Şimdi Ara

***BOSCH CONDENS 2500W***Kullanıcıları (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.145
Cevap
54
Favori
250.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oda termostati olsa kapatmamak daha mantıklı bence çünkü oda soğuduğu zaman istenilen sıcaklığa gelmesi daha zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Koşullarımı belirttim. O da olsadan ziyade bu koşullar altındaki durumu merak ediyorum.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    normal kış günlerinde kapatmak mantıklı değil
    eviniz yalıtımlı ve arakat, mevsim geçişlerinde veya havalar güzel olduğunda kapatılabilir
    gündüz evde yoksa en mantıklısı günlük program yapan oda termostatı almak siz evde yokken evi ılık tutar kombi dur kalk yapmaz

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Oda termostatı pek düşünmüyorum hocam. Onun maliyetini kim bilir kaç yılda amorti ederim. Hani evde insan olsa neyse. Bugün kablosuz bir OT, güncel fiyatları bilmesem de heralde 500-600 tl vardır.

Bu durumda 30 derecede mi sabit kalsın ben evde yokken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 29 Ocak 2020; 20:58:37 >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    300 civarı güzel işe yarayacak kablosuz o.t ler var

www.odatermostati.org
    Oda Termostatı - Kablosuz Oda Termostatı - Dijital Oda Termostatı
    http://www.odatermostati.org/kablosuz-oda-termostatı.html

• Arkadaş Cr50 oda tersmostatında gün içinde sadece 2 farklı sıcaklık ayarı mı yapabiliyoruz? Yani gece moduna ayarladığımız saatler bir sıcaklıkta gündüz moduna ayarladığımız saatlerde bir sıcaklıkta mı çalışıyor. Bu değerlere bir üçüncüsünü ekleyip gün içinde farklı bir sıcaklık değerinde çalıştırmamız mümkün mü? Demek istediğimi aşağıda bir örnekle açıklayayım:

00.00 - 07.00 ---- 22 derecede çalışsın
    07.00 - 14.00 ---- 20 derecede çalışsın
    14.00 - 00.00 ---- 21 derecede çalışsın

gibi bir kombinasyona izin veriyor mu termostat?
    Selamün aleyküm üstad fazla kullanılmayan 2500w cihaz 3-5 günde bir f7 hatası veriyor gaz ile ilgili birşey yazıyor resetleyince düzeliyor sonra 3-5 gün sonra aynı hata veriyor bu konu hakkında bilgin var mi?cihazın garantisi bitti

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    a.s
    kullanım kılavuzu kitapçığında f7 arızası ne yazıyor baktınız mı?

• merhabalar. sağlık ocagına 2 adet bosch condens 2000 w aldık yeni. servisteki eleman cep telefonuyla internetten kombiyi kontrol edebiliceğimizi bir program yuklememiz gerektiğini fakat hatırlamadığını soyledi. en iyisi oda termostadı alın dedi en sonunda. wifi ile cep telofunuyla bağlanıp nasıl kontrol edebiliriz. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkurler.
  • Hocam selam bir sorum olacak annemin evine kalorifer tesisatı yaptıracağız 130 m2 toplam Petek metresi 6.6 mt ve 5/10 havlu pan yaptıracağımız firma bosch condens 2500 ile viessman 50-t aynı fiyat dedi viessman önerdi bu daha iyi dedi ben condens 2500 den çok memnunum sizce hangisini taktırsak daha iyi olur saygılar.

• alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    Bosch un akilli termostadi.web sayfasina bakin ozellikleri var biraz pahali ama

• ne yazıkki 1500 tl falan. onsuz bağlanamıyoruz yani. bir program oldugunu soyledi kuran kişi ama cep tlf nuna indirip bağlanılıyor dedi. oyle birşey yok sanırım.
  • thenow01 T kullanıcısına yanıt
    viessmann 50T yarı yoğ, condens 2500 ise premix yoğ
    50T almak akıl karı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

viessmann 50T yarı yoğ, condens 2500 ise premix yoğ
    50T almak akıl karı değil
    Üüstad bazı kombilerin kazanları farklı tasarım oluyorlar. Bunların hangisi daha uzun ömürlü ve sorunsuz sistemdir. Musluk suyunda kademeli çalışssın su az akınca kaynamaya başlamasın gibi beklentim var . Yerli üretim olup yedek parça bulunabilirğide önemli tabi. Heleki dolar euro bu kadar artmışken. Teşekkürler

Buderus kazanıhttps://store.donanimhaber.com/c7/e3/c4/c7e3c48db51cff9753cc168a311ae086.jpg

diğer premix kazan.https://www.kombi.com/urun/resimleri/Baymak-Luna3-Duo-Tec-Premix-Yogusmali-Hermetik-Kombi-Ic-600.jpg

daikinhttps://www.daikin.com.tr/Kombi-Modelleri/images/premix-kombi/39.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 6 Şubat 2020; 19:6:4 >

• buderus'un ana eşanjörü buderus patentli alüminyum silisyum magnezyum eşanjör çok dayanıklıdır
    baymak'ta sermeta marka paslanmaz çelik ana eşanjör var çok dayanıklıdır
    daikin da özel tasarımlı kaliteli alaşımlı eşanjör var

bu tip eşanjörlerde sorun yaşamazsınız. yarı yoğ kombi alırsanız veya ana eşanjörü sadece alüminyum olan premix kombi alırsanız ileriye dönük sorun yaşama riski var bu da tesisatınızın oksijen bariyerli olup olmamasına, tesisata giren oksijen miktarına bağlı
    veya oksijen bariyersiz yerden ısıtma sistemleri de sakıncalıdır
    ben eşanjörü delinen buderus ve baymak tam yoğ kombi görmedim

buderus,baymak ve daikin kombiler ülkemizde üretiliyor yedek parça,servis te sıkıntı yaşamazsınız
    musluk suyunda hepsi kullanım suyuna göre modülasyon yapar oransal çalışır merak etmeyin sıkıntı olmaz

Bilgi için sağolun. Biraz baktımda şu tip kazanlı modellerde varmış yoğuşma kazanı için ayrı bir kazan daha var. Klasik premixlerde tek kazan var bunlar yoğuşmayı aynı kazan içindemi yapıyorlar. Baca sıcaklığı düşük olması tasarruf için gereklidir sanırım.

Alarko kombi

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcR1galN29ZAP9Hpf00XCHFhXRWLtAPogWZf3nEhvy24ClMYQtaA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 7 Şubat 2020; 10:54:36 >
  • tv lerde reklamlarda dönüyor çift yoğ olayı. açıkçası hiç incelemedim ne desem yalan olur çok satan bir cihaz değil pahalı

• Hocam s.a kablosuz ve modülasyonlu bir oda termostatı var mı?

• soyturk58 kullanıcısına yanıt
    a.s bosch'ta kablosuz+modülasyonlu o.t yok
    hocam merhaba bir arkadaş bosch 2500w tavsiye etti.

şimdi nitromix

ewa 24

birde bunun arasında kaldım.

warmhaus yerden yere vuruluyor bazı ustalar tarafından yorumunu merak ediyorum hocam.
    2500w premix midir? alüminyum silisyum kazan paslanmaz çeliğe göre nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.