Şimdi Ara

Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
12
Favori
28.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam maalesef çok konuşmayı denedim. Daha az önce bile söyledim dedim gel danısmana gidelim be istersen yapayım dedim. Kızım için diyorum dedim. Seni de seviyorum vazgeçmek istemiyorum dedim. Aldığım cevap ise su oldu;

1- nereye gittim be yaptım ettim karışmayacaksın
    2- beni sınırlamayacaksın
    3- sadece çocuk için birlikte yaşayacağız

Uyarsa tamam yaşayalım. Dalga geçer gibi ; şimdi bu durumda sırf çocuk için böyle bir tavır takınan kadınla bir olup yaşanırsa zannedersem sonum E tipi ceza evinde bitebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 3 Haziran 2020; 22:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resatbulutt kullanıcısına yanıt
    Maalesef Apple onu da daha geçen hafta 7bin TL verip almıştım! Ona da yanıyorum! Verdiğim her kurusa ve değere yanıyorum

• Hocam imkanınız varsa yurt dışına cıktığınızda eşinizi de götürebilirsiniz.Ama güven yoksa o iş bitmiştir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam çoğu kadın böyle çocuk yaptımı sevgisi şunu bunu biter karınız bahane ediyor tamamen ben size diyeyim kıskançlık felan hikaye sizden kurtulup evi üstüne alıp rahatına bakmak istiyor sakın evi felan vermeyin size burda bir iftira var siz haklısınız anlaşmalı boşanmayın evi felanda vermeyin kadın terörüne dur diyin böyle bişey yok suçsuz günahsız insanları sırf sıkıldıkları için terkediyolar

emin ol hocam aldatmanı felan bahane ediyor elindede koz var ev bende kalır nafakada alırım keyfime bakarım diye sakın uzlaşma şu bu düşünme senden alacağını almış bir köşeye atacak seni
  • Hocam söyle; ben bir erkeğim hani köşeye atılmam . Kendisi aileyi ve özellikle kızımı köşeye atacak. Ben evi aldığımda yine hatırlatmak isterim yüzde 65 ini babası verdi parasının; o yüzden bu evden hak almayacağıma dair noterde beyanname imzaladım. Evinde kesinlikle değilim çünkü o ev benim kuzumun geleceği ve garantisi. Ha ev de olmasa alır böğrüme basarım- erkek te olsam kimseye muhtaç etmem . Konu arabalar idi ; onu da birimi ona bırakacağım yine kızım okula getir götür yaparken hayat standardını düşürmesin diye ve rahat bir süreç geçirelim diye . Yoksa artık çocuk yanında da tartışmaya başladı ve kızım etkileniyor . İstemiyorum; para yüzünden kızımın aklına ve kalbine yazılacak kötü anılar oluşmasın. Açıkçası bu yoldan gitmeyi düşünüyorum . Düzeltmeyi denedim ancak ben çalıştıkça dalga geçer gibi şeyler sunmaya başladı bana . Hayatımda kadına vurmadım ve vurmam ama cinnet geçirmek istemiyorum. Velayeti de annede kalacağından iyi geçinmeye bakıyorum. Maalesef evet kadınlardan tiksindim ve soğudum. Bu ülkede kanunlar sağ olsun tam bir kadın terörü var! Kadına iyi yaklaşan el üstünde tutanı mikip, kasının ağzına sıcana ise bir milim olmuyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Hocam söyle; ben bir erkeğim hani köşeye atılmam . Kendisi aileyi ve özellikle kızımı köşeye atacak. Ben evi aldığımda yine hatırlatmak isterim yüzde 65 ini babası verdi parasının; o yüzden bu evden hak almayacağıma dair noterde beyanname imzaladım. Evinde kesinlikle değilim çünkü o ev benim kuzumun geleceği ve garantisi. Ha ev de olmasa alır böğrüme basarım- erkek te olsam kimseye muhtaç etmem . Konu arabalar idi ; onu da birimi ona bırakacağım yine kızım okula getir götür yaparken hayat standardını düşürmesin diye ve rahat bir süreç geçirelim diye . Yoksa artık çocuk yanında da tartışmaya başladı ve kızım etkileniyor . İstemiyorum; para yüzünden kızımın aklına ve kalbine yazılacak kötü anılar oluşmasın. Açıkçası bu yoldan gitmeyi düşünüyorum . Düzeltmeyi denedim ancak ben çalıştıkça dalga geçer gibi şeyler sunmaya başladı bana . Hayatımda kadına vurmadım ve vurmam ama cinnet geçirmek istemiyorum. Velayeti de annede kalacağından iyi geçinmeye bakıyorum. Maalesef evet kadınlardan tiksindim ve soğudum. Bu ülkede kanunlar sağ olsun tam bir kadın terörü var! Kadına iyi yaklaşan el üstünde tutanı mikip, kasının ağzına sıcana ise bir milim olmuyor!
    hocam ozaman hakkıdır yani anlaşma boşanın ve bitsin uzamadan anladığım kadarıyla çevrenizde var yeni bi kadın bulup evlenirsiniz sorun yok ama karınızdan hayır gelmez artık bir kadın vazgeçtiyse asla dönmüyor benim çok sevdigim evlenmeyi düşündüğüm yüzük taktığım sevgilim tam 6 kere bıraktı beni geri döndürdüm fakat en son sağlam çekti gitti benzer durumlar var cidden düzen tutmuyor bi daha

