modülasyonlu oda. ter. alacaksanız 2300 alın derim .Ama termotsız kombi başı boş olursa büyük evlerde düşük alev oranı olumsuz etki yaratıyor. |
Bildirim
modülasyonlu oda. ter. alacaksanız 2300 alın derim .Ama termotsız kombi başı boş olursa büyük evlerde düşük alev oranı olumsuz etki yaratıyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
openterm protokolü destekli başka marka da destekliyor diye biliyorum ama müşteri hizmetlerine danışın derim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kombide sıcaklığı 60 ayarlasakta göstergede sürekli 48 derece gösteriyor bunun sebebi ne olabilir. Kobide çok eski bir kombi değil bir türlü ısıtmıyor petekleride. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliboduroglu -- 14 Mart 2022; 21:43:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam normalde ilk resimdeki gibi 49 gözüküyor ama ben petek sıcaklığını 65 ayarladım. Petek veya musluk suyu sıcaklığına bakınca ayarladığım değer gözüküyor. Ama belirli bir süre bekleyince ana ekrana dönüyor herhalde ve 49 derece gözüküyor.(70 dereceye ayarlasanızda.) Bu neyin sıcaklığı peteğin falan olamaz herhalde dimi. İnşallah anlatabilmişimdir hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 15 Mart 2022; 12:13:58 > |
Çok sağolun hocam şimdi denedim. Büyük ihtimalle sorun çözüldü. |