Şimdi Ara

BOŞ DVD LERDE MARKAMI? FABRİKAMI? ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEM YAZMADA HEM OKUMADA PROBLEM YAŞAMAYACADIM BOŞ DVD VARMI? TAVSİYELER

• arkadaşlar ben MAGIC 8X DVD LERİ tek gecerim harika ürünler.... hız ve kalite sorunlarınıza kesin çözümm (okuma ve yazma problemi yok) magıcler verbatimle aynı fabrikanın ürünü kodlarını kıyaslaya bilirsiniz!!!!

PRINCO VE DMS ALMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_i -- 14 Mart 2005, 19:37:05 >

• pirinco alma
  • nt sarı olanları çok iyi ama 4x
  • ARKADAŞIM tabiki fabrika önemli ben sana MAGIC 8x dvd leri tavsiye edebilirim

sakın dms yada prınco kullanma
  • Nortech
  • quote:

Orjinalden alıntı: piranha

pirinco alma

katılıyorum sana
  • diamond all...iyidir tam arşivlikcd...
  • FLY
  • dms princo fly vs vs hepsi kullanılmayacak kadar tehlikerli ürünler. Kendi kullandığınız ürünlerde ve optiklerde sorun yaşamıyo olaiblirsiniz fakat başka optiklerde sorun oluo...

Kaliteli markalar hariç (sony, tdk, verbatim, vs vs) oem medyalar arasında tecrübe ettiğim kadarı ile bi nebze iyi olanlar magic ve 4cos. Bu ikisine ek olarak bir kaç marka daha olabilir ama henüz karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NebiForever

dms princo fly vs vs hepsi kullanılmayacak kadar tehlikerli ürünler. Kendi kullandığınız ürünlerde ve optiklerde sorun yaşamıyo olaiblirsiniz fakat başka optiklerde sorun oluo...

Kaliteli markalar hariç (sony, tdk, verbatim, vs vs) oem medyalar arasında tecrübe ettiğim kadarı ile bi nebze iyi olanlar magic ve 4cos. Bu ikisine ek olarak bir kaç marka daha olabilir ama henüz karşılaşmadım

NEBİFOREVER e ben de katılıyorum gerçekten söledigi markalar şu an piyasada bulabilecegimiz sorunsuz medyalar

• kesinlikle tdk verbatim başka tavsiye etmem
  • Birde IOMEGA lar var kullanan varmı ben çok memnunum.
  • Bluecry gibi bende merak ediyorum.
    İomega depolama,yedekleme konularında iyi bir firma gibi gözüküyor. Aynı kaliteyi boş medyalara da yansıtıysa dikkate alınması gerekilen bir firma olur diye düşünüyorum.Mesela ben bir tane İomega +R 4X'e Dvd film kopyalarken DVD Shrink programı 8X olarak gördü ve sorunsuz yazdı.Kullananların veya inceleyenlerin yorumunu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 28 Mart 2005, 1:52:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.