Şimdi Ara

Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
366
Cevap
12
Favori
29.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napolyon07

10 sene gecmis be 10!!! evlenmiş barklanmıs eşi ile birlikte birsey yazmıslar ben de cevaben internet adresi gonderip kapatmısım! bu mu sevgili yapmak ? 3lü mü takılıyorum zannediyorsun neyin kafasındasın? Ilk mesajı iyi oku!

He bana niye yazmıslar , bunlar yabancı ve yabancı kaynak bulamadıkları için Turkiye hakkında bana yazıyorlar. Olay bundan ibaret!Ben de muhabbet bile etmeden adres godnerip kapatıyorum
    Birader bunun on senesi yirmi senesi yok, başka kızla çıkmışın bu kadar basit.

O adamında senin çıktığın kızı boşaması lazım, birbirinizle evlenin.

Şahsi olarak ben aşkın sevginin bir kere olduğuna inanıyorum ve öylede.

Bunu yaşamışsam çıkma sevgili vs o kızla evlenirim olmadı mı evlenmem.

Neden insanlar evlenmek için yanıp tutuşur anlamam, arkadaş herkes evlenmek zorunda değil çıkmışsan hayatına bir kız/erkek girmişse git onla evlen yoksa hiç evlenme.

Ben bir kızı hayatıma alsam yemin ederim unutmam aklım ruhum onda kalır böyle olursa başka kızı yalanım edemem.

Bu kötü mü değil mi bilmiyorum ama bence güzel bir şey, aynı kafada kız lazım bana, tek eşli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resatbulutt

hocam yanlış anladınız galiba ben Google hesabına girip bi şeyler öğrenme şansını deneyin dedim. aldatma falan var mı diye.
    Girsede birşey bulamaz konuyu açan şahısın eşi, çocuk yapmış bir kadında bunun anlamı ben seni seviyorum ilk ve tek sen oldun demektir, eğer şeytan bir kız değilse zaten şeytan bir kızsa hemen hemen herkes anlar.

Kızda sorun yok olduğunu düşünmüyorum sorun iki kişinin çıkıp sevgili olup birbirlerinin hayatına girip, sonunda başka kadın/erkekle evlenmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

10 sene önce sevgili olmadın mı bu kızla?

Edit: evlendikten sonra aldattın demedim, geçmişinde o kızla çıkma sevgili olma vs adı herneyse yapmışsın, o kızla evlenecektin, o kızda başkasıyla değil senle evlenecekti.

Aldatma illa evlendikten sonra olmuyor.

Ben evli değilim ama ben gideyim üniversitede kızla çıkayım çıkma sevgili bla bla sonra başka kızla evleneyim kızı yalanım edeyim

Benim olayım bu evleneceğim karımı ne geçmişimde nede evlendikten sonra aldatma olmaz.

Ne çıkma şeysi yaptım nede sevgili.

3 kere hayat kadını ile zina ettim oda yeğenim yüzünden o kadınlarlada aşk yaşamadım bir daha görmedim görsem tanımam.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma da senin ben kafa yapıın i,çine porrrrrtakal suyu sıkayım! Universite hazırlıkta o kızla ne yaptıgımı ne biliyorsun da bos yapıyorsun burada? Tamamen boş tamamen alakasız yorum bırakıyorsun trolleme bari. O kızla zamanında oynadım sonra ON YIL sonra eşimle evlenince elşimi oyuncak mi etmiş oldum?! Bana zina diyorsun kendin hayat kadınına gidiyorsun. Acaba ben zina yaptım mı?! bilgin var mı? Bas kardesim bos yapma ne olur kafam zaten bozuk bir de senin morelini yerlebir etmeyeyim. Git biraz kafanı genişlet kimi neye gore nasıl yargılayacagını ogren sonra gel yorumunu yaz lütfen.

adam fetfaa veriyor neymis 10 yıl oncekinin esi de onu bosasın ve biz evlenecekmişiz de bilmem ne . Nasıl bir kafadır bu ne kullanıyorsun!? Selam, Hatırlamadıysan ben ..... Biz eşimle göç etmek istiyoruz ama turjkiye hakkında bilgi bulamadık yardımcı olman mumkun mu?_ sorusuna gociadersi.gov.tr ye girin orada hersey var yazmak mi sevgili olmaaak?_!Allahım aklıma mukayet ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 0:40:57 >

• Hocam eşin rusmu türkmü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catcheee

Hocam eşin rusmu türkmü
    Yabancı dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 12:4:5 >
  • Ender Karaca

• quote:

Kusura bakma da senin ben kafa yapıın i,çine porrrrrtakal suyu sıkayım! Universite hazırlıkta o kızla ne yaptıgımı ne biliyorsun da bos yapıyorsun burada? Tamamen boş tamamen alakasız yorum bırakıyorsun trolleme bari. O kızla zamanında oynadım sonra ON YIL sonra eşimle evlenince elşimi oyuncak mi etmiş oldum?! Bana zina diyorsun kendin hayat kadınına gidiyorsun. Acaba ben zina yaptım mı?! bilgin var mı? Bas kardesim bos yapma ne olur kafam zaten bozuk bir de senin morelini yerlebir etmeyeyim. Git biraz kafanı genişlet kimi neye gore nasıl yargılayacagını ogren sonra gel yorumunu yaz lütfen.

