Şimdi Ara

Bosch condens 2000 w Alicam tavsiye ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
18.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

iki kombide alınabilir ama yarı yoğ kombilere modülasyonlu oda termostatı takarak yoğ verimi arttırılması hedeflenir bunu da bosch condens 2000 ile yapabilirsin
    ben bosch condens 2000 öneriyorum, yanında bosch cr 10 veya bosch cr50 modülasyonlu oda termostatı ile beraber daha verimli çalışır

Alıntıları Göster
    bosch condens 2000 , h6 arıza koduyla ilgili söyleyebileceğiniz tavsiyeniz varmı acaba , kalorifer devredeyken sıcak suyu uzun kullanımda banyo vb. şekildeyken çoğunlukla bu hatayı veriyor ve takriben 5-6 dakika sonra kombi normale dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plextor -- 19 Kasım 2018; 12:12:5 >

• Bosch condense 2000w kombi için tavsiyenizle honeywell cmt727 aldım. Henüz montajı yapılmadı. Bürlör ve pompayı aynı anda açıp kapamak için kombinin servis menüsü ayarlarına girdim. Klavuzu da inceledim. Ancak pompa şalt tarzı ayarını bulamadım. Condense 2500 ve classic te bu ayar mevcut. Kılavuzda farklı bir ibareyle mi geçiyor acaba? Göremediğim, atladığım bir husus var mı acaba? Bir de yerden ısıtmada cmt727 yi kullanırken yapmam gereken önemli bir ayar var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kombiye uzak kuzey cephe iki odam ısınmıyor özellikle y odası..oda termostatı korıdorda takılı peteklerde de var termostat ..koridordaki peteğin ayarını düşürüyorumki gece odalara sürekli sıcak su gelsin diye bu seferde gazı çok yakıyor..odaya ek petekmi taktırıyım yoksa koridordaki oda termostatını y odasınamı taktırıyım...odayı nasıl ısıtabilirim?(kombi bosch condens yarı yoğuşmalı yer izmir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.