Şimdi Ara

Boş disk alanı problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1 aydır c: sürücümde boş alan sıkıntısı yaşıyorum. 15gb'lık bölümde pagefile (max. 500mb) haricinde klasörlerin toplamı 7gb. yani geriye 8gb'lık bir alanın boş olması gerekirken şu mesajı yazdığım sırada c: sürücümün boş alanı tam tamına 7mb! ne kadar program silersem sileyim sonuçta değişiklik yok. boşalan alan tekrar dolu gibi görünüyor.

defrag çare olur mu dedim ama okunamayan dosyalar yüzünden defrag tamamlanamıyor.

başka ne önerirsiniz? ne yapmam gerek?..

• defrag dedin disk birlestirme deilmi??
  • evet, pardon.
  • guvenllı modda denedınmı?
  • bide 200 mb alan wındovsa yetıyo senın bundan azmı alanın????
  • güvenli mod'u da denedim ama yine hüsran yine hüsran..
  • valla 7mb'ın bile yettiğini gördüm =)

asıl mesele problem nerde?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen umutsuzlua kapılma baslangıcta calısan programları kapa bı ole dene bılıosan msconfig baslangıc ordan tumunu devre dısı bırak bıde ole dene ben dun geceden berı trojan avına cıktım 59 tane oldu halen devam atmayacam bu formatı ınat ettım
  • en kotu dos ortamındada yanlıs hatırlamıyosam bırlestırme yapılıyodu ıllakı bılen vardır bıde bad sektor ıcın programlar var bunları denemeye baslarsın daha sonra
  • valla benim de gözüm yemiyo formatı hiç.. msconfig'i arada sırada kontrol ederim, öyle ıvır zıvır bişeyde yok görünürde.
  • hepsını devrwe dısı bırak olmadı hdd sok bı sopa ıle ıcınden kurumları cıkart(elektrık kesılmelerınden)saka saka insallah sorun cozulr
  • bıde aklıma geldı bılgısayarıma sag tıklayıp yonetten baktınmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: t7teen

valla benim de gözüm yemiyo formatı hiç.. msconfig'i arada sırada kontrol ederim, öyle ıvır zıvır bişeyde yok görünürde.

HDDnin özelliklerini girip screen shot buraya koyarsan daha yardımcı oluruz.
    ve Bilgisayarım/Yönet/Disk Yönetimini' de SS koyarsan buraya yardımcı olurum kardeş
  • Hdd miladını doldurmuştur fazlayapacağın birşey yok gibi
  • yok canım daha neler =)
    1 sene oldu daha notebook'u alalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz
    HDDnin özelliklerini girip screen shot buraya koyarsan daha yardımcı oluruz.
    ve Bilgisayarım/Yönet/Disk Yönetimini' de SS koyarsan buraya yardımcı olurum kardeş

buyur kardeşim, umarım yardımcı olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4tnt -- 28 Temmuz 2006; 13:07:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.