Şimdi Ara

Boşanıyorum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
5.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeş, aynı yollardan birkaç kez geçmiş biri olarak şunu söyleyeyim;

Ortada çocuk yokken hemen ayır yolu.

Hiçbir şeyi de düzeltmeye çalışma.

Bu tarz insanlardan ne kadar hızlı uzaklaşırsan o kadar iyi..

Bence psikoloğa falan da gitme, paranı çöpe atarsın.

Aynı paraya git kendine hobi edin ve o hobiyle ilgilenen kişilerle tanış-takıl, daha iyi gelir.

Şu lanet 6284 sayılı kanun çıkalı 9 yıl oldu,

Kanunun amacı sözde kadını korumak ama bu 9 yılda bırakın kadına şiddetin azalmasını, katlanarak arttı..

Hepiniz de şahitsiniz buna medyadan..

Adım gibi eminim ki, ülkeyi karıştırmak isteyen vatan hainleri tarafından bu kanun çıkarıldı.

Kadınlar 6284'ü ve mevcut medeni kanunun kendilerine tanıdığı çifte standartı suistimal ediyorlar..

Buna da hepiniz şahitsiniz.

Adam karısına sadece kaş çatıyor ve ''psikolojik şiddet görüyorum'' diye uzaklaştırma aldırıyor.

Kadına şiddet nasıl mı azalır? Veya kadın erkek ilişkileri nasıl mı düzelir?

6284'ü kaldırıp bir yasa çıkaracaksın, aynen şöyle :

-Aldatılmadığı ve fiziksel şiddet görmediği halde boşanmak isteyen kadına hiçbir şekilde nafaka, tazminat ve çocukların velayeti verilemez, verilmesi teklif dahi edilemez..

aha bakın sadece bu 2 satırlık yazı ile var ya yemin ediyorum kadına şiddet %99,9 azalacaktır.

Kadına şiddet neden hep ''boşanma safhası''nda oluyor hiç düşündünüz mü?

Çünkü bu safhada erkeği koruyan , erkeği insan yerine koyan hiçbir mercii yok

Erkek de bakıyor ''lan adalet benim hakkımı yiyiyorsa, o halde ben de kendi adaletimi sağlarım'' diyor ve gidip kadına şiddet uyguluyor..

Yani etkiye tepki.

Çok da normal bu, kızmayın.

Doğanın kanunu..

Ama bizim adalet sistemimiz ''topa tekme at ama top hareket ederse suçlusun'' diyor...

Saçmalık..

• Konu sahibine bu yolların benzerinden geçmiş biri olarak tavsiyem;

Eğer içinde çözmüş ve eminden 1 dk bile durma boşan derim.

Sen de kıymetlisin bu hayatta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 24 Şubat 2021; 11:52:21 >
  • Ağır csb diyorum ama burası Türkiye.

• yanlışseçim Y kullanıcısına yanıt
    Hocam şu mesaj en büyük korkum sırf bu yüzden evlilikten korkuyorum. Size soracağım şu evlilik öncesi anlama ihtimaliniz var mıydı bugünün penceresinden bakınca şurdan anlamalıydım dediğiniz nokta var mı
  • Evlenmek bir bardak süt için evde inek beslemektir.

Oscar Wilde

• Hocam Allah yardımcınız olsun, kötü işler bir an önce çözersiniz inşallah.
    Evli birisi olarak söylüyorum, evlilik iki tarafı da fazlasıyla sınırlandıran müessesedir. Çocuk olunca sorumluluk 10a katlanır. Çocuğunuz yoksa fazla kafa yormayın. Sakın ha belki işleri düzeltiriz diye de çocuk yapmayın.

• Bu leş karakterlerle 1 saniyeni kaybetme boşa gitsin.

• cinsel organında ne var

• boşanırsan Tüm masraflar sana kalır,Altın kız tarafının olur.

Eski Eşini ömür boyu maaşa bağlarsın sen maaşına zam alırsan eski eşin de de nafaka artırma davası açar.

İşsiz kalıp nafaka ödeyemezsen tutuklanırsın.

Engelli işsiz bir adam hastaneye götülürken nafaka ödeyemedi diye geçen otobüsde tutuklandı.

Onun kaybedeceği bir şey yok Namus davası olmazsa o en fazla bekaretini kaybeder ailesinin yanına döner.

Geriye borçlarla kalacak olan kişi sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 25 Şubat 2021; 1:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

boşanırsan Tüm masraflar sana kalır,Altın kız tarafının olur.

Eski Eşini ömür boyu maaşa bağlarsın sen maaşına zam alırsan eski eşin de de nafaka artırma davası açar.

İşsiz kalıp nafaka ödeyemezsen tutuklanırsın.

Engelli işsiz bir adam hastaneye götülürken nafaka ödeyemedi diye geçen otobüsde tutuklandı.

Onun kaybedeceği bir şey yok Namus davası olmazsa o en fazla bekaretini kaybeder ailesinin yanına döner.

