Şimdi Ara

Boş Sınıfta Sigara İçerken yakalandık savunma isterlerse ne yazayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Sınıfta sigara değil ot içtik de (çok ciddiyim)

Çünkü otla ilgili bir kural yok M.E.B ' de. Sigara içtiğiniz ortaya çıkarsa başınız derde girer ama ot derseniz hiçbirşey olmaz.

Aynı olay lisede benim de başıma gelmişti. Sigara değil ot içtiğimizi söyledik ve hakkımızda hiçbir işlem yapılmadı. Hoca sadece ''bir daha içmeyin çocuklar'' demişti..

büyük ihtimal gerçektir herkes heryerde içiyo sınıfta niye içmeyelim içilebilir

Zaten hukuki açıdan arkadaşın dediği doğru

• sınıfta yasak tabelası yoktu de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sınıfta yasak tabelası yoktu de

Boş Sınıfta Sigara İçerken yakalandık savunma isterlerse ne yazayım

oha tam bir troll science

• Oha nasıl bir satış koyuyosun lan savunmaya bak
  • arkadaşını anında satmışsın bakıyorum da.. ayıp kardeş yapma..
  • Bu sabahda iki arkadaş yakalandı ama içerken değil.Bu olay daha komik.Bunlar tuvalette içip tam sınıfa gircekken hoca tutmuş koklamış.Siz kokuyosunuz garanti üstünüzde paket vardır verin paketleri demiş.Bunlarda heralde alır pakedi bida yapmayın der salar diye düşünüp çıkarmışlar paketleri.Sonra tutmuş kolundan hoca bunları çıkarmış müdür yardımcısına.Bende dinledim kapıdan baya baya azarladı.Sonra bide hoca dilekçe yazıp müdür yardımcısına gönderttirdi bunları. (Ben bu sırada takip ediyorum)

Birde bu işi yapan bölüm hocamız yani.Daha birşey demeye gerek yok.
  • Sigara içerken yakalandığı için okuldan atılana şahit olmadım benim zamanımda, ama sınıfta içmek daha farklı olabilir, yine de okuldan atacaklarını sanmıyorum eğer sicili kötü bir öğrenci değilsen.

Ben olsam bu kadar açık ve net bir durumda bir şeyler uydurup inkar edeceğime "Kabul ediyorum, pişmanım" falan derdim.
  • kınama veya uzaklastırma verirler. en fazla bu olur. kolay kolay atamıyorlar ogrenciyi
  • Eşeklik ettim,allah cezamı versin benim ühühüh diye ağla ne olur affedin diye ayaklarına kapan.

Ayrıca hangi okul?
  • Bizim okulda her hafta en az 2 kişi sigara içmekten kınama veya 2 günlük uzaklaştırma alıyor.
    Zaten toplam 8-9 kişi disiplinlik oluyor törende tek tek sayıyorlar cuma günleri
  • ulan insan arkadasini satarmi hic be 18 yasindayim arkadasin sarma sigara makinasini elimde yakaladi mudur yardimcisi ben yine satmadim antika dede yadigari dedim 1 gunluk makinaya annemi ariyodu dedim hocam ararsaniz evde olay cikar aramayn lutfen emin olun bidaha gormiyeceksiniz ozur dilerim. adam sen soyleyeceksin ailene dedi gonderdi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 62 lira yi ode ve cik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamın montundan bi dal aldım de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Sınıfta sigara değil ot içtik de (çok ciddiyim)

Çünkü otla ilgili bir kural yok M.E.B ' de. Sigara içtiğiniz ortaya çıkarsa başınız derde girer ama ot derseniz hiçbirşey olmaz.

Aynı olay lisede benim de başıma gelmişti. Sigara değil ot içtiğimizi söyledik ve hakkımızda hiçbir işlem yapılmadı. Hoca sadece ''bir daha içmeyin çocuklar'' demişti..

ulan kahkaha attım df::F çocukları nezarete düşürücen bir de :Fa:F
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

İzmir Kız Lisesi'nde ilginç ceza!

Sigara içerken yakalanan öğrenciye, kınama ya da uzaklaştırma cezası yerine müdür öyle bir ders verdi ki
    ...

http://www.haberturk.com/yasam/haber/625544-kiz-lisesi-mudurunden-ders-gibi-ceza
    quote:

Orijinalden alinti: elzemsin

[size=3]Izmir Kiz Lisesi'nde ilginç ceza!

Sigara içerken yakalanan ögrenciye, kinama ya da uzaklastirma cezasi yerine müdür öyle bir ders verdi ki
    ...

http://www.haberturk.com/yasam/haber/625544-kiz-lisesi-mudurunden-ders-gibi-ceza

Kyzyn yrzyna geçti sandym o nasyl bir haber ba?ly?y

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.