Şimdi Ara

Boş Sınıfta Sigara İçerken yakalandık savunma isterlerse ne yazayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş sınıfta sigara içioduk kapı acılınca anladım ben arkama sakladım arkadaşın elinde gördü benim deil yere attım sondurulmus haliyle hoca yerde görünce sende gel dedi 2 miz gttik müdr yard. yanına diğeriin yanına gönderdi yakalayan hocaya tutanak tutun dedi siz gidin dediler ve çağırmadılar arkadaşlar savunma isterlerse ne yazayım şuana kadar hiç kınama uyarı cezam almadım okulda tuvaleete tüttüren tütrene hocalar biliyor bişi demiyor fakat gıcık hoca yakalayınca öyle oluyor müdr ve yardıcmsını içerken kac kere odalarında yakaladık gördük yani sizce ceza alırmıyım aileme haber verirlermi

arkadaşlar bugün kağıt imzalattılar ve bir kagıt verdiler kurul toplanıyormus yarın öğlen e demeyi plandıgım şey şu
    arkadaşım sınıfa kzılar gelcek yalnız bırakma muhabbet etmek için tamam dedim gittim kızlar gelmeden hoca geldi dışarı içmek için arkadaşın elinde sigara vardı nla konuşurken bana baktı sen neyapıon dedi yerdeki izmariti gördü sende gel dedi yerdeki her izmarit benim olamaz ki fakat yinede özür dilerim ve hatamın ne oldugunu anladım gerçekten günlerdir uyuyamıyorum ne olcak die okuldan atılmaya kadar gidebilcek bişi çünkü ve takıldıgım kişikere de dikkat etmem gereken bişide etmemem gerçekten hataydi hocalara mahcup olmam da üzmedi değil yinede özdür diliyorum

• Ne diyebilirsinki
  • Arkadasinı satma, savunmanin sonunda özür dileme hocaları gulumsetirsin, sonuna kadar reddet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşını niye satıyorsun oglum anca beraber kanca beraber
  • Sınıfta sigara değil ot içtik de (çok ciddiyim)

Çünkü otla ilgili bir kural yok M.E.B ' de. Sigara içtiğiniz ortaya çıkarsa başınız derde girer ama ot derseniz hiçbirşey olmaz.

Aynı olay lisede benim de başıma gelmişti. Sigara değil ot içtiğimizi söyledik ve hakkımızda hiçbir işlem yapılmadı. Hoca sadece ''bir daha içmeyin çocuklar'' demişti..
  • ''bana hep tuvalette sigara içmek yasak dediler,bende sınıfta içtim yasak olduğunu bilmiyordum''diyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres93 -- 28 Nisan 2011; 22:04:54 >
  • yaş kaç kardeşim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakres93

''bana hep tuvalette sigara içmek yasak dediler,ben sınıfta içtim yasak olduğunu bilmiyordum''diyebilirsin

• Ciddi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Sınıfta sigara değil ot içtik de (çok ciddiyim)

Çünkü otla ilgili bir kural yok M.E.B ' de. Sigara içtiğiniz ortaya çıkarsa başınız derde girer ama ot derseniz hiçbirşey olmaz.

Aynı olay lisede benim de başıma gelmişti. Sigara değil ot içtiğimizi söyledik ve hakkımızda hiçbir işlem yapılmadı. Hoca sadece ''bir daha içmeyin çocuklar'' demişti..

sonra uyandın tabi.
  • bişey söylerim de ceza almaya gerek yok.
  • demagoji yap onlara duymak istediklerini ver daha sonra özel olarak yüzyüze yalvar belki affederler
  • quote:

Mukemmel yaraticilik
  • Bi git arkadaşim ben hic sigara içti diye okuldan atılan bilmiyorum millet okulda neler yapiyo sen sigara içtin diye okuldan mi atilcaksin cok korkmussun sen bişey olmaz kınama bile vermezler
  • İzmir Kız Lisesi'nde ilginç ceza!

Sigara içerken yakalanan öğrenciye, kınama ya da uzaklaştırma cezası yerine müdür öyle bir ders verdi ki
    ...

http://www.haberturk.com/yasam/haber/625544-kiz-lisesi-mudurunden-ders-gibi-ceza

• quote:

Evet bizde kova yapıyorduk birkeresinde sınıfta hoca geldi baktı ne o dedi.Bizde kova hocam dedik, oda afiyet olsun diyip çıktı.
    Tecrübeyle sabit
  • En kısa zamanda bir beyin alıcam biraz zaman verin bana de
  • bi şey olmaz sigaraya en fazla uyarı ya da kınama verebilirler. kınama verirlerse takdir-teşekkür alamazsın o kadar. sigara içmekle ilgili de bi yaptırım yok diye biliyorum.
  • noktalama işareti kullan liseli
  • dil ve anlatım hocası dedi bol bol özür dile pişmanlıktan bahset inandır yırtarsın dedi bende ona göre yqazdım bu arada bir arkadaş sigara yüzünden atılırmı okuldan yazmıs atılan tanıyorum sigaradan gördüğümden bir de sigara yüzünden dolayı atılmak ne kadar koyar insana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.