Şimdi Ara

Mitsubishi Pajero Pinin 5k Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
26.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mitsubishi pajero Pinin 1.8gdi 5k 2004 model araç hakkında bilgisi olan varmı ? kulanan, kullanmıs olan üyelerin bu arac hakkındaki fikirleri nedir ? kullanım maliyeti (yakıt tüketimi, servis masrafları, sorun cıkarma potansiyeli vb.), sürüş konforu, karlı-buzlu yollardaki performansı nasıldır ? 23-28bin tl arası fiyatlarda 2.el piyasası var. bu fiyata alınabilecek bir arac mıdır ?

Mitsubishi Pajero Pinin 5k Nasıldır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mitsubishi Pajero Pinin 5K: Bilmeniz Gerekenler

Mitsubishi Pajero Pinin 5K, 1998-2007 yılları arasında üretilen kompakt bir SUV'dir. Araç, 1.8 litre ve 2.0 litre benzinli motor seçenekleriyle sunulmuştur.

Mitsubishi Pajero 2.0 GDI Pinin Yorumları

Mitsubishi Pajero 2.0 GDI Pinin, güçlü motoruyla dikkat çeker. 126 beygir güç ve 175 Nm tork üreten bu motor, araca yeterli performans sağlar. Pinin'in 4x4 çekiş sistemi de zorlu arazi koşullarında güvenli ve stabil bir sürüş sunar.

Pajero Pinin Yorumları

Genel olarak, Pajero Pinin kullanıcı yorumları olumludur. Kullanıcılar, aracın sağlamlığını, güvenilirliğini ve arazi yeteneklerini övmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar aracın yakıt tüketiminin yüksek olabileceğini belirtmiştir.

Mitsubishi Pajero 1.8 GDI Pinin Yorumları

Mitsubishi Pajero 1.8 GDI Pinin, 2.0 litrelik modele göre daha az güçlüdür. Bununla birlikte, 114 beygir güç ve 160 Nm tork üreten 1.8 litrelik motor yine de günlük kullanım için yeterlidir.

Pajero 2.0 GDI Pinin Nasıl?

Pajero 2.0 GDI Pinin, hem şehir içi hem de arazi sürüşleri için uygun bir araçtır. Aracın 4x4 çekiş sistemi, zorlu yol koşullarında bile güvenli bir sürüş sağlar. Ayrıca, Pinin'in kompakt boyutları, şehir içi manevralarını kolaylaştırır.

Pajero Pinin 2.0 GDI Yorumları

Pajero Pinin 2.0 GDI'ye ilişkin yorumlar genellikle olumludur. Kullanıcılar, aracın performansını, arazi yeteneklerini ve konfor seviyesini beğenmektedir.

Pajero Pinin 1.8

Pajero Pinin 1.8, 1.8 litrelik benzinli motorla çalışan bir modeldir. Bu model, 114 beygir güç ve 160 Nm tork üretir. Pinin 1.8, günlük kullanım için yeterli güç ve performans sunar.

Pajero Pinin 2.0 GDI Yakıt Tüketimi

Pajero Pinin 2.0 GDI'ın yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve sürücü tarzına bağlı olarak değişebilir. Şehir içi sürüşlerde yakıt tüketimi 10 litrenin üzerine çıkabilirken, otoyol sürüşlerinde 8 litreye kadar düşebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fikri olan yok mu ?
  • zamanında bende çok araştırmıstım bence güzel araca fakat üretimi durmuş bir model yani artık üretilmiyor ikinci eli çok zayıf aldınmı satmanın neredeyse imkanı yok resmini koydugun araç 2 yıldır satılmıyor mesela .arazı persormansının çok iyi oldugunu söylüyorlar gdi motorlarada lpg uygulanamıyormuş sorun cıkarıyormus bilgin olsun bence vazgeç bu sevdadan vitara bak bence
  • araziye çıkacağım diyorsan biçilmiş kaftandır. iyidir hoştur pinin:pininfarina tasarımı olduğunu göstermektedir.
  • türkiyede mıtsubıshı bu arabayı tutturamadı aslında güzel araba fakat çok keskin çizgilere ve tahminimce baya tuzlu yedek parçaya sahip
  • ankara istanbulda değilsen yedek parçasında sıkıntı yaşarsın eh birazda yedek parçası pahalıdır
  • cevaplar icin tesekkur ederim. aslına bakarsanız bu araca nerdeyse ilk görüste asık oldum diyebilirim tasarım olarak cok guzel derli toplu koseli hatları da cok abartılı degil. lpg takılamıyor konusunu internetten arastırdım büyük cogunluk olmaz sorun cıkartır diyor ki aynı motor carizmada da kullanılmıs ona da lpg uygulaması yapılmıyor ama bu ilandaki aracın sahibi ben taktım oldu diyor:) yedek parca olayı da düsündürücü tabi ama hala aklım bu aracta biraz daha arastıralım bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pajero Pinin Tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Mitsubishi LANCER Tavsiye [SS]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: macka_61