• Kesinlinlikle bişey bırakma annesi calışıyor sende cocuğunu desteklersin zaten kadına verecen herşeyi 2 gün sonra kadın alacak eve erkeği senin arabana senin evinde oturacak sende ahmetin öküzü gibi izleyeceksin
    Cocuğa bakamazsa alır bakarsın sorun değil
    Kesinlikle kaçamak bir boşanma bu kadın senden sıkılmış yeni birini arıyor hayatina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 3 Haziran 2020; 23:39:38 >
  • türk kadınından nefret ediyorum abi .boşuna cinayet olmuyor.her sokakta gördügüm kadın küfür edesim geliyor.çok sevdigim bir arkadaşım karısı boşanma davası açmış.kızın anası olacak şahıs kızını uzaktan kumandayla kontrol ediyor.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Rus imiş kadın arkadaşın dediğine göre
  • @napolyon07 geçmiş olsun hacım

malesef Türkiye'de evli kadın olmanın devletin tanıdığı bir çok ayrıcalık var bir çok kez avukata danıştıysa ki avukatlar kimse kusura bakmasın acımaz alacağı parayla ilgilenir senin yuvan çoluğun çocuğun zerre umurlarında olmaz. Eskilerinde bir sözü var mühür kimseyde süleyman odur (mal sahibi sıfatı) muhtemelen avukatlara herşey açıklandı garantiler alındı rahatlık özgüven arttı yok öyle bana kimse karışamaz.

tanıdığın bildiğin özellikle güvendiğin bir avukatla durumu analiz edin forumlarla olmaz bu işler gerekiyorsa dedektiflik en önemlisi büyükler araya girsinler konu hanımlamı ilgili yoksa işin içinde başka birşeymi var çözüme kavuşsun.

yorum yazan arkadaşlar bazen yerli yersiz söylemlerde bulunmuş müge anlı programına dönmüş burası kaş yaparken göz çıkaranlar çok olmuş.
  • Hocam bende şu yaşıma kadar hep aile kavgaları ile büyüdüm, olgunlaşıncada boşansınlarda kurtuluyum diye çok dua ettim.

Eğer çocuğunuz biraz daha büyük olsaydı boşanmanız çok doğru olur ama 4 yaşında çocuğunuz olunca karar vermek çok zor. Ben küçükken annemi mi yoksa babamı mı seçsem diye çok düşünürdüm. Tabi bu süreçte psikolojide kötü etkileniyor, sosyal bir insan olamıyorsunuz, yalnızlaşıyorsunuz.

Eğer mevcut sıkıntı ile çocuk büyüyene kadar idare edebilirseniz edin. Çocuğunuz olgunlaşıncada boşanırsınız. Zaten çocukta sizin haklı olduğunuzu her türlü görecektir.

