Şimdi Ara

Bosch Bulaşık Makinası anakart tamiri en hesaplı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil dönüşü bulaşık makinesini çalışırdık, yıkamanin ortasinda musluk tarafındaki hortumun ucu koptu, aynı zamanda makina çalışmaz oldu.

4446333 den #bosch servisi aradım. Ertesi gün geldiler, ana kart arızalı değişmesi gerekiyor dediler. 700 TL yeni kart + 100 TL hortum ücreti istediler.

İnternet'e araştırdım ve #guzelelektronik buldum. Ayrıca,
    RepairClinic.comyoutube
    Bosch Dishwasher Main Control Board Replacement #705665
    https://www.youtube.com/watch?v=a48XesVzfU0&t=9s
    linkinden kartın nasıl söküleceğini öğrendim. Kartın içinde bulunduğu kısımdan kabloları çıkartıp, kalan parçayı olduğu gibi yanıma aldım. Kadikoy'den Marmaray + metro Taksim'e, 5 dk yürüyüş ile Güzel Elektronik e geldim.

Mehmet kardeşim 10 dk içerisinde 1 direnç, 1 kapasitor, 1 entegreyi kart üzerinde değiştirdi ve 50 TL ücret aldı.

Hemen o civardaki bir dükkandan da 10 TL ye hortum aldım.

Eve geldim, kartı ve hortumu taktım. Bingo!!! 800-50-10-6=734TL cepte kaldı :))) Hem de #dolar lar ülke dışına çıkmadı.

@Istanbul, Turkey #boschanakarttamiri #boschanakart #boschcontroller #boschdishwasher #anakart

Bosch Bulaşık Makinası anakart tamiri en hesaplı nasıl yapılır?Bosch Bulaşık Makinası anakart tamiri en hesaplı nasıl yapılır?Bosch Bulaşık Makinası anakart tamiri en hesaplı nasıl yapılır?Bosch Bulaşık Makinası anakart tamiri en hesaplı nasıl yapılır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bosch Bulaşık Makinesi Anakart Tamiri: En Hesaplı Yollar

Bosch bulaşık makinenizde anakart arızası mı var? Onarım maliyetlerini en aza indirmek için en hesaplı yollar hakkında bilgi edin.

Anakart, bulaşık makinenizin beynidir ve cihazın çeşitli işlevlerini kontrol eder. Arızalanması, makinede çeşitli sorunlara yol açabilir.

Bosch Bulaşık Makinesi Anakart Tamiri Fiyatı

Bosch bulaşık makinesi anakart tamiri fiyatları, arızanın ciddiyetine ve işin zorluğuna bağlı olarak değişebilir. Yetkili bir servis teknisyeninden profesyonel onarım için yaklaşık [bosch bulaşık makinesi kart tamiri fiyatı] ödemeyi beklemelisiniz.

Bosch Bulaşık Makinesi Anakart Tamiri Kendin Yap

Kendinden emin bir tamirciseniz, Bosch bulaşık makinesi anakartını kendiniz tamir etmeyi deneyebilirsiniz. Ancak, bu önerilmez çünkü elektrikli cihazlarla çalışmak tehlikeli olabilir. Kazaları önlemek için işi bir profesyonele yaptırmak daha iyidir.

Bosch Anakart Tamiri

Bosch anakart tamiri, anakarttaki hasarlı bileşenlerin değiştirilmesini veya onarılmasını içerir. Bu işlem, özel araçlar ve ekipmanlar gerektirir, bu nedenle deneyimli bir tamirci tarafından yapılmalıdır.

Bulaşık Makinesi Anakart Tamiri Fiyatı

Bulaşık makinesi anakart tamiri fiyatı, markaya, modele ve arızanın karmaşıklığına göre değişir. Genel olarak, [bulaşık makinesi anakart tamiri fiyatı] arasında bir maliyet bekleyebilirsiniz.

Bosch Bulaşık Makinesi Kart Tamiri

Bosch bulaşık makinesi kart tamiri, anakarttaki hasarlı bileşenlerin değiştirilmesini veya onarılmasını içerir. Bu işlem, anakart tamiriyle benzerdir ve özel uzmanlık gerektirir.

Bosch Bulaşık Makinesi Anakart

Bosch bulaşık makinesi anakartı, cihazın işlevselliği için hayati önem taşır. Hasar görürse, bulaşık makineniz düzgün çalışmayabilir. Anakarta zarar vermemek için makinenizi kullanırken dikkatli olun.

Bulaşık Makinesi Kart Arızası Nasıl Anlaşılır

Bulaşık makinesi kart arızası, aşağıdaki gibi çeşitli belirtilerle kendini gösterebilir:

• Bulaşık makinenizin çalışmayı durdurması
    • Bulaşık makinenizin su almayı veya boşaltmayı durdurması
    • Bulaşık makinenizin düğmelerinin veya göstergelerinin yanıt vermemesi

Bulaşık makinesi kart arızasından şüpheleniyorsanız, bir profesyonelden yardım almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helal olsun. Eline sağlık. Bakalım bende servis çağırdım. Herhalde pompa arızalı. Makineyi açınca tık tık yapıyor pompa pulum pulum ses çıkarıyor. Sanki arızalıda çalışmıyormuş gibi. Ekranda da ışıklar yanıp sönüyor program değişmiyor. Kaç paraya patlıycak dar zamanda bize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.