Şimdi Ara

mitsu Colt Nasıldır ? ( OTOMATİK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
17.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - OTOMATİK VİTES OLACAK ...

1- YAKIT KONUSUNDA
    2- İÇ HACMİ
    3- BAGAJ HACMİ ( KAÇ LITRE ? )
    4- ŞANZIMAN SORUN ÇIKARIR MI ?
    5- YEDEK PARÇALARI PAHALI MI ? ( KAPORTA GİBİ )
    6- 4 KİŞİLİK BİR KALIPLI BİR AİLEYİ TAŞIYABİLİR Mİ ( YAKLAŞIK 350 KİLO ) YADA ŞÖYLE DİYEYİM MAX NE KADAR TAŞIYOR YOLCU + YÜK
    7- COLT TUTULDU MU ÜLKEMİZDE ? MESELA SATMAYI DÜŞÜNDÜK RAHAT SATILABİLİR Mİ ?
    8- HANGİ MOTOR SEÇENEĞİNİ VE DONANIM OLARAK HANGİ MODELİNİ SEÇMELİ ?

VALLA KAFAYI TAKTIK BU SIRALAR COLT'A BİZİM SOKAKDA VAR Bİ TANE BAYA HAVALI Bİ ARAÇ

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mitsubishi Colt Otomatik: Kapsamlı Bir Kılavuz

Mitsubishi Colt, kompakt ve pratik bir otomobil arayanlar için popüler bir seçimdir. Otomatik şanzıman seçeneği ile sürüş deneyimini daha konforlu ve zahmetsiz hale getirir.

Mitsubishi Colt Otomatik Şanzıman

Mitsubishi Colt'un otomatik şanzımanı, dört ileri viteslidir ve sorunsuz vites geçişleri sunar. Şanzıman, yakıt verimliliğini artırırken aynı zamanda güçlü bir performans sağlar.

Mitsubishi Colt Otomatik Vites Yorumları

Mitsubishi Colt otomatik vites yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, şanzımanın sorunsuz çalışmasına, tepkisine ve yakıt verimliliğine övgüler yağdırmaktadır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar otomobilin şehir içi sürüşte biraz yavaş olduğundan şikayet etmiştir.

Mitsubishi Colt 1.3 Otomatik

Mitsubishi Colt 1.3 otomatik, en popüler modellerden biridir. 1,3 litrelik benzinli motoru ve otomatik şanzımanı ile kentsel sürüş için mükemmel bir seçimdir. Colt 1.3 otomatik, oldukça yakıt verimlidir ve pratik bir kabine sahiptir.

Mitsubishi Colt Otomatik Kullanıcı Yorumları

Mitsubishi Colt otomatik kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, otomobilin konforunu, pratikliğini ve uygun fiyatlı olmasını beğenmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar otomobilin heyecan verici olmadığını ve yol tutuşunun ortalama olduğunu belirtmiştir.

Mitsubishi Colt 1.3 Invite

Mitsubishi Colt 1.3 Invite, Colt serisinin temel modelidir. Standart olarak klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi özellikleri sunar. Colt 1.3 Invite, otomatik veya manuel şanzıman seçenekleriyle mevcuttur.

Sonuç olarak, Mitsubishi Colt otomatik, konfor, pratiklik ve yakıt verimliliği arayanlar için sağlam bir seçenektir. Otomatik şanzımanı, sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar ve Colt'un genel performansını tamamlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sıfır mı ikinci el mi öyleyse bütçe ne kadar, dizel mi yoksa tüp taktırırmısınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

ARKADAŞLAR COLT NASIL BİR ARAÇDIR

1- YAKIT KONUSUNDA
    2- İÇ HACMİ
    6- 4 KİŞİLİK BİR KALIPLI BİR AİLEYİ TAŞIYABİLİR Mİ ( YAKLAŞIK 350 KİLO ) YADA ŞÖYLE DİYEYİM MAX NE KADAR TAŞIYOR YOLCU + YÜK

VALLA KAFAYI TAKTIK BU SIRALAR COLT'A BİZİM SOKAKDA VAR Bİ TANE BAYA HAVALI Bİ ARAÇ

şu tavandan inen direkler görüş mesafesini kapamasa bende düşünücem ama o detay çok can sıkıcı...