Geriye borçlarla kalacak olan kişi sensin.

sorma ya engelli adamı alıkoydular la cidden

• CSB

• Selam . Yazını okudum bence boşa üzülüyorsun değerli kardesim . Allah sana çok kısa süre içinde doğruyu göstermiş zararın neresinden dönersen kardır unutma sende kendi yoluna bak milyonlarca insan var evet artık çoğunluk karaktersiz ama azınlık yok değil Allah bir ekmeğide bir dolap dolusu erzağıda beraber paylaşabilecegin bir eş nasip etsin sıkma canını
  • Hocam buralara nasıl geldiniz anlamıyorum baştan beri belli zaten

boşansan donuna kadar alır ama maddi bir şeyin varsa yavaştan güvendiğin birine ver  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Şubat 2021; 4:57:36 >
  • Beyler bende pek mutlu değilim artık evlenmeden önce iyiydi evlendikten sonra çok değişti 1.5 yaşında kızımız var sırf o çocuk için çoğu şeye susuyorum ama artık dayanamıyorum. Evde kız kardeşim de kalıyor 1 seneden beri her işi kız kardeşime yaptırıyor kendisi oturuyor kalkmıyor yerinden yemek yap diyorum kardeşine söyle o yapsın ben yoruldum ettim iki dakika dinlenmek benim de hakkım değil mi falan başlıyor hemen yahu iş yapmadın ki ne dinlenmesi? Yemek yapmak bu kadar zor mu Allah aşkına kalk iki dk bir şeyler hazırla diyorum ters ters bana bakıyor. Alışmış şimdi bir pubg'ye sürekli elinde telefon erkeklerle falan oynuyor bakıyorum kendine erkek arkadaşlar yapmış oyunu oynamasa bile lobide beklerken dahi sohbet muhabbet ediyorlar bunlarda bana ters geldiği için alıyorum telefonu elinden hepsine ana bacı sövüp kapatıyorum sonra başlıyor kavga gürültü evde. Benim arkadaşım olamaz mı bilmem ne bende kendime kız falan bulup arkadaş olucam diyince de öyle bir şeyi sakın aklından geçirme falan filan sen yaparken iyi ama? Daha bir çok böyle sorun var evde zerre mutlu ve huzurum yok sürekli evde bir tantana gürültü tartışma falan. Çocukta var ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verin lütfen...

• Çocuk varsa çok zor, inana çocuk olmasa memleketin yarısı boşanır.

Bizlerin büyüdüğü aile ortamları yok artık, bize rol model ailemizdi ama

eşlerimiz hiçbir zaman annemiz gibi bir kadın olmayacak. Eskiden kız babasından korkardı, aile reisine saygı vardı. Şimdi el bebek gül bebek yetiştirilen kızlar,

evlenince de aynı pohpohlanmayı bekliyorlar, en ufak bir ters surumda hemen kavga gürültü. Aklı olan mümkünse beraber yaşayabileceği biriyle bir süre beraber yaşayıp, duruma göre evlensin.

Ya da biz kendimize yakıştırmasakta kız arkadaşlarınızı testten geçirip, öyle sonuca gidin.Yani onun tanımadığı bir arkadaşınızı (yakışıklı,zengin vs.) ayarlayın (siz tanıştırmayın, kendisi doğaçlama sizden habersizmiş gibi tanışsın), kıza ilgi göstersin. Kız size boynuz takacak mı test edin. Ya da babam iflas etti, parasını kaptırdı vs. gibi bir durum sebebi ile düğün vs yapamayız, basit bir şekilde evlenelim de. birkaç yıl sıkıntı çekeriz ev eşyaları sebebi ile,zaten en basitlerini almak zorundayız vs. gibi zarfla bakalım tepkisi ne olacak. Kötü günde yanında olmayacak kişi ile iyi gün göremezsin zaten.

• Çocuk yok sanırsam. Sakın haa, hata filan yapıp çocuk sahibi olursan zorlaşır (evden kopuşun). Erkek olduğunuzu düşünüyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak, ceketini al kaç o evden bence bir daha arkana bakma. Güvendiği bir şey var ki sana köpek muamelesi yapıyor.

• bence bir dedeklifle görüş eşini izlettir eğer seni aldatıyorsa bunu kanıtlayabilirlerse nafaka felan vermeden ayrılırsın. üste nafaka davası bile acarsın yoksa gercekten böyle ayrılırsan işin zor. Eşin olsun sevgilin olsun farketmez öncesinde seninle süperde sonrasında değişiyorsa kesin başka birine ilgisi vardır. seven insan ne yaparaan yap seni kırmaz anlayışlı olur.

• Çocuk oldumu ömür boyu boşandığın kişiyle görüşüyorsun bu çok acı kötü bi durum,valla hep erkekler adına konuşuyoruz ama mutsuz boşanamıyan çok kadında var.

Hersey yaşın geçiyo yuvanı kur muhabbetiyle başlıyor o cümle bi bomba gibi ve bizde sürü psikolojisi çok faZla bakın örnek vereym bi işte çalışıyordum,müşteriler normalde yapılan işlemin cd sini istemiyor ama birine cd verdiğinde herkes banada verin diyiyor evlilikte öyle birileri evleniyor diye herkes evleniyor.

Çoğu kadında bişey istemen huzurlu bi yuvam olsun diye erkeklere kapak oluyo bence bizm erkekler çok saf en iyisi dost hayatı

• CSB bile olsa yazalım. Gerçekten böyle pasif erkekler var. Doğanın kanuna aykırı bu tipler. Başka birşey yazmaya lüzümda yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.