Şimdi Ara

Boş yolda makas atan yaratık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaratığa ne denir sizce size bırakıyorum. Sanki traffic racer oynuyor makas atınca puan topluyor velede bak ya. Gemiyi azıya aldılar he. Aynı yolda geçen sene biri fena patladı hala akıllanmadılar.

• Şerit işgal edilmiş diye makas atmak zır cahilliktir videodaki gibi, şerit tıkalı diye başka araçları-insanları tehlikeye atmanın canına kast etmenin bir mecburiyeti aciliyeti açıklaması olamaz, şerit tıkalı ise korna çalıp açılmasını bekleyeceksin, en azından ülkemizin saçma sapan araç kullanan şoförlerinin olduğu yollarda böyle yapmak lazım. Yoksa sadece kendi değersiz önemsiz canı ile aracı ile ödemiyor aynı zamanda karşıya da sebeb oluyor.

Mecburiyetten en fazla yolda aracın yolu açmasını bekleyin , nedir yani mecburiyetten makas atmak zorunda kalmak ne demek.

• Şimdi adamı savunmak gibi olmasın da boş yol demişsin ama sol 2 şerit dolu olduğu için öyle bir şey yapmış.

• cricet C kullanıcısına yanıt

En sol şeritteki aracın sollaması bittiği, önü açık olduğu halde gelip bana makas atması normal yani. Anlıyorum. Tamamen zevkine makas atıyor videoda her şey gayet açık. Aynı durum başınıza gelip kaza yaptığınız bir olasılıkta aynı tepkiyi verir miydiniz merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 23 Ekim 2024; 22:28:1 >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Normal demedim, sadece makas atmadan önce iki araç da yan yana gidiyor, anlık bir kararla makas atmış olabilir zevkine makas atsa ileri de atardı. Bana çarpsa kaçsa kovalarım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 23 Ekim 2024; 22:56:59 >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Bunlar trafikten men edilmedikçe bu şahıslarla beraber masumların canıda yanıyor.
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam plaka belli oluyor, video kaydı ile gerekli yerlere şikayetinizi iletmeniz bunun gibileri trafikten temizlemek için ufak da olsa bir adım olacaktır diye düşünüyorum (Tabii işlerini düzgünce yaparlarsa, ki genelde yapmıyorlar maalesef yapsalar bunların sayısı azalır)

Adam en soldan en sağa makas atarak dalıyor resmen bunun izahı yok.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 23 Ekim 2024; 23:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cricet C kullanıcısına yanıt
    Hocam sinyal yok, fren yok ileride de sinyal yok şerit çiğnenmiş nasıl zevkine değil?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Adamın altında Audi var siyasilerden tanıdığı olabilir bu yüzden bu kadar rahat makas atıyordur diye düşünüyorum. Arkadaş şikayet ederken kendini hedef gösterebilir diye korkuyorum

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Altındaki araba ona göre çerez parası heralde. Eğer o aracı hakkıyla kazansaydı efendi gibi giderdi.

• Trafikte 1000lerce kez oluyor bunlar. Yolunuza devam edin.

Sıradanlaştı artik makas olayı

• Ben de bazen yol bossa yaparım böyle.. simdi ben de yaratık mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ekim 2024; 7:50:28 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Malesef.

• Moueson kullanıcısına yanıt

ne alakası var la. bizim şirkette kapıda duran güvenlik gorevlisinde de aynı araba var.zamanında denk düşürmüş almış. zannedersinki a7 ye biniyor.

• görüntüler ile online ihbara atın.

• Makasın tartışılacak yanı yok da bu orta şerit takıntısı yüzünden 3 şeritlik yolun 2 şerite düşmesi delirtiyor beni.

• Tamamen aptalca bi makas gerçekten de, soldan geç git neye kastırıyorsun mal...

Böyle salakları fark ettiğimde kıllığına o araları kapatıyorum ve hızımı sabitliyorum ya da çok yavaş hareket ediyorum uyuzluğuna.

Ha yoksa şerit boş olduğunda, milletin salak salak şerit işgal ettiği yerlerde ben de ufak makaslarla hareket ediyorum da, bu hamle gerçekten süper salakça.

• peki sen 8.sn'de önündeki dobloyu neden sollamak yerine sağlıyorsun?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.