Bildirim
Bosch condens 2000 w Alicam tavsiye ? (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli olsun.gule gule kullanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, kullanım sonuçlarını tüketim vs arasira yazın.
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
Hayirli olsun.gule gule kullanin
Tesekkurler bilgilerinizi esirgemediginiz icin
quote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Cok tesekkurler tabiki kullanmaya basladigimda yazacagim
hocam hala yazmamissiniz ama verilen söz tutulmali degil mi :)quote:
Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUNquote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Cok tesekkurler tabiki kullanmaya basladigimda yazacagim
Alıntıları Göster
Haklısınız valla öyle özel olarak ölçmedim ama eve 80 liradan fazla fatura gelmiyor 4 petek var 7/24 açık 40 dereceye ayarlı çok sessiz sadece radyatör açma kapama tuşu kötü cabuk bozuluyor başkada hatasını görmedim baya oldu alalı
Hatta beğenip önceki yil annemin evine de aldim oda 50 derece de kullanıyor 5 petek var 170 ödüyor
cevap icin teşekkürler
biz de bosch condense 2000 sectik, insallah biz de memnun kalırız
Iyi aksamlar tekrar bir konu acmak istemedigimden buradan yazmak istedim evimiz merkezi sistemden bireysel dogalgaza gececek ve yoneticiler toplu olarak bir firma ile anlasmis izmirde yasiyorum oncelikle bunu goz onunde bulundururak ve evim isi yaitimli 120 m2 yanlis hatirlamiyorsam 7 yada 8 metre petek uzunlugu olmasi lazim simdi firma seceneklerinde 2 model arasinda kaldim 1.olan Bosch Condense 2000w 24KW 2. olam ise Daikin-Airfel Digifel Condense 24Kw her ikiside yogusmali ama sizce hangisini tercih etmeliyim burada evim kuzey bati cepheli kose ve 8. Kat ve ruzgarli :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iki kombide yarı yoğ kombilerde alınabilecek cihazlar ama modülasyonlu oda termostatı kullanma avantajı farkıyla bosch condens 2000 1 adım önde bence bosch alın ama yanında mutlaka bosch cr10 veya bosch cr50 ile beraber alın kullanın
kombiden kazan sıcaklığını 60c ayarlayın gerisini ona bırakın cr10 programsız, cr50 programlı hangisi işinize gelirse onu alın
Cok tesekkur ederim ilginiz icin peki tasarruf icin tam yogusmali mi almayim yada onerebileceginiz baska markalar var midir
-
airfel digifel condense ve bosch condens 3 eşanjörlüdür: kullanım suyu eşanjörü,kalorifer eşanjörü ve reküperatör(yoğ eşanjörü) katalogda yazan oda termostatı on-off yani aç kapadır standart bir özelliktir istisnasız bütün kombilere aç kapa oda termostatı takılır benim bahsettiğim modülasyonlu oda termostatıdır her kombide bu özellik olmaz bosch'ta var
tam yoğ kombiler daha tasarrufludur bosch condens 2500 mesela, bu kombiyi alırsanız yine de bosch cr 10 veya bosch cr50 öneririm , evin ihtiyacı olan enerji kadar yakıt yaktırır -
Ilginiz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim sagolun soylediklerinizi dikkate alacam ve firma ile goruame aninda kendilerine soylecegim bakalim neler olacak 😁
merhaba demirdöküm nitron condense mi bosch condense 2000 mi almalıyım acaba. yapacak adam bosch tavsiye etmedi demirdökümü al dedi neden öyle dedi bilmiyorum ama millet bosch tavsiye ederken adam önermedi demirdöküm nitron condense daha ii dedi. 350 tl fark çıkarıo eğer bosch takarsa 350 tl daha fazla ödemem gerekiyor. ama önermedi işin ilginç yanı orada :) -
iki kombide alınabilir ama yarı yoğ kombilere modülasyonlu oda termostatı takarak yoğ verimi arttırılması hedeflenir bunu da bosch condens 2000 ile yapabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: hopes87
merhaba demirdöküm nitron condense mi bosch condense 2000 mi almalıyım acaba. yapacak adam bosch tavsiye etmedi demirdökümü al dedi neden öyle dedi bilmiyorum ama millet bosch tavsiye ederken adam önermedi demirdöküm nitron condense daha ii dedi. 350 tl fark çıkarıo eğer bosch takarsa 350 tl daha fazla ödemem gerekiyor. ama önermedi işin ilginç yanı orada :)
ben bosch condens 2000 öneriyorum, yanında bosch cr 10 veya bosch cr50 modülasyonlu oda termostatı ile beraber daha verimli çalışır -
demirdöküm kombi ve radyatörler 7500 tl fiyat verdi bosch condense 2000 ve radyatörler 7850 tl çıkardı. ama bosch yerine demirdökümü nitron condense al dedi heralde o az satılıyor die satmak istedi :) fiyatlar çok uçmuş 3 sene önce çektirseydik bu kadar kazık yemezdik vallahi uçmuşlar resmen adamlar sizin önerinizi dinleyip bosch taktırcam daha iyiyse. bu arada hızlı cvp için çok teşekkürler. -
Merhaba
Şu an oturduğum evde de condense 2000 var. Ama oda termostatı TR15.
Dün kombiyi açtım ama TR15 hassas ölçümler yapamıyor galiba. Bu termostatı kullanma konusunda bir püf noktası var mıdır? -
tr 15 manuel bir oda termostatıdır maalesef yapacak birşey yok
alabiliyorsanız bosch cr50 veya bosch cr10 alın modülasyonludur kombinize uyumludur özellikle cr50 özellikleri fazladır programda yapabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X