Şimdi Ara

Bosch condens 2000 w Alicam tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
18.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun bu cihazi 1450 tl alicam sizce bu fiyata daha iyi kombi varmi bu cihazi kullanan varsa yorum yapabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    Bosch condense 3esanjorlu yarim yogusmalidir. Tam yogusma yapamaz. 100-200lira ekleyip premix (tam yogusmali) yog kombi alabilirsiniz

• Condens2000 bence iyi bir kombi. Gayet sessiz. Ama premix almak bu zamanda mantıklı.
    Bu sefer şöyle bir sorun oluyor, premix yogusmali ayni condens 2000'in markası olan bosch almak istediğinde fiyat farki 100-200 olmuyor. Cok fiyat farki ortaya cikiyor. Diğer uygun fiyatlı markalarda ne kadar güvenilir ayri bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 23 Ocak 2015; 22:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Merhaba
    Bosch condense 3esanjorlu yarim yogusmalidir. Tam yogusma yapamaz. 100-200lira ekleyip premix (tam yogusmali) yog kombi alabilirsiniz

Merhaba aralarindaki fiyat var 350 tl buluyor az bir rakam deil bu fiyatada daha iyi bir cihaz yok sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Condens2000 bence iyi bir kombi. Gayet sessiz. Ama premix almak bu zamanda mantıklı.
    Bu sefer şöyle bir sorun oluyor, premix yogusmali ayni condens 2000'in markası olan bosch almak istediğinde fiyat farki 100-200 olmuyor. Cok fiyat farki ortaya cikiyor. Diğer uygun fiyatlı markalarda ne kadar güvenilir ayri bir sorun.

Bu fiyatlara baska bir kombi onerebilirmisiniz bosch dan daha iyi bir cihaz

• sonuçta kombiyi yoğuşma yapması ve verim için alıyorsunuz,3eşanjörlü yarım yoğ kombiler tam yoğuşma yapamaz,1450liraya değil ama 1600-1700liraya daha iyi cihaz olarak
    baymak duo tec
    eca confeo premix
    airfel digifel premix
    öneririm. 3 kombide premix yani tam yoğuşmalıdır,1750lira civarında bosch condens 2500w var,premix yoğuşmalıdır
    akakce.com
    Bosch Condense 2500 W 24 kW WBC 24-1 DC Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-bosch-condens-2500-w-24kw-fiyati,4204928.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Ocak 2015; 10:55:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Condens2000 bence iyi bir kombi. Gayet sessiz. Ama premix almak bu zamanda mantıklı.

Benim bildiğim kullandığım cihazlar, bosch, dd nitromix. Bunlarin haricinde de eca var. Uygun fiyata bulursaniz, Nitromix gibi eca nin premix modeli olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Benim bildiğim kullandığım cihazlar, bosch, dd nitromix. Bunlarin haricinde de eca var. Uygun fiyata bulursaniz, Nitromix gibi eca nin premix modeli olabilir.

1500 den yuksek vermek istemiyorum size hermetikmi aliyim bu yarim yogusmaliyimi

• quote:

sonuçta kombiyi yoğuşma yapması ve verim için alıyorsunuz,3eşanjörlü yarım yoğ kombiler tam yoğuşma yapamaz,1450liraya değil ama 1600-1700liraya daha iyi cihaz olarak
    baymak duo tec
    eca confeo premix
    airfel digifel premix
    öneririm. 3 kombide premix yani tam yoğuşmalıdır,1750lira civarında bosch condens 2500w var,premix yoğuşmalıdır
    akakce.com
    Bosch Condense 2500 W 24 kW WBC 24-1 DC Hermetik Yoğuşmalı Kombi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-bosch-condens-2500-w-24kw-fiyati,4204928.html

Sadece yogusma deil saglamlikta lazim 1500 den fazlada veremem ne onerirsiniz bu fiyata veya yarim yog alana kadar hic alma.hermetik mi al dersiniz

• Düz bir kombi yerine yoğuşmalı kombi tercih etmek gerekir diye düşünüyorum, verim değerlerinden de bu anlaşılır.
    Hangi cihaz olursa olsun Cihazların kalitesini ve sorunsuz olup olmama durumunuda araştırmak lazım bence.
    Bu konuda forumda ayrıntılı bilgi verecek kişiler mevcut onlarında yorumlarını gözden geçirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Düz bir kombi yerine yoğuşmalı kombi tercih etmek gerekir diye düşünüyorum, verim değerlerinden de bu anlaşılır.
    Hangi cihaz olursa olsun Cihazların kalitesini ve sorunsuz olup olmama durumunuda araştırmak lazım bence.
    Bu konuda forumda ayrıntılı bilgi verecek kişiler mevcut onlarında yorumlarını gözden geçirin.

Hem fiyat hem ozellik hemde saglamlik icin bosch tercih etmek istiyorum forumuda tekrar bir gozden gecireyim eyv.

• Bizde hem condens 2000 var, diğer mekan da nitromix var. dd nitromix premix yoğuşmalı, diğeri yarım yoğuşmalı diye söylenen cihaz. Ikisi de gördüğüm kadarıyla iyi cihazlar.
    Ben şunu ilave etmek isterim, tesisat kaliteli ise ve yalıtım iyi ise kombi falan hikaye.

• quote:

Bizde hem condens 2000 var, diğer mekan da nitromix var. dd nitromix premix yoğuşmalı, diğeri yarım yoğuşmalı diye söylenen cihaz. Ikisi de gördüğüm kadarıyla iyi cihazlar.
    Ben şunu ilave etmek isterim, tesisat kaliteli ise ve yalıtım iyi ise kombi falan hikaye.