Ama eğer karşınızda anlayışsız bir kadın varsa (kendi babam olacak adamdan biliyorum) mecbur boşanın. Çocukta bu süreçte yıpranmasın. Ama ne olursa olsun bir şekilde ortayolu bulmaya çalışın. Gerektiğinde sert gerektiğinde nazik olun. Çocuğuda kavgalardan uzak tutun bir şekilde. Umarım bir şekilde çözersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Başka sebepleri de asagı yukarı boyle seyler. Kıskanclık ve en ufak seyleri sorun haline getirme. Ornegin işim gereği yurt dısına giderim. Her geldiğimde onunla yattın kalktın muhabbetleri doner. Halbuki telefonum hep acık ve her aim bana ulasabilir kendisi. Ben de her gun ararım ve surekli yazısırım kedisi ile. Borclarım da var maalesef malum son 6 aydır ulkenin dunyanın durumu belli, bunları da sebep gosteriyor. Kendisine cok dil doktum bunun için aile bozulmaz ben muhabbet etmedim aldatmadım birsey yapmadım ki hayatta yapmam. Ancak anlatamıyorum. Sensiz hersey daha iyi olacak diyip duruyor kendince. Ustelemedim daha. Keza ben bosanmak istemezsem bu dava uzar gider ve cok yıpranır kendisi bunun farkındayım ama kendisi farkında degil. Cocuga cok etkisi olacak anlatıyorum ama anlamıyor. Keza beni de yanında istemeyen bir kadın ile terapiste gitsek ne degisir onu da dusunmutyor değilim. Tek istediğim kızıma yansımasın. erkek cocugu olsa yine bir nebze ama kız cocugu olunca inanın cok endiseleniyorum :(

Alıntıları Göster
    Neden sevgilinle evlenmedim? Evlenmeyeceksen neden sevgili yaptın?

Kusura bakmada eşinin seni boşalması sana müstehaktır aynı şekilde sevgili yapmış kadının kocası karısını boşaması karısına müstehaktır.

Dünyanın en rezil en çirkin işi sevgililik.

Seni geçtim karını ve çocuğunu helak ettmişin karınla evlenetek.

Kardeş yaşını bilmem ama senin bunu bilmem gerekir sevgili yaptıysan o sevgili ile evleneceksin, ya sevgilin yalandı ya karın yalan?

Hangisi yalan karın mı sevgilin mi?

Hadi sevgilin yalan neden sevgili yaptın kızın günahına girdin

Son olarak İnşAllah o adamda sevgili olduğun kızı boşar beter olun, git sevgilinle evlen yarım kaldığın işi bitir

Not: kuruş trollemiyorum hepsi gerçek sözlerdir.

Büyükte konuşmuyorum, hiç sevgili yapmadım ama şayet olurda yaparsam o kızla evlenirim evlenemezsem evlenmem başka kızı yalanım edemem.

Kusura bakmada eşinin seni boşamasına üzülmedim, üzüldüğüm tek şey karının ve o çocuğun yaşadığı ve yaşayacakları.

Aşk ve sevgi bir keredir sen sevgiline vermişin hepsini ne başka kadınla evlenip çocuk yaparsın

Yada sevmediysen o kızla ne sevgili olursun, İnşAllah öldüğünde sevgilinde sende ağır azap çekersiniz, cehennemde beraber irin içersiniz akrep sokmasıyla beraber 🤲

Bak dostum aynı beddua yı kendimede ediyorum, eğer yaparsam zaten sevgili yaparsam başka kızla evlenmem.

Sonunda içimden geçenleri söyledim.

Konuya girerken bambaşka birşey okuyacam sandım dua edecektim İnşAllah barışırsınız diye ama konu sevgili olunca kusura bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

bak şimdi kafana nifak tohumları ekmek istemem, kimseye iftirada bulunmak da istemem ama sadece şu ihtimali belirtmek istiyorum ; ya eşin, seni suçladığı şeyi kendisi yaptığı için boşanmak istiyorsa ? yani kendisinin hayatında biri var ve bu yüzden bu tür şeyleri bahane ediyorsa ? kendin demişsin sık sık yurtdışına çıkıyorum diye. dediğim gibi sadece bir ihtimal. normalde bunu yazmayacaktım bile ama hem evi hem de bir arabayı almakta ısrar etmesi, kendisi hakkında daha olumsuz düşünmeye itti ve daha olumsuz düşününce de bu tür ihtimaller insanın aklına geliyor. mutlaka iki araba da sende kalsın veya daha boşanma sürecine girmeden birini sat, babana kardeşine falan tapu devret.
    Vesveseni kendine sakla

Konuyu açan şahısın karısı öyle birşey yapsa asla çocuk yapmazdı, eğer çocuk yapmasaydı bir nebze sana katılırdım ama kız konuyu açan şahıstan çocuk yapmış, suç tamamen konuyu açan şahısta.

