Şimdi Ara

General Klima hakkında acil bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Dünden beri bu sitedeki klima konularını inceledim bugün tesadüfen bir firmadan "General Klima" için bir fiyat aldım. Birçok marka satan bir yer bunu özellikle önerdi ve güzel de bir indirim yaptı. Japon markasıymış, Genç Enerji Türkiyeye getiriyor. Model numaraları sanki FUjitsu'yu andırıyor. İnternette General Klima diye bulamadım ancak "Fujitsu General" diye geçiyor birçok yerde. Acaba bu "General"i Fujitsu mu üretiyor?

Klima 12.000 BTU'luk. Özellikleri çok iyi. EER değeri: 3.80 ve bu A sınıfların çok çok üstünde bir değer. 12.000 BTU'luk olan ASHA-12LC modeli (Fujitsunun ASYA modelleri ile model adlandırmaları çok benziyor) için güzel bir fiyat verdiler. Liste fiyatı 2.400 YTL diyor Genç Enerjide. INVERTER'lı bir model. Ama bana 1500 YTL civarında güzel bir fiyat verdiler (bayi fiyatından veriyor tanıdık olduğu için).

En göze çarpan özellikleri 3.80'lik süper EER değeri, ısıtma kapasitesi çok yüksek. 12.000 BTU Soğutma / 16400 BTU Isıtma diyor ancak katoloğunda bu değerler INVERTER sayesinde 14.700 BTU Soğutma / 22.900 BTU Isıtma değerlerine yükseliyor. Elektrik tüketimi ise çok düşük. Catechin filtre ve Ion özelliği falan da var. Ve sıkı durun Dış ünitesinin ağırlığı sadece 37 KG! diyor. İç ünite ise 9kg. İLgilendiğim diğer klimalarda iç ünite 12-15 kg / dış ünite ise 45-50 KG idi. Kullandığı gaz da ozona zarar vermeyen R410A gazı.

Tüm bu özelliklerine bakıldığında çok iyi bir klima gibi görünüyor ve emsallerine göre çok iyi bir fiyata alabiliyorum ancak internette fazla bir bilgi bulamadım bu marka hakkında. Lütfen bilgisi olanlar bu marka ve klima hakkında görüşlerini paylaşabilir mi?

Bu adresten ürünün kataloğunu indirebilirsiniz

• Evet arkadaşım benim bildiğim fujitsu ürünüdür ana şirketin ismide zaten fujitsu generaldir bu firmada 3 adet marka üretiliyor fujitsu - fuji - general. servis durumuna göre tercih edebilirsiniz şu an yaygın olan fujitsu ama inceleyince aralarında fark yok ürünlerin. bunu arçelik bekoya benzetebilirsiniz . yurt dışında national/panasonic gibi . bence güzel bir marka . eskiden alarko getiriyordu bu ürünü . genç enerji yazıp girerseniz bilgi çıkar karşınıza . nette
  • Merhaba,
    almışken biraz fazla verip piyasanın en iyi Klima markası olan Daikin FTXS35C Deluxe modelini alın.Memnun kalacaksınız.
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=4209&k_id=514&kn=Daikin+Klima
  • bende de fujitsu asya09 var arkadaşım...GE süper seçim......boşver fazla para vermeyi,havadan kazanmıyoruz parayı!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.