Eski ev sahibi butun odalarin cam olan taraflarini icten yalitim.yapmis evin icine hic dogalgaz baglanmamis ama bende bos ev dururken bile evin ici umuk yani soguk deil sizce napmaliyim yada bosver deyip 1100 tl alip takmakmi lazm hermetik veyada 1450 bunu mu almak lazim arada kaldim daha fazlada para cikaramiyorum

Tesisatim duvardan cikiyor ne kadar kaliteli bilemem.ama.borular firatpen pek dandik deil sanirim sonuc olarak condens 2000 alicaz sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 25 Ocak 2015; 10:55:37 >
  • condens2000w güzel cihaz bence, kullanan tanıdığım kişiler de memnun.

• bosch condense 2000w,alırsanız sorunsuz ve sessiz bir cihaz almış olacaksınız,bu kombi 7-8yıldır piyasada,sorunsuzluğu kesindir,buderus'ta buderus gb12 ile benzer özelliklerde bir kombidir,manisa'da bosch fabrikasında aynı bantta üretiliyor,sonuçta bu kombi 3 eşanjörlü ve yarım yoğuşmalı, tam yoğuşma yapamayan ara nesil bir cihaz,yarım yoğ kombiler,yoğuşmasız kombi mantığıyla çalışır tek fark kombide reküperatör (yoğ eşanjörü) var,ama premix yani tam yoğ kombi bambaşka cihazlardır ve son nesil en verimli geleceğin cihazlarıdır,
    yoğuşmasız kombi almaktansa yarım yoğ kombi almak daha mantıklı,ayrıca bir önceki mesajda yazdığım kombiler piyasada yıllardır satılıyor,çevremde kullanan var,aileme yakınlarıma da bu kombilerden aldım
    bütçeniz 1500liraysa mesela termoteknik logic var,ingiltere'de logic fabrikasında üretiliyor,sağlam bir cihazdır, premix yoğ ve tam sessiz (36dB) modülasyon aralığı %27 - %100,bu cihazın en önemli özelliği sıcak su kapasitesi 35kW gücündedir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Logic cihazın da yorumları gayet iyi, piyasada pek bilen yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 25 Ocak 2015; 16:49:22 >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    forumda kullanan bir kullanıcı grubu var,termoteknik marka olarak piyasada çok yaygın değil,ama ingiltere sigma üretim tesislerinden gelen LOGİC ve VOGUE iyi cihazlar,logic fiyatına göre iyi cihaz,çok sessiz çalışıyor ve modülasyon aralığı gayet iyi,kapasitesini %27sine kadar düşürebiliyor, özellikle sıcak su devresi olağanüstü tam 35kW,suyun debisi yeterli olduğu sürece aynı anda 3 banyoda duş yapılabilir ama suyun debisi de önemli
  • quote:

bosch condense 2000w,alırsanız sorunsuz ve sessiz bir cihaz almış olacaksınız,bu kombi 7-8yıldır piyasada,sorunsuzluğu kesindir,buderus'ta buderus gb12 ile benzer özelliklerde bir kombidir,manisa'da bosch fabrikasında aynı bantta üretiliyor,sonuçta bu kombi 3 eşanjörlü ve yarım yoğuşmalı, tam yoğuşma yapamayan ara nesil bir cihaz,yarım yoğ kombiler,yoğuşmasız kombi mantığıyla çalışır tek fark kombide reküperatör (yoğ eşanjörü) var,ama premix yani tam yoğ kombi bambaşka cihazlardır ve son nesil en verimli geleceğin cihazlarıdır,
    yoğuşmasız kombi almaktansa yarım yoğ kombi almak daha mantıklı,ayrıca bir önceki mesajda yazdığım kombiler piyasada yıllardır satılıyor,çevremde kullanan var,aileme yakınlarıma da bu kombilerden aldım
    bütçeniz 1500liraysa mesela termoteknik logic var,ingiltere'de logic fabrikasında üretiliyor,sağlam bir cihazdır, premix yoğ ve tam sessiz (36dB) modülasyon aralığı %27 - %100,bu cihazın en önemli özelliği sıcak su kapasitesi 35kW gücündedir

Buderusta aşagıdaki modellerin hepsi tam yoğuşmalı mı ?
     Bosch condens 2000 w Alicam tavsiye ?

• mavifatih M kullanıcısına yanıt
    buderus gb12 yarım yoğuşmalı (3 eşanjörlü)
    buderus gb 42 ve buderus gb62 tam yoğuşmalı (premix)
  • quote:

bosch condense 2000w,alırsanız sorunsuz ve sessiz bir cihaz almış olacaksınız,bu kombi 7-8yıldır piyasada,sorunsuzluğu kesindir,buderus'ta buderus gb12 ile benzer özelliklerde bir kombidir,manisa'da bosch fabrikasında aynı bantta üretiliyor,sonuçta bu kombi 3 eşanjörlü ve yarım yoğuşmalı, tam yoğuşma yapamayan ara nesil bir cihaz,yarım yoğ kombiler,yoğuşmasız kombi mantığıyla çalışır tek fark kombide reküperatör (yoğ eşanjörü) var,ama premix yani tam yoğ kombi bambaşka cihazlardır ve son nesil en verimli geleceğin cihazlarıdır,

Aciklamaniz icin tesekkr ederim cok guzel bir yazi olmus tekmoteknik logic arastirdim uygun fiyat vermediler 1800 diyorlar ben sizden sunu istiycem bu yarim yogusmali kombi normal hermetikten % kac daha az yakar aylik 100 lira gelen hermetikte yarim yogusmada kac tl gelir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.