İnşAllah sevgilisi ile beraber helak olurlar, Rabbim eşine sabır versin zor bir imtihanı var

Kimse kusura bakmasın bu konuda çok katıyım, sırf kimseyi yalan etmemek adına 32 yaşıma kadar bir kızla kadınla oynaşmadım.

Konuyu açan şahısın yediği kul hakkı öyle böyle değil

• napolyon07 kullanıcısına yanıt
    hocam bi deneyin şansınızı yine bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz kaydedilmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Resatbulutt

hocam bi deneyin şansınızı yine bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz kaydedilmiş olabilir
    Şansını eski sevgilisiyle denesin, eşi bitti artık 1 kere olan aşk ve sevgiyi önceden sevgilisine vermiş zaten, o bi şansı sevgilisine denesin.

Sevgili yapan insanlara hıncımı alamıyorum bi türlü

Olaya bak, (sevgili yapıp sevgilisine) yhaa aşkım seni seviyorum mahşerde seninle kavuşacam, sinema eğlence aşk cinsellik, sonunda git başka kadın/adamla evlen, mideye bak

• Hop orada dur şampiyon. Ne sevgilisi lan? neden bahsediyorsun konuyu iyi oku dümbelek dümbelek seyler yazma hakkımda. Saçmalıgın lüzumu yok .

davul kafalı adam, 10 yıl onceki universiteden cıktıgım kız. 10 yıl gecmis esi ile bulmuslar beni instagramdan yazmıslar. İyi oku İYİ! Ben karımı aldatmadım hıyar, ahkam kesiyor burada .

Asıl kendi yaptıgın iftira atmak ki sen nasıl bunun hesabını vereceksin diger tarafta kıcınla konu okudugun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 0:23:14 >
  • hocam yanlış anladınız galiba ben Google hesabına girip bi şeyler öğrenme şansını deneyin dedim. aldatma falan var mı diye.

• quote:

Hop orada dur şampiyon. Ne sevgilisi lan? neden bahsediyorsun konuyu iyi oku dümbelek dümbelek seyler yazma hakkımda. Saçmalıgın lüzumu yok .

davul kafalı adam, 10 yıl onceki universiteden cıktıgım kız. 10 yıl gecmis esi ile bulmuslar beni instagramdan yazmıslar. İyi oku İYİ! Ben karımı aldatmadım hıyar, ahkam kesiyor burada .

Asıl kendi yaptıgın iftira atmak ki sen nasıl bunun hesabını vereceksin diger tarafta kıcınla konu okudugun için?
    10 sene önce sevgili olmadın mı bu kızla?

Edit: evlendikten sonra aldattın demedim, geçmişinde o kızla çıkma sevgili olma vs adı herneyse yapmışsın, o kızla evlenecektin, o kızda başkasıyla değil senle evlenecekti.

Aldatma illa evlendikten sonra olmuyor.

Ben evli değilim ama ben gideyim üniversitede kızla çıkayım çıkma sevgili bla bla sonra başka kızla evleneyim kızı yalanım edeyim

Benim olayım bu evleneceğim karımı ne geçmişimde nede evlendikten sonra aldatma olmaz.

Ne çıkma şeysi yaptım nede sevgili.

3 kere hayat kadını ile zina ettim oda yeğenim yüzünden o kadınlarlada aşk yaşamadım bir daha görmedim görsem tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 4 Haziran 2020; 0:28:28 >

• 10 sene gecmis be 10!!! evlenmiş barklanmıs eşi ile birlikte birsey yazmıslar ben de cevaben internet adresi gonderip kapatmısım! bu mu sevgili yapmak ? 3lü mü takılıyorum zannediyorsun neyin kafasındasın? Ilk mesajı iyi oku!

He bana niye yazmıslar , bunlar yabancı ve yabancı kaynak bulamadıkları için Turkiye hakkında bana yazıyorlar. Olay bundan ibaret!Ben de muhabbet bile etmeden adres godnerip kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 0:27:0 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.