• Şu colt un dizel otomatik versiyonunu niye kaldırdılar acaba?
  • quote:

1- YAKIT KONUSUNDA
    2- İÇ HACMİ

1. Yakıt konusunda benzinli olmasına rağmen İYİ bir araçtır.
    2. İç hacmi çok geniştir. Mitsubishiler genel anlamda zaten üst sınıfa yetişecek kadar geniştir. Colt un arka koltuk diz mesafesi olsun ön olsun ferah ve geniştir.
    3. Bagaj hacmi böyle bir araca göre idealdir. Şu an kaç litre olduğunu bilmiyorum sitesinden bakman lazım.
    4. Şanzıman değil Mitsubishi genel manada sorunsuzluğuyla bilinen bir araçtır. Ve Türkiye de bilinmeyen bir araçtır. Ben yeni kasasını kullandım 1 sene kadar düz vitesti, bir abim eski kasa triptronik ini 3-4 senedir kullanıyor ufacık bir sorun bile çıkarmadı.
    5. Yedek parçası pahalıdıdır. Mitsubishi nin bir dezavantajıdır. Bana sorarsan ben 5-6 yılı aşkın süredir Eski kasa Lancer, Yeni kasa Colt, şu an yeni kasa Lancer kullanıyorum tek kuruş cebinden masraf yaptın mı dersen eski kasa Lancerın 60.000 km de baskı balatası bitmişti benim sert kullanımımdan onu değiştirdim. Onun dışında arabaya tek kuruş masraf etmedim.

Şöyle bir örnek daha vereyim; Ben Lancer ın farını değiştirdim ( tabi kasko değiştirdi) fiyatı 1.100tl idi.
    Geçen bir olaya şahit oldum, Ford Focus a bir araç arkadan hafif çarpmış arka stop ucundan çatlamış. Focus un sahibi stop un parasını ver uğraşmayalım tutanak falan diyordu kendi kendime dedim adam nasıl versin 1000 tl vardır o.
    Aradılar servisi stop un fiyatı 180 tl dediler. 1100tl nerde 180tl nerde.
    6. Colt un performansı üst sınıfa kafa tutacak kadar iyidir. Ailecek taşır sizi bundan şüpheniz olmasın :)
    7. Colt tutulmadı, satmaya kalkarsan çok zorlanırsın.
    8. Zaten benim bildiğim tek motor ve donanım seçeneği var. 1.3, 95 hp invite modeli.

Ek olarak;
    * Direk meselesini ilk defa burda duydum ben bir olumsuzluk yaşamadım.
    * Araçta Esp yok ama yol tutuşu çok iyidir.

Kullanmış biri olarak olumsuz yönlerini de belirteyim;

- Araç iyidir hoştur, yalnız biraz serttir zaten bu yüzden satıp Lancer aldım ben. Düz yolda sorun yok ama hafif bozuk yolda üzüyor.
    - 1 senelik Colt u satana kadar akla karayı seçtim çok zordu. En sonunda Lancer için takasa verdim.
    - Motor sesi aşırı içeri alıyor.
    - Biraz konfordan yoksundur. Bunu söylediğimde herkes Lancer la kıyasladığın için sana öyle geliyor diyor belki de haklılar çünkü Audi A3 ün süspansiyonu daha sert diyenler var.

Sonuç olarak, Yeni Lancer a gücün yetiyorsa onu al yetmiyorsa ve yukarda yazdığım dezavantajları göze alıyorsan Colt seni üzmez.

• Parçaları pahalı demek yanıl değil ama ne yaptın üstad bir fara 1100 tl yazmışsın, Lancer düşünmeme rağmen ben bile korktum...
    Alternatifler mevcut tabi ki

http://www.otoyedekparcaburada.com/MITSUBISHI-LANCER-0408-FAR-LAMBASI-SAG-MANUEL-SARI-SINYALLI,PR-19367.html
  • coltun ilk çıktığı zaman getirdikleri donanım şimdi 50000 liralık araçlarda yok...

esp sunroof ısıtmalı deri koltuk 109 hp benzinli cimri motor amt şanzuman vs vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otomatik hyundai nasıldır
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç gündür şu konuya takipçiyim belki yardımcı olur...
    http://forum.donanimhaber.com/m_41902140/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41902140
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

Parçaları pahalı demek yanıl değil ama ne yaptın üstad bir fara 1100 tl yazmışsın, Lancer düşünmeme rağmen ben bile korktum...
    Alternatifler mevcut tabi ki

http://www.otoyedekparcaburada.com/MITSUBISHI-LANCER-0408-FAR-LAMBASI-SAG-MANUEL-SARI-SINYALLI,PR-19367.html

Yeni kasadan bahsettim dostum, servisin bana söylediği fiyat 1100 tl idi.

