Şimdi Ara

Boş yolda makas atan yaratık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Carmageddondaki max damage gibi hissettim yine  

• adamın boş yolda makas attığı falan yok. sol şeritteki bayon gibi tın tın araç kullananlar yüzünden adam makas atmak zorunda kalmış. bende yetki olsa türkiyedeki ehliyetlerin yarısını bu tın tın araç kullanımı yüzünden iptal ederim. sınırlar dahilinde hız yapmaktan korkuyorsan direksiyon başına oturmayın kardeşim. adam 80-90 la gideceği yolda 50-60 la sol şeridi işgal ediyor. buna makas atılmaz da napılır?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

soldan tın tın gideni Max Damage gibi makaslarım

• İzmir yolu görükle civarları hep böyle tiplerle dolu malesef. Akşam üni. ortamlarında kafayı yapan yola basmaya çıkıyor.

• Hocam bence televizyon kanallarına yollayın, bu iş artık çığırından çıktı, toplum olarak maalesef her yönden büyük bir çöküş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onun arkasına geçmeden önce sağ şeritteydim sağdakini orta şeridi kullanarak solladım hocam, videonun devamında sağ şeritten tali yola gireceğim için sağdan devam ettim. Sağından geçip önüne atlasam o zaman hatalı sollama olur kural tanımında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Videodaki tek problem makas sonrası hızını sabit tutmasi. Hızlanmaya devam etmeliydi. Çoluk çocuğun eline dustu cağğnım makas hareketleri.

• Çoluk çocuk ergen dolu.

• boşverin uğraşmayın, ihbar da etmeyin. bu konu altında bile "ne var ki bunda? mecbur kalmış ki atmış..." diye cahilce yorum yazanlar var. bu millet eğitilmez, bu millette uğraşılmaz.

Önce kuralları doğru öğren zaten aracın sağındaysan geçebilirsin.

• snoppy kullanıcısına yanıt

sana ve senin gibi acemilere ehliyet verilmemeli. sol şeridi 50 km/h hızla işgal eden tipler sizler gibi acemiler. sizin direksiyon başında ne işiniz var? taksiyle gidin nereye gidecekseniz. hem tıntın kullanır, hem de ondan sonra yoğun trafikten dert yanarsınız.

Sol serit ihlal etmek magandaliktir yeni ehliyet aldigimda yani yılar önce sol serit ihlal ettigim icin trafik polisi durdurmustu ve hızlı git demisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ekim 2024; 7:42:14 >
  • Makas atmak direksiyon becerisinden once hesap becerisidir aslinda. Ama bu kadar degiskenin oldugu bir seyde kalkip yaptigin hesaba güvenmek tamamen cahilliktir. Hangi arabanin ne zaman frene ne zaman gaza basacagini ve ne zaman manevra yapacagini kestirmek mümkün degil. Her seyin ayni kalacagini varsayarak bu ise kalkisiyorlar. En sonunda bir yere patliyorlar. Tekrar ediyorum makas atmak sizin usta olduğunuzu göstermez. Cunku bu algi kirilmadikca bunlar devam edecek.

• dostum ben makas atmak ustalıktır demiyorum. bu sol şeridi işgal edenler yüzünden insan makas atmaya mecbur kalıyor diyorum. acil bir yere yetişmen lazım ama bakıyorsun solda adam babasının malı gibi şeridi bırakmıyor, ne yapacaksın? ankarada bu tarz kağnı gibi araç kullanan binlerce sürücü var. alayının ehliyeti iptal edilmeli bence.

normal bir ülkede asıl senin gibi potansiyel suçlulara ehliyet verilmemesi gerekir ama normal bir ülkede yaşamadığımız için sen haklısın.

Çünkü gereksiz yere orta şeridi işgal ettiği için olabilir mi?

Tamamen katılıyorum.. Trafikte gördüğümüz bazı IQ'su o an kilometre saat göstergesindeki değer kadar olan bazı sürücüler, sol seritten tın tın gidiyorlar ancak hayırdır ne oluyor yahu, neden arkadan gelen selektör yakıyor, ya da neden sağımdan gectiler diye düsünüyorlar..

• forumda ne kadar çok makasçı varmış meğer.

utanmadan birde savunuyorlar bu haltı.

Allah akıl dağıtırken şemsiyemi açtınız nedir.

• Şerit işgal edilmiş diye makas atmak zır cahilliktir videodaki gibi, şerit tıkalı diye başka araçları-insanları tehlikeye atmanın canına kast etmenin bir mecburiyeti aciliyeti açıklaması olamaz, şerit tıkalı ise korna çalıp açılmasını bekleyeceksin, en azından ülkemizin saçma sapan araç kullanan şoförlerinin olduğu yollarda böyle yapmak lazım. Yoksa sadece kendi değersiz önemsiz canı ile aracı ile ödemiyor aynı zamanda karşıya da sebeb oluyor.

Mecburiyetten en fazla yolda aracın yolu açmasını bekleyin , nedir yani mecburiyetten makas atmak zorunda kalmak ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 25 Ekim 2024; 23:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol şeritten yardırsa daha mantıklı değil miymiş? Biraz garip olmuş hareketi. En soldan en sağa geçiyor bir de. Haydi sol şerit dolu diyelim orta şerittekinin önüne girebilirmiş ama onun yerine daha fazla heyecan yaşamak istemiş her halde. Her türlü gereksiz riskli bir hareket olmuş.

Trafiği riske atmak aslında cezai işlem gerektiren bir şey. Ama bunun tespit edilmesi falan gerekiyor. Bence bu video ile şikayet ederseniz ceza yazabilirler bu arkadaşa. Plakası görünüyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.