cevaplar icin tesekkur ederim. aslına bakarsanız bu araca nerdeyse ilk görüste asık oldum diyebilirim tasarım olarak cok guzel derli toplu koseli hatları da cok abartılı degil. lpg takılamıyor konusunu internetten arastırdım büyük cogunluk olmaz sorun cıkartır diyor ki aynı motor carizmada da kullanılmıs ona da lpg uygulaması yapılmıyor ama bu ilandaki aracın sahibi ben taktım oldu diyor:) yedek parca olayı da düsündürücü tabi ama hala aklım bu aracta biraz daha arastıralım bakalım

eski sistem gaz takmıştır hani bu kuş serisi gibi karbüratörlülere takılanlar gibi. performans düşüşü illaki olmuştur. eğer o araca bakacaksanız özellikle benzin hortumlarına bakın. sürekli gazda kullanıldığından benzin hortumunda yıpranma olabilir.

• Pajero Pinin alınacak ise 2.0 GDI olaı tercih edilmelidir. 1.8 olanlar bildiğim kadarıyla sürekli dört çekerdir. 2.0 olanlarda ise merkezi kilit bulunmaktadır ve istenildiği zaman 4WD olmaktadır. Aracın yakıtı (2.0) ortlama şehir içi 12-13 litredir. Uğraşılırsa 10 litre civarlarıda görülebilir. Yetkili servisleri iyidir ve parça sıkıntısı fazla yaşanmaz ancak parçaların fiyatları yüksektir. Yetkili haricinde de iyi özel servisler vardır Mitsubishi üzerine uzmanlaşmış. Arazi kabiliyetini abisinden almıştır ve altyapısı pajero ile aynıdır. Uzun yolda sürüş pozisyonundan dolayı sağ ayakta sıkıntılar yaratır ve çok konforu değildir ancak şehir etrafında yüksek otoroş pozisyonu ve manevra kabiliyeti sebebiyle oldukça kullanışlıdır. Araçın kaportası oldukça zayıftır ve kapı-çamurluk kenarları, sunroof içi ve kapı altları kolayca paslanabildiğinden alınırken kontrol edilmelidir. Araba şekil olarak dört dörtlüktür ve bugün yeni diye çıkarılsa satabilecek bir dizaynı vardır. Nede olsa pininfarina denilebilir ancak Hyundai matrix'in de pininfarina tasarımı olduğu unutulmamalıdır. İkinci eli maalesef çok kötüdür. Bundan 4 sene önce aldığım ve geçen sene sattığım 2.0 GDİ aracımı ararken satılık olan araçlar hala satılıktır. Dört kapılısı tercih edilmelidir ancak arka kapılarının çok dar olduğu unutulmamlıdır. İki kapılıların satış şansları çok daha düşüktür. 2001 model en temizi 2.0 GDI araca 22.500 den fazla aynı aracın iki kapı olanına da 17.5 den fazla para verilmemelidir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu arada İsviçre alplerinde her iki evin birinin önündeki aracın da (biraz abartı belki ama bizzat gördüm) pajero pinin olduğunu belirtmek isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.