Şimdi Ara

Boş cd arıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyata boş cd satanlar, 5,000-10,000 adet arası boş cd alacağım.Fiyatları gönderirseniz sevinirim.Princo,dms,rota veya hyundai markalarından birisi olursa iyi olur.....

• Sevgili ez baw,

İyi güzel de, sence bu konun yeri Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri mi?
  • MİLYAR TANE BİLGİSAYAR SHOP U VAR
    BİR TELEFON ETSEN ADAMLAR AYAĞINA GETİRİR

5.000 10.000 DİYİNCE BEN BİLE GAZA GELDİM
    1 AYDIR İŞ ARIYOM
    DUR BAKAM
    PİYASAYI ARAŞTIRACAM BENDEN ALIRSIN
  • ben bi konuşiyim ama hyundai 100'ü 20-22 ytl arasında sanırım
  • istersen seninle bir görüşelim cd markası diamond tanesi 0,15 ytl den bir düşün bakalım
  • merhaba . benim msn:jagan95@hotmail.com. buradan sizinle görüşelim.boş cd ler hakkında.
  • yaw arkadaşlar bunun dijital fotoğraf la ne ilgisi var ya konu dışına falan açın bu ne yaa

• A kalite silver bi cd var... %100 garantili alman malı.. princo gibi bazı cd lerdende daha iyi fiyatı 13,5 cent . görüşmek istersen meseleler@hotmail.com a cevap yazarsın inşallah yardımcı olurum.....
  • tanış yer bulursan çok iyi ben tanış bi kırtasiyeden ADROIT marka cd den herkese tanesini 500 bine satarken ben 100 tanesini 16 milyona aldım yani tanesi 160 bine geldi...bilmem anlatabilebildim miii
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

yaw arkadaşlar bunun dijital fotoğraf la ne ilgisi var ya konu dışına falan açın bu ne yaa

bencede bunun yerı burası değil ama sen yınede tahtakaleden bır fıyat al tabı ist isen

• DMS 0.195YTL
  • GIFT 0.185YTL
  • M-STAR 0,178YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.