< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (111. sayfa)
-
-
servisin başlatmadığı, sadece tesisatçı tarafından kurulmuş kombinin ön kapağını açsam garanti de sorun yaşar mıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 3 Eylül 2022; 16:48:18 > -
Hocam bende tam hatırlamıyorum. Ama büyük ihtimalle dediğiniz gibi olmuştu. Reset atma gibi birşey yapmıştım.
-
Servis baslatmamissa zaten garantisi baslamiyor diye biliyorum ama cok emin degilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bosch 2300iw modelini bu sene aldım. Elimde cosanın termostatı(on/off) var ne yaptıysam(bağlantı doğru) kombiye hükmedeme di kombi kendi bildiği gibi çalışıyor. Çözümünü bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
Yerden isitma. Ara kat, İskenderundayim. Netatmo termostat var ancak henuz kombiyi acmadik. Bu ayin sonunda muhtemelen acariz. Bu kombiyi ilk kez kullanacagim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler kendim tesadüfen çözümü buldum. Servis ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırlayın kombiyi termostat çalıştı.
MERHABALAR BİR KONU HAKKINDA DANISMAK ISTIYORUM BOSCH 2300 KULLANICISIYIM BENIM ANA EKRANDA BU AYARLANAN VE DIGER SICAKLIK BU ŞEKİLDE GÖSTERMİYOR BASKA BIR AYARIMI VAR ACABA
-
Merhabalar, 2 hafta önce net 125 m2 yerden ısıtmalı dairemde 2300 bosch kombimi çalıştırdım. Dairenin izolasyonu çok iyi. Odalarda parke, koridorlarda fayans var. Dışarıdaki sıcaklık 10-15 arası. İlk hafta kombi 35, musluk suyu 40 dereceye ayarladım. Günlük 9-10 m3 yakıyordu. Evin içerisi çok sıcak olduğu için bu hafta kombiyi 30 dereceye indirdim. Bu şekilde de yine çok sıcak oluyor. Ortalama 7-8 m3 gaz harcıyor. Şunu farkettim, 30 derecedeyken bile kombi göstergesine baktığımda çoğu zaman alev işareti var ve derecenin de 34,5-35 civarında olduğunu gördüm. Çok nadiren alev işareti olmuyor ve sıcaklık 29,6-30,4 seviyelerinde görünüyor. Bu göstergeler normal mi, 30 dereceye göre çok yakmıyor mu. Bunu düşürmek için aç-kapa termostat kullansam verimli olur mu.
-
2300 İ 1/8 modulasyon olduğu için alevi çok kısıp uzun süre sürekli yanabiliyor, bu sorunun çözümü kaliteli bir on/off termostat alıp kombiyi iç sıcaklığa göre çalıştırmak.
-
Peki yerden ısıtmalı evim ve 2300i kombim ile honeywell t3r o.t takarsam yeterince verim alabilir miyim. Honeywell Home T3R Y3H710RF0072 Kablosuz Oda Termostatı
-
Çok iyi verim alırsınız evinize zaten on/off o.t lazım
Honeywell t3r , tpi algoritmalıdır konforunuz artar
Teşekkürler cevap için, bir an önce alayım o zaman.
-
Ben normalde petek suyunu 50-55 kullanırdım bakıma gelen servis 60 önerdi malum havalar aşırı soğuk olmadığı için bir anda ev çok ısınıyor gibi geldi izmir için çok değil mi 60?
-
termostatınız yoksa 60 olmaz, hatta termostat olsa bile İzmir için 60 bence yüksek, ben eskişehir'de -15 de bile 50 derecede ısınabiliyorsam sizin İzmir'de bu havalarda 40 derece ile ısınmanız lazım
-
Banada çok mantıklı değil termostat var ama neden öyle dedi bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Termostat olunca genelde böyle yapıyorlar, kombi yoğuşmalı değil ise tamam, ama yoğuşmalı kombi ise 60 yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X