Şimdi Ara

Bosch aldım sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazların çok sıcak olması sebebiyle bizde klimacılar grubuna girdik Bosch B1ZMI18603 modelini aldım sizce nasıldır kullanan var mi acaba tercihim kötü mu yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaz bitmek uzere neyse seneye kullanirsiniz artik... bosch diyorsun bendeki siemens gibi midea uretimli mi buda? oyleyse 2650 liraya almissiniz eger liste fiyatina aldiysaniz. bu fiya japon klima bulabilirdiniz belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

yaz bitmek uzere neyse seneye kullanirsiniz artik... bosch diyorsun bendeki siemens gibi midea uretimli mi buda? oyleyse 2650 liraya almissiniz eger liste fiyatina aldiysaniz. bu fiya japon klima bulabilirdiniz belki

2900 e aldım inanin midea mi değil mi bilmiyorum neresine bakıp anlayabilirim ama soğutma performansını beğendim yaz bitebilir kış var ısıtmada kullanırız 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgattable

quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

yaz bitmek uzere neyse seneye kullanirsiniz artik... bosch diyorsun bendeki siemens gibi midea uretimli mi buda? oyleyse 2650 liraya almissiniz eger liste fiyatina aldiysaniz. bu fiya japon klima bulabilirdiniz belki

2900 e aldım inanin midea mi değil mi bilmiyorum neresine bakıp anlayabilirim ama soğutma performansını beğendim yaz bitebilir kış var ısıtmada kullanırız 😀

kitapciginda yazar sanirim.. orjinal japonda bulmak zor galiba forumdaki yorumlara gore
  • Merhaba
    Bende ayni modelden 18.000 lik almak istiyorum,internette araştırdım midea üretimi.
    Adana'da oturuyorum.sadece soğutma Amaçlı kullanacağım.
    Internette Kullanıcı Yorumları bulamadım
    Acaba ic ve dış ünite ses seviyesi nasıl.
    Kaç metrekare alanda kullanıyorsunuz.

Klimadan anlayanlar bosh klima önerir misiniz
    Şimdiden herkese teşekkürler
    Aşağıda teknik detayları resimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetugce -- 30 Ağustos 2015; 0:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetugce

Merhaba
    Bende ayni modelden 18.000 lik almak istiyorum,internette araştırdım midea üretimi.
    Adana'da oturuyorum.sadece soğutma Amaçlı kullanacağım.
    Internette Kullanıcı Yorumları bulamadım
    Acaba ic ve dış ünite ses seviyesi nasıl.
    Kaç metrekare alanda kullanıyorsunuz.

Klimadan anlayanlar bosh klima önerir misiniz
    Şimdiden herkese teşekkürler
    Aşağıda teknik detayları resimde

Merhaba öncelikle sadece soğutmada kullanacaksanız bence gayet ideal bir klima ben tavsiye ederim soğutması gayet iyi sesi odada yanlız kaldığınızda ancak dikkat ederseniz fan Hızı son derecede duyarsınız biri ile sohbet ederken kesinlikle farkına bile varmazsınız donmadıgınız sürece 😀dış ünite sesi balkonun hemen dibinde benim cihaz ben odada hiç duymadım ses olayına takılmayın 👍bu arada bende de 18 lik var ..Bosch klima üreticisi değil pek kimse kullanmamıştır ama bence ürünü gayet performanslı tatminkâr Arçelik Beko dan ayni fiyata Alınacak klimalardan kat üstündür kanaatimce👏

• Sesden yana sakıncam vardı aydınlattınız

35 metrekare salon mutfak bir odada kullanacağım.umarim yeterli olur.

Uzun vadede inşallah sıkıntı yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: egetugce

Sesden yana sakıncam vardı aydınlattınız

35 metrekare salon mutfak bir odada kullanacağım.umarim yeterli olur.

Uzun vadede inşallah sıkıntı yaratmaz.

Pişman olamayacaksınız eminim aldıktan sonrada yorum yaparsanız tecrübeleri cakıştırırız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.