Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.298
Cevap
20
Favori
173.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kombininin garanti geçen ay sonu bitmiş şimdi sirkülasyon pompası arıza verdi .. servis çağırdım deli para 💰 istiyor.. bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 21 Kasım 2023; 19:17:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L30N kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun,ne kadar istiyor? yani eliniz yatkınsa wilo dan satın alıp kendiniz de değiştirebilirsiniz.Yada özel servislere bakın genelde yetkili servisin yarısı ücreti isterler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam servis 4.600 gibi rakam söyledi parçayı söylemeyin dedim.. google da araştırdın pompayı alacak link vs bulamadım, dışardan özel iş yapan biriyle konuştum, pompanın fotosunu attım arastırdı 3600 tl pompanın bana gelişi va diyor ..

Link falan varmı hocam pompayı temin etmek için?
    Bunların tamiri de olmaz sanırım

sizin pompa buna benzer bir şeydir, N 11 de 3700 TL görünüyor.

**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları
    **BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcılarıwww.n11.com
    Wilo Sirkülasyon Pompası 1" Wilo 25 8 Wilo 25 7 Üst Kapasite Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/wilo-sirkulasyon-pompasi-1-wilo-25-8-wilo-25-7-ust-kapasite-7167366?magaza=kaloriferplus
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Bu tip mi çift manuel ayarlı olan mı yarın göreceğiz hocam, servisden gelen cocuk dolabı sökmeden açmaya çalışmıs sol alt vidayı bozmus.. gündüz bakarım teşekkür ederim linkler için..

sıkışmış olmasın hocam? tamiri olur da wilo ile görüşmeniz lazım.

• Fatih bank videolarinda pompa satişi vs oluyor sanirim başka maeka tabi,aralarinda ucuk fark varaa takilir,yoksa 3-5 bakma marka takilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompa bu , akım geliyor, ama dönmüyor yarına kadar araştırıyoruz mecbur değişecek..

Elle dönüyor sıkışma yok hocam.. Bu elektroniklerde çok arıza çıkıyor diyorlar.. 1 ayda bozulan varmıs diğer marka aynı tip kullanan kombilerde de..

Kart arızalıdır, kart sökülebiliyor ise elektronikçiler tamir edebilir.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Onu da bir elektronikçiye sorayım dediğiniz gibi belki olabilir

geçmiş olsun hocam, sağlık olsun.Ben kombiyi ilk aldığımda manuel eskilerden olduğunu görünce üzülmüştüm.Geçen Arkadaşın da kombi nin pompası arıza verince (bunun aynısı) kendimi şanslı saydım.😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 23 Kasım 2023; 22:39:41 >
    Hocam siİnkinde 2300 müydü? Birisinin daha arıza yapmış demişti özel servis yapan arkadaş onunkine sipariş vermiş ptesi sabit ayarsız wilo pompa takacakmış, bekle abi onda görelim basıl olcak diyor, sen sipariş verme sonucu görelim diyor..

Parça tedarikçisi böyle bir şey önermiş sanırım , sürekli bu pompalar bozuluyor 3-5 ayda bile şans diyormuş..

evet 2300 hocam.2018 yılında aldım.

benim bundan çıktı pompası,sizin ki gibi digital çıksın isterdim ama boşuna merak etmişim demekki.Arkadaş da 3 hafta önce buderus gb122i ,2300 in buderus hali yani onda da sizinkinden var ve ayı çıkmadan bozuldu.Bir defalık kilit açmışlar ama tekrarlarsa değiştiririz demişler ki sizin servisin dediğini doğruluyor demek ki.

Evet wilo rezil bir pompa üretmiş , aynı pompa buderusda da bozuluyormus, hatta cocuk düz pompayı onda deneyecek anladığım olursa ben de öyle yapacağım.. sizin pompa bulmak zor olabilir hatta üretmiyor bile olabilir arattığımda satan yoktu..

valla ne diyeyim hocam bir ara grundfoss yaygındı ,sonra erp uyumlu pompalar şart olunca başı wilo çekti.Ama ne yalan söyleyeyim ben bozulan grundfoss pompa duymadım.İmkan varsa grundfoss alın derim uyarsa tabi.

Şuan erp uyumlu olarak tekrar grundfoss yaygın hale geldi.Çoğu marka tekrar grundfoss e geçti.

Bu arada tüm yurtta malum kış şartları ağırlaşmaya başladı mümkün mertebe hızlıca çözüme ulaşırsınız umarım.

Ben izmir deyim şimdi, bugün Yağmur ile fırtına çok soğudu klima ile idare ediyorum,
    Sıcak suyu da eski elektrikli baymak şofbene vana takmıştım allahtan :) ondan kullanıyorum ..

Yarın sabah arayacağım servisdeki arkadası tekrar..

Aiİn söylediğiniz markayı da konuşayım çocuk ile hocam..

geçmiş olsun tekrardan, haber edersiniz birkaç resimde iyi olur.iyi geceler.

• Pompa arizasi bence şans işi değil,pompa devriylede alakali olabilir.Meeb arkadaş 1 veya 2 seviyede kullayor,cogu kişi 3. Kademede kullaniyor ki fabrika cıkışı öyle geliyor Bu bile arizaya sebebiyet berebilir böylede düşünmek lazim.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.