• quote:

1- YAKIT KONUSUNDA
    2- İÇ HACMİ

1.Yakıt-> Gebze-Maslak arası kış trafiğinde 130 km git gel 6-6.5litre yaktı bütün kış boyunca
    Gebze-Kartal arasında benzinli otomatik coltum son 2 aydır 4.7-5.0 arasında yakıyor
    Gebze-Sapanca arası 160km gidiş geliş yazlıktan eve evden yazlığa 4.5-5.0 arasında yakıyor.
    Bütün bu yakış durumları 90 km ve çevresindeki hızlarda gidilirken elde edilen değerler.

2.İç Hacim-> Eski kasa colt var bende ve oldukça geniş içine binen şaşırır.Bunda koltukların kayar olmasının avantajı var.
    3.Bagaj hacmi ->Bagaj mı o da ne?Bebeğim olduktan sonra puseti koyup extra bagaj almaz.son 2 aydır arka koltuklar full en önde kullanıyorum mecburiyetten.Puset artı bir kaç şeyi bagaja koyabilmek için. (En büyük dezavantajı bagaj)

4.Sanzıman-> Hiç bişi olmaz Getrag sanzıman var.Hiç dikkat etmeden kullanıyorum su anda 85binde bir sıkıntı olmadı 3.5 senedir.Ki benden daha fena kullananlar da mevcut.

5.Yedek parça-> 78 bin de orjinal arka rulmanı değiştirdim ABS sensörlü 350 tl verdim.
    Klimam arızalanmıştı kompersörün kafası değişti 350 tl verdim
    Yedek parça bulmak mitsularda biraz sıkıntı ve pahalı ama iyi sanayilerde her zaman bulunur.
    6.Kapasite->Taşır 4 kişiyi.5 den sonra çekiş düşer biraz ama 350 kilo sorun olmaz.
    7.Çok tutulmadı da diyemem tutuldu da diyemem.Ben aracımı satıyorum 19750 veren oldu 2008 model satmadım daha.20250 istiyorum.
    İstersan sana satıyım:)Satma nedenim yazıyor ilanda.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2008-colt-invite-otomatik-siyah-sahibinden-51866530/detay/
    8.Benim ki 1.3 95 hp ama aldığımda 1.5 ler piyasadan kalkmıştı.Temiz 2005 1.5 instyle bulunur mu artık bilmiyorum ama en dolu donanım oydu.Ondan sonra benim de sahibi olduğum 1.3 invite donanımı geldi ki şimdinin en fullu bu oluyor.

Bitti.

• temiz 1.5 instyle bulamaz be hocam..

zaten türkiye de sayılıdır bu araç.. güvenlik paketli olan ise belki 30 kadar ancadır..

bir de şöyle bir durum var.. 1.5 vergi olarak 1.3 le aynı, yakıt olarak çok çok yakın (109 beygire 980 kg).. elektronik stabilite programı, 6 airbag, 4 elektrikli cam, tiptronic şanzıman vs. vs. burada sayamayacağı bir sürü özellikli bir araca sahip birisi aracını niye satsın ki.. satsa bu özellikleri arayacağı bir araca 2,5-3 kat para vermesi lazım.. ancak, kaza, darbe sonucu, aksamda meydana gelen ve/veya terazi tutmamış kaporta vs. gibi ciddi can sıkıcı sebebplerden satar...
  • Mitsubishi Colt iyi araçtır, tavsiye ederim. Ama araç alma mevsimi değil şu aralar acil ihtiyaç yoksa biraz ertele..
  • İyidir iyi ilk aracımız şu zamanda alınacak en ucuz otomatik vites. Ayrıca yakıt olarakta güzel en uygun yakan otomatik araçtır. Tabiki bunların yanında ses yalıtımı 0 malzemeler pahalı ustası azdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.