Benim Buderus GB012 de eski sisten ERP li olmayan kademe ayarlı Wilo var, 8 yıldır tık yok maaşallah,ama ben 8 yıldır 1. kademede kullanıyorum, zaten bu pompalarda elektronik kart yok. ERP li pompalar max 35 W civarı tüketirken bizimkiler 1 de bile 55 W tüketim yapıyor. |
**BOSCH CONDENS 2300** Kullanıcıları (114. sayfa)
-
-
Aynı pompa wilo olanı bugün bozuldu benimki de
Yerine standart birşey taktırdım. Dışarda fiyat aldığımda 5k 4.5k gibi fiyat verdiler.
2300i kombi
Garanti biteli 28 gün oldu daha 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Standart hangi model uydu hocam?
3 uçlu Soket tam uydu mu lehim vs tadilat ilemi uydu pompa soketi? model bilgisi yazabilirmisiniz aldığınız pompanın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu pompaların hepsi harici kullanım içinmiş , kombi içine uymuyor.. alıp iptal ettim bir satıcı olur dedi diğeri olmaz iptal ettim iyiki..
2300i olacak pompa bulamadım..
Mecbur yetkili servisi bekleyeceğiz galiba dışardan çağırdığım özel servis de bulamadı uyumlu.. 3k ya sabit pompa var lehim yaparız dedi onu da istemedim
Direk olarak uydu. Kablo kesimi filan olmadı
Buydu.
https://www.catisogutma.com/urun/pompa-motoru-wilo-uyumlu-alpha-15-5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel.Espaso -- 29 Kasım 2023; 15:33:30 > -
-
selamlar hocam bende 3. sabit kademe de kullanıyorum ama benim ki eski manuel tip.Ayrıca peteklerden ısı transferi anlamında en iyi verimi sabit 3. kısma alarak elde ettim. Yıllardır da o şekilde kaldı ,üstelik pompa hiç durmuyorda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çinliler her olayı çözdüğü gibi pompa olayınıda çözmüşler demek ki.😂 geçmiş olsun hocam.
1 tane patlayan wilo parasına, 4 tane zorlarsan 5 tane çin alırsın :)
Bundan yedek de alıcam sağolun hocam ..
valla tam uyumluysa sıkıntısı yoksa ses,dolaşım performansı alıp atayım kenara😂.Bende musluk ,kablo, batarya ucuz bulursam alıp atıyorum kenara😀
Ürün garantili değil mi.? Yedek aldiginiz Ya bozuk cikar yada kullandikdan 3,5 ay sonra bozulursa yine cöpe gidicek:)) Aldiginiz ürünü farura kesim tarihinden itibaren garantili olmuyormu:) Büyük risk
Gelince takacağım kargoya verdiler hemen foto yorum atarım ;)
Ne garantisi anlamadım?
Kombinin garantisi bitti, servis 1 yıl yedek parça garantisi veriyordur galiba ancak sadece 4500 pompa fiyatı.. ve pompa yok sipariş geçtiler üretimdeymiş
Edit : şimdi anladım hocam doğru yedek almak ta risk durduğu yerde garanti pert ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 29 Kasım 2023; 19:46:0 >
Yaklaşık 10 yıldır bosch/buderus kullandığı wilo pompalarda diğer wilo pompalardan farklı olarak saat yönünün tersinde dönen pompa kullanır(frekanslılar dahil). Bu yüzden uyumlu diye söyleyen kişi wilo diyerek yada umursamadan veya bilmeden olur demiş. Uymaz diyen ters döndüğünü bildiğinden olmaz demiş. Bosch buderus wilo yerine wilo uyumlu duca olur, fakat pervane ters döndüğünden dolayı (salyangoz yapısından dolayı) verim kaybı olur ve uğultu yapar. Bosch/buderus wilo yerine olabilecek en güzel pompa modifiye grundfostur. 25 yıllık grundfos pompaları 3 yıl garantili şekilde yıllardır takıyorum
Yani wilo pompalar grundfos ile yıllardır ters yön dönerken bosch/buderusltaki wilo ile aynı yöne dönmeye başladı. Tek sorun yerine oturmaması idi. O da grundfos'a ufak bi modifiye ile erine oturma sorunu halloluyor
Fotodaki pompanın saat yönü tersine olanını aldım hocam, dediğiniz gibi uymadı :)
Kombi orj pompanın arızasındaki gibi ısındı ..
Isınma normaldir. Elini tutma sınırına kadar olan ısınma normal
Elini 5 saniye tutabiliyorsan normal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X