< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 16 Ocak 2019; 16:42:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 16 Ocak 2019; 16:42:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence sağlam arabaymis yaşam alanında bir hasar görünmüyor
|
Forumdaki bazı arkadaşların çok zoruna gidecek bi kaza...
A sütunları gayet iyi dayanmış şu darbeye. Zaten aracın şasisinin dayanıklı olduğu açıktı, burda göstermiş kendini. Şoföre geçmiş olsun. |
Ben HER ZAMAN DİYORUM.
Yok 3 yıldız yok 4 yıldız olayı palavra. Her aracın bugün şasesi sağlam. Yıldızlar elektronik ekipmanlardan kırılıyor. (adaptif cc, kör nokta uyarısı vs) Bugün hangi sıfır arabayı alırsanız alın emniyet kemerinizi taktığınız sürece güvendesiniz. Aksini iddia eden 5 yıldızlı arabasıyla tıra kafa atsın. |
beton gibi tıra girmiş kağıt gibi buruşmamış daha ne olsun yani araba görevini yapmış.umarım içindekilerin kemerleri takılıdır yoksa bu kazada zor sağ çıkarlar. önce emniyet kemeri, takılı olmazsa yıldızlar bir işe yaramıyor.
|
Bazı araçlar hariç ama,
Elysee-301 ikilisi, symbol, sandero, lodgy falan hala sıfır olarak satılan eski üretim teknolojilerine ve zayıf şasilere sahip araçlar. Bu araçlar hariç dediğiniz doğru olarak kabul edilebilir. |
fiat düşmanlarına gelsin... yaşam alanı korunmuş.
|
Kafa kafaya vurup ikiye ayrıldı he? Passat ortadan yardı geçti yani, sürücü koltuğu bir yandan yolcu koltuğu bir yanda kaldı.. O da güzelmiş.
Ben de 2000 model s40'ın kapısını açarken yandaki Passat'a çarptım, Passat'ın kapısı bir tarafa, motoru bir tarafa, DSG'si bir tarafa dağıldı gitti. Resim yok tabi. |
Bu kadar bağnaz ve Fiat düşmanı yorumlar olamaz. Yahu duran tıra çarpmış, giden tıra çarpmış, yok efendim egea havada gidiyomuş tır ona çarpmış, komiksiniz. Egea tıra çarpabileceği en dirençli yerden çarpmış o da tırın köşesidir ve bu köşelerin nasıl sağlam olduğunu bilenler bilir. Tırlarla çok içli dışlı bir insanım forumda tırcı arkadaşlar varsa gelsin açıklasın. Çarpma hızı tahmini olarak 70-80 km/h. Eğer tır duruyorsa egeanın hızı 70-80dir. Tırda gidiyorsa eğer iki aracın çarpma anındaki toplam hızları 70-80 aralığıdır. Aracın dağılan kısımları önemli değil, şaseye ve direklere bakın. Şase ve sütun direkler sağlam duruyor. Zaten bu araç ne marka olursa olsun emniyet kemerini böyle bir kazada takmadıysan ayvayı yedin, kafatasın tırın burnuna toslar ya da seni yol kenarlarından toplarlar. Emniyet kemerini takan bir insanın bu kaza yapan Egeanın içinden sağ çıkma ihtimali çok yüksek.
|
Tanıdığınıza geçmiş olsun. Yine de 20-30 km/sa hız ve duran TIR önermesi yersiz.
TIR yolun ortasında niye dursun? Egea 20 km/sa hızla niye bu kadar ağır hasar alsın. Çarpışma testinde bile hız 64 km/sa. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 14 Ocak 2019; 19:54:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 14 Ocak 2019; 20:25:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |