Şimdi Ara

bosch buzdolabı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birhaftaya kadar buzdolabı alacağız ve buzdolabı konusunda en küçük bir fikrim yok sadece marka olarak bosch ve dondurucusu alt kısımda olacak bu konuda sabit bir fikrim var .. az önce katologda dikkatimi çekti nofrost kombi buzdolabı, glass edition nofrost kombi buzdolabı ve nofrost buzdolabı başlıkları altında sergilenmiş ürünler bunların ne anlamna geldiğiyle fikir edinmeye başlarak en azından hangi kategoriden ürün seçimi yapıcak olacağıma karar verebileceğim.

yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler

not: almaya karar vereceğim ürünü eskişehirden alacağım, bayi vs tavsiyelerinizide ilgiyle bekliyorum

• ben de buzdolabı konusunda önce Bosch düşünmüştüm. Zaten çamaşır makinesinde 7 kg 20464 Vario modelini aldım.
    Bulaşık makinesinde de Bosch alacağım.
    Ancak modeline bile karar vermişken, No-Frost buzdolapları hakkındaki kötü yorumlardan sonra Samsung'a döndüm.
    KGN57P72NE modeli net 443 lt, A+ enerji, kombi (dondurucu altta) ve inox olarak seçmiştim. Hepsiburada fiyatı 12 taksit ile 2300 TL..

Ancak yeni karrım Samsung olunca vazgeçtim.
    RT60 KZRSL modeli net 480 lt, A+ enerji, normal kasa ve inox olarak karar vermiş durumdayım. Hızıal.com fiyatı 12 taksit ile 1575 TL..
    Alternatif olarak aynı sitede satılan Samsung RL62ZBPN 471 Lt Çelik Kombi No-Frost Buzdolabı ise 1840 TL düşünüyorum...

Kısacası Bosch bu forumda No-Frost olarak pek tavsiye edilmiyor. Bunu söyleyenler de bu işten anlayan arkadaşlar olunca ben vazgeçtim..
  • yorumlarınız için teşekkürler yavaş yavaş fikir edineceğim bu şekilde, fakat ben beyaz eşyalarda inox düşünmüyorum.
  • birde bosch'un no frost buzdolaplarının önerilmememisinin nedenleri neler? merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasby

birde bosch'un no frost buzdolaplarının önerilmememisinin nedenleri neler? merak ettim

Ses yapması, sık sık arıza vermesi, yerli montaj olarak özensiz üretilmesi, kaliteli olanları tek LowFrost olanlar birde LG ürettirdikleri.

Kendi yapamadıgı ürünler arasında Buzdolabı vede klima var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

birde bosch'un no frost buzdolaplarının önerilmememisinin nedenleri neler? merak ettim

Ses yapması, sık sık arıza vermesi, yerli montaj olarak özensiz üretilmesi, kaliteli olanları tek LowFrost olanlar birde LG ürettirdikleri.

peki no frost olarak lg ürettirdikleri nelerdir?

birde kombi nofrost ve nofrost vede low frostların ne anlama geldiğini açıklayacak biri varmıdır forumda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

peki no frost olarak lg ürettirdikleri nelerdir?

birde kombi nofrost ve nofrost vede low frostların ne anlama geldiğini açıklayacak biri varmıdır forumda ?

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/buzdolapları-ve-derin-dondurucular/xl-xxl-gardırop-tipi.html

Bunların LG üretümü oldugu söyleniyor arkadaşım.

lowFrost hakında genel bilgi

http://kadin.haber3.com/siemens-lowfrost-sogutucular-fark-yaratiyor-12950.htm

No Frost Buzdolabı Nedir?

http://www.dpubilisim.com/dpu/no-frost-buzdolabi-nedir/

Nedir bu Combi Buzdolapları?

http://forum.donanimhaber.com/m_16247482/tm.htm

• samsung modellerde sondaki L harfi yerine W alınınca model beyaz oluyor. Fiyat olarak da 100 TL kadar peformans sağlanıyor.
    RT55 KZRSW ve RT60 KZRSW modeline bakmanı öneririm. Birisi 430 diğeri 480 litredir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.