Şimdi Ara

'BOSCH' ÇAMAŞIR MAKİNESİ, BULAŞIK MAKİNESİ, BUZDOLABI TAVSİYESİ 7.000 TL CİVARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müstakbel eşimin marka takıntısı yüzünden sadece Bosch marka olması gerekiyor. Gerçi sağlam, kaliteli, kendini kanıtlamış bir marka ama böyle olunca alternatifler azalıyor.
    Aradığım özellikler:

-Malum Bosch olacak
    -Bütçe 7.000 civarı (+) (-)
    -İnox seri olacak
    -Buzdolabı nofrost olacak
    -Daha pahalısı daha iyi olur diye bir düşünce yapım yok. Amaca yönelik kişiyi tatmin edici özellikleri olsun.
    -Beyaz eşyayı kız tarafı yapıyor çok da vasatın altı ürünler olmasın ama eşeğin kulağına da su kaçırmaya gerek yok:)

benim incelediklerim içinde

çamaşır makinası=was247x1tr-------2.310 TL
    bulaşık makinası =sms58m88--------1.436 TL
    buzdolabı =KGN57P72NE-----2.634 TL
    +_______
    6.380 TL

eklemem veya çıkarmam gereken herhangi bir ürün varsa tavsiyelerinize açığım.

• Çamaşır makinası olarak i-dos was28840tr düşündünüz mü ? Makinenize her zaman deterjan koymak ile uğraşmazsınız, üstelik yeni teknoloji ve sizin seçiminizden az da olsa daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutrogeN

Çamaşır makinası olarak i-dos was28840tr düşündünüz mü ? Makinenize her zaman deterjan koymak ile uğraşmazsınız, üstelik yeni teknoloji ve sizin seçiminizden az da olsa daha ucuz.

çamaşır makinelerini çok da detaylı inceleyememiştim gözümden kaçmış olacak, teşekkürler. A+++ olması büyük avantajı.
  • bende benzer ürünleri almayı düşünüyorum fakat onlar liste fiyatı, o fiyatın çok altına iniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celeremon25

bende benzer ürünleri almayı düşünüyorum fakat onlar liste fiyatı, o fiyatın çok altına iniyor..

Peşin alışverişte %10'a kadar indirim yapılabiliyor zannedersem. Biraz da yüzsüzlük yapıp küçük ev aletlerinden bir ikisini hediye olarak isteyebilirim :) kafam baya karıştı. Müstakbel eşim tüm ürünlerin gri inox olmasını istiyor, ama buradaki çamaşır makinelerine bakınca A+++ ve daha ucuzlarını bulmak mümkün. sadece renk takıntısı için değmez ama anlat anlatabilirsen.
  • Siemens SN26T893 EU Inox---------- 1900 TL
    Siemens WM10S763TR Beyaz-------- 1400 TL
    Siemens KG57NP72NE Inox--------- 2500 TL

Kredi kartına 10 taksit. Seçimim böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomania -- 7 Şubat 2012; 14:53:03 >
  • Ben sadece buzdolabını önermem. Diğer iki tercihiniz çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben sadece buzdolabını önermem. Diğer iki tercihiniz çok iyi.

Buzdolabını neden önermiyorsunuz üstad?

Bu arada, 10 günde yazılarınızın bir kısmını inceleyerek bu ürünlere karar verdim. Yazılarınız için teşekkürler. Evlenmeye hazırlanırken beni büyük bir sorundan kurtardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomania -- 8 Şubat 2012; 4:12:37 >
  • Rica ederim :)

Buzdolabının fiyatını hakedecek dayanıklılık ve yüksek performansa sahip olduğunu düşünmediğimden önermiyorum.

KGE58AL30N bence çok daha iyi bir model, hem de çok daha ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.