adam fetfaa veriyor neymis 10 yıl oncekinin esi de onu bosasın ve biz evlenecekmişiz de bilmem ne . Nasıl bir kafadır bu ne kullanıyorsun!? Selam, Hatırlamadıysan ben ..... Biz eşimle göç etmek istiyoruz ama turjkiye hakkında bilgi bulamadık yardımcı olman mumkun mu?_ sorusuna gociadersi.gov.tr ye girin orada hersey var yazmak mi sevgili olmaaak?_!Allahım aklıma mukayet ol

Alıntıları Göster
    O kızla zamanında oynadım sonra 10 yıl geçti

O kız başkasıyla evlendi yazık değil mi?

Eşine söylesene bi o kızla oynadım 10 sene önce diye bakalım ne diyecek?

Kardeşim o zaman sana önerim önce bi tövbe et kızlada kocasıyla da irtibat kurma, karına söyle ne yap ne et barış.

Oynadığın kız ve onun gibilerde dağlara taşlara kuru ağaçlara, Allah saklasın öyle kızlardan

• Şimdi dinden girmeye çalışıyorsun zira tevbe etmesini de ve ne zaman ettiğimi de ben ve rabbim biliyor . Keza yine oynamadım ama velakin dinimizce günah olsa da zina değildir bir kızla dolaşmak . Eşime de görüşmediğimi zaten sadece bak böyle mesaj attım dediğimi söyleyip bir daha da böyle de olsa atmam şeklinde konuştum . Konuda yazdım ilk mesajlarda . Ancak kendisi de azcım sen gibi anladığım ; anlamak istemiyor . Ben karımın üzerine bırak kadını Gül bile koklamadım 7 yıl boyunca; gözüm hep evdedir kızımda ve karımdadır . İş birsin eve onlara gideyim diye gözlerim ! Emin ol zinanın da ne olduğunu tek eşliliği de evli birisi olarak senden iyi biliyorum dostum

• 1-karının peşine özel dedektif tak eğer aldatıyorsa ortaya çıkar mahkemede eline koz olur. (gazetelerde ilani olur)

2-aldığın malların parasının yuzde kaçını o verdi ise bütün malları evde dahil kesinlikle sat yüzdeye böl kendisine teslim et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 4 Haziran 2020; 0:53:12 >
  • quote:

Şimdi dinden girmeye çalışıyorsun zira tevbe etmesini de ve ne zaman ettiğimi de ben ve rabbim biliyor . Keza yine oynamadım ama velakin dinimizce günah olsa da zina değildir bir kızla dolaşmak . Eşime de görüşmediğimi zaten sadece bak böyle mesaj attım dediğimi söyleyip bir daha da böyle de olsa atmam şeklinde konuştum . Konuda yazdım ilk mesajlarda . Ancak kendisi de azcım sen gibi anladığım ; anlamak istemiyor . Ben karımın üzerine bırak kadını Gül bile koklamadım 7 yıl boyunca; gözüm hep evdedir kızımda ve karımdadır . İş birsin eve onlara gideyim diye gözlerim ! Emin ol zinanın da ne olduğunu tek eşliliği de evli birisi olarak senden iyi biliyorum dostum
    Dostum benim 3 hayat kadını ile yapmam tamamen kuzenim yüzünden onlar götürdü 20 yaşlarımda şuanki aklım olsa kabul etmem.

Durumunu anlıyorum o zaman sıkıntı yok, ne yapıp edip barış eşinle, eski yazdıklarımı unut sana yazmadım say kim yapıyorsa ona yazdım o yazıları.

Rabbim barışmanızı nasip eylesin, ailelerinizi araya katın annene söyle eşinle konuşsun etkisi daha fazla olur

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Eşim hep gözüm önünde oldu. Eşim beni aldatacak birisi kesinlikle değil arkadaşlar bunu bilmenizde fayda var . Sadece ama sadece herseyi çok büyütür ; kibrit yakmaya çalışırken ormanı da değil evreni yakar . Bu da psikolojik olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

1-karının peşine özel dedektif tak eğer aldatıyorsa ortaya çıkar mahkemede eline koz olur. (gazetelerde ilani olur)

2-aldığın malların parasının yuzde kaçını o verdi ise bütün malları evde dahil kesinlikle sat yüzdeye böl kendisine teslim et
    Usta arabulucu musun arabozucu mu?

