZA GELDİM 1 AYDIR İŞ ARIYOM DUR BAKAM PİYASAYI ARAŞTIRACAM BENDEN ALIRSIN
ben bi konuşiyim ama hyundai 100'ü 20-22 ytl arasında sanırım
istersen seninle bir görüşelim cd markası diamond tanesi 0,15 ytl den bir düşün bakalım
merhaba . benim msn:jagan95@hotmail.com. buradan sizinle görüşelim.boş cd ler hakkında.
yaw arkadaşlar bunun dijital fotoğraf la ne ilgisi var ya konu dışına falan açın bu ne yaa
A kalite silver bi cd var... %100 garantili alman malı.. princo gibi bazı cd lerdende daha iyi fiyatı 13,5 cent . görüşmek istersen meseleler@hotmail.com a cevap yazarsın inşallah yardımcı olurum.....
tanış yer bulursan çok iyi ben tanış bi kırtasiyeden ADROIT marka cd den herkese tanesini 500 bine satarken ben 100 tanesini 16 milyona aldım yani tanesi 160 bine geldi...bilmem anlatabilebildim miii
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
yaw arkadaşlar bunun dijital fotoğraf la ne ilgisi var ya konu dışına falan açın bu ne yaa
bencede bunun yerı burası değil ama sen yınede tahtakaleden bır fıyat al tabı ist isen
DMS 0.195YTL
GIFT 0.185YTL
M-STAR 0,178YTL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme