Bildirim
Bosch Buzdolabı Diye Traktör Üretmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evaptaki fazla buzlanmadan dolayı fana sürten buz nedeniyle böyle ses çıkıyor tamirci çağırıp yaptırın muhtemelen termal devre kesici ve rezistans değişecek. -
Dalgalı bir ses. Bu kompresörden geliyor. Danfoss kompresörler kitlenmesiyle ünlü. Ses şikayeti hiç duymadım. Muhtemelen kompresörün sabitlendiği yerde bir gevşeklik var veya boruları gövdeye temas ediyor olabilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505
Dalgalı bir ses. Bu kompresörden geliyor. Danfoss kompresörler kitlenmesiyle ünlü. Ses şikayeti hiç duymadım. Muhtemelen kompresörün sabitlendiği yerde bir gevşeklik var veya boruları gövdeye temas ediyor olabilir...
15 sene Danfoss kompresörlü buzdolabı kullandım. Kompresör ilk devreye girdiği zaman ses yapar 1 dk sonra ses seviyesi normale dönerdi. Genel itibariyle sessiz bir kompresör tanıdığımın aynı yıllarda alınan Beko buzdolabı daha sesli çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 27 Temmuz 2018; 16:44:25 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal değil tabiki servisten halen garantiniz devam ediyor ücretsiz yardım alın, gelme gitme için 50 tl tavsiye edilen servis bedeli vardır der servis kaydı açarken kabul edin zaten bu sizden kaynaklı bir sıkıntı olamaz :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- haier marka yorumları
- buzdolabı leş kokusu nasıl giderilir
- buzdolabı alttan donduruculu mu üstten donduruculu mu
- arçelik buzdolabı elektrik kesintisinden sonra çalışmadı
- buzdolabının motoru 5 saniye çalışıp duruyor
- en iyi buzdolabı markası
- en iyi derin dondurucu
- en iyi beyaz eşya markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X