• Güzel kardeşim adına üzüldüm. Geçmiş olsun. Şimdi buradan yalnızca senin anlattıklarından yola çıkarak bir şeyler söylemek doğru olmaz zira karşı tarafı da dinlemek gerek. Ancak şunu net bir dille ifade edebilirim. Eğer ayrılık son nokta diyorsanız çocuk ile mutlaka uzman pedagog eşliğinde görüşün. Durumu bizzat eşler olarak siz anlatın ki ileride çocuk üzerinde etkisi büyük olmasın. Çocuktur alışır deyip te ileride kafasını duvarlara vuranlar tanıdım. Sizin için dünyanın sonu değil ancak çocuk için kötü bir dünyanın başlangıcı olabilir. Lütfen dikkat edin. Herşey gönlünüzce olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam maalesef çok konuşmayı denedim. Daha az önce bile söyledim dedim gel danısmana gidelim be istersen yapayım dedim. Kızım için diyorum dedim. Seni de seviyorum vazgeçmek istemiyorum dedim. Aldığım cevap ise su oldu;

1- nereye gittim be yaptım ettim karışmayacaksın
    2- beni sınırlamayacaksın
    3- sadece çocuk için birlikte yaşayacağız

Uyarsa tamam yaşayalım. Dalga geçer gibi ; şimdi bu durumda sırf çocuk için böyle bir tavır takınan kadınla bir olup yaşanırsa zannedersem sonum E tipi ceza evinde bitebilir
    hacı kadının üzerine çok düşmüşsün. dediklerini kabul et. aynı şeyler benim için de geçerli de. biraz ayrı takılın. küçük emrah moduna girme. umursamaz ol.
  • Yok be abi . Arabasını aldım aha asagıda yatıyor her zaman derim çıkın gezin ; kızımı al kardeşini al gez . Yolları bilmiyorum der ben de GPS ne güne duruyor derim. 4 yıldır o arabanım deposunu hep ben doldururum ve kulannamam.

Ama giderken elbet isterim nereye gittiğini bilmek ama bunu bile sorunca çoğk sıkıyorsun beniiiiiii diye cevap alırım. Mini giydirtmem diz üstü etek giydirtmem , topuklu giydirtmem onun dusında hiçbir yasağım yoktur . Sence bu çok mu sıkma ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 1:28:7 >
  • quote:

Yok be abi . Arabasını aldım aha asagıda yatıyor her zaman derim çıkın gezin ; kızımı al kardeşini al gez . Yolları bilmiyorum der ben de GPS ne güne duruyor derim. 4 yıldır o arabanım deposunu hep ben doldururum ve kulannamam.

Ama giderken elbet isterim nereye gittiğini bilmek ama bunu bile sorunca çoğk sıkıyorsun beniiiiiii diye cevap alırım. Mini giydirtmem diz üstü etek giydirtmem , topuklu giydirtmem onun dusında hiçbir yasağım yoktur . Sence bu çok mu sıkma ?
    hiç karışma. bırak giysin. bakalım ne yapacak? sen de ayrı takıl. mesela spora başla. her sabah çık. öğlen iyi giyin. dışarı çık. bi arkadaşını ayarla sürekli sana mesaj atsın. akşam da dışarı çık. biraz kıskandır bakalım gizliden.
  • Denerim hocam ayrılmaz isek ancak ilişki Yaşar gibi evlilik yaşamak çok adetim değildir . Ne denli yapabilirim bilmiyorum.bir de anlatmadıklarım bar anneme babama yaptığı teyzelerime eniştelerime yaptıgı saygısızlıklar da var . Onları da sineye çekemiyorum aslen çünkü hala devam etmekte

• quote:

Denerim hocam ayrılmaz isek ancak ilişki Yaşar gibi evlilik yaşamak çok adetim değildir . Ne denli yapabilirim bilmiyorum.bir de anlatmadıklarım bar anneme babama yaptığı teyzelerime eniştelerime yaptıgı saygısızlıklar da var . Onları da sineye çekemiyorum aslen çünkü hala devam etmekte
    ailenle konuş. hiç biri onu aramasın. sen de umursamaz ol. biraz kendi hayatına bak. o da baksın kendi hayatına. sen de onun ailesine ters konuş. kısasa kısas. boşanmak kolay. verirsin dilekçeyi biter.
  • Dediğim gibi ayrılmakta direnmez ise yapacağım dediğinizi

• AHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH
    iyi güldürdün ha çocuk yapması ilkim sensin ve tek sen oldun demekmiş. buna gerçekten inanıyorsan yazık sana. yaşın geçmiş gibi konuşuyorsun görücü usulü sana bi köylü kız bulsalar bile onun ne yaptığını ne bileceksin. başkasıyla birlikte olup çocuk yapan milyarlarca insan var dünyada. çok küçük bi azınlık dışında kimse senin gibi düşünmüyor. evlilik öncesi birlikteligin doğru olmadığını düşünebilirsin hak veririm ama çocuk yapmak onu demek değildir. çocuk yapmak öyle muaazam mucize aşırı özel bi olay değil 15 yaşını geçmiş herkes yapabiliyor. çocuk yapmanın o anlama geldiğinin düşünen 5 kadın bul bu yazdıgin mesajların çıktısını alıp yerim videosunu da atarım. kızları kafanda aşırı büyütüyorsun onlar da insan varoluş amacı sana bakmak ve çocuk yapmak olan varlıklar değil. sevgili olmayı ne zannediyorsun bilmiyorum ama sevgili olup diğer insanı tanımadan nasıl karar vereceksin kız belki aile baskısından tam bi yalancı ve palavraci olmuş herkesi inandiriyor kendine. Tanıdıktan sonra öğrendin evlenecek